Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kövess károsultjai

Re: nincs cím

#365388 fordgtshelby5000 Előzmény: #365324

Ismeretlenül is egy ajánlat-van két ukrán volt cégtárs-30%-és a pénzed meg lesz---nekem már bevált-senki nem tudott kiszedni a volt partneremből tartózást----ők megtették---és máshol is sikeresek voltak.A módszereket ne kérdezd----én sem kérdeztem !

Egyszer még régen BUBU írta a portfolión....amikor még koi is normális volt----GURUMENTES---::::A TÖZSDE MAGÁNYOS DZSUNGELHARC-MINDENKI EGYEDÜL KELL, HOGY MEGVÍVJA A CSATÁIT!---remélem a tartalom jól megmaradt-a szószerűség nem az biztos !

Légy óvatos és okos.....JÉZUS a bibliában is ezt írja!

Ez meg az én mottóm az üzleti életre:Abban bízzál-aki már rászolgált a bizalmadra.Egy esélyt mindenki kap-nálam-nincs második-a becsület csak egyszer amortizálható%%%%--egy fillér kintlévőség nélkül sikerült lezárnom a magyarhoni érdekeltségeim-ez pedig nagy dolog.

A gyengébb gyomrúaktól elnézést----ADÓSS FIZESS!---EBBŐL NEM ENGEDTEM SOHA!----ezért bocsánat ha valakinek a jőérzéseit megbántja az írásom , de miután a fizetés helyett a középső ujj flmutatása volt a választ....ezt nekem a fizetés helyett----a döntésem egyértelmű volt !

#365387 Bluebalu Előzmény: #365298

nem így mondta...de ez volt a bíró szavainak az értelme...egyébként a tőzsdéseket szinte mindenhol, bíróság, hivatalos helyek...komoly előitélettel kezelik, én már nem is említtem sehol h tőzsdézek, pont ezért...

Re: komment

#365359 RemegoKez Előzmény: #365356

"Stop a barátod mondják? Akkor miért nem stoppolták ki a veszteséges pozikat? "

Sok stoppal is el tudod fogyasztani a tőkéd....

komment

#365356 Hathor

sziasztok!

Nincs időm sokat visszaolvasni, első 5hszt elolvastam ebben a topikban.

Többször megírtam az ilyen add a pénzt és én majd fiataltatom Neked a tőzsdén, forexen storyt mindig elítéltem, most is elítélem!

Aki fórumozik, aki egy éve ismeri kövesst, aki minima egy éve figyeli a piacot, az tudja, hogy rohadtul nem lehet kiszámítani semmit. Akkor honnan a bánatból tudja bármelyik guru is garantálni, hogy profitot termel.

Mondjam azt, hogy engem is felkértek a fórumról, hogy manageljem a gondolatmeneteim szimpatikussága alapján a pénzét, és felezzünk a nettón.

Jó nagy badarság, én is bukóban ülök, nem is tudnék ilyet vállalni, nem is fordulnék ilyen taktikához, hogy mások pénzét elvegyem. Mindig beírom, hogy buktam megint, nem etetek senkit, de nem is ez a lényeg.

A hangsúly számomra azon van, hogy a piac kiszámíthatatlan, de nagyon, és megint csak nagyon nagyon!

Akik fórumoznak kisbüfik, nem Ők irányítják a piacot.

Nyerő emeberek nem ülnek a fórum mellett, mert ez rabszolga munka, amit csinálunk.

Soha, senki ne bízzon másokban! Soha senki, ne adjon pénzt senkinek, hogy fialtssa azt.

Én is olvastam olyat itt a tagoktól félig poénosan, félig komolyan, hogy add nekem a pénzt, éves 20%ot legalább hozok, de havi 5%ot is, és nem pepére gondolok a mostani poénja miatt.

Volt itt DLPH, Nyilasi, Kövess, meg mit tom én ki.. akik bukót hoztak eddig a tagoknak (leírások alapján mondom).

Elnézést attól, aki esetleg nyertek ezekkel a befektetésekkel, ha volt ilyen.

Vannak bankos ismerőseim, deviza üzletág vezetők. Sosem tradelnek, nyugodt vezetők a bankoknál, tudják mivel jár ez a munka, feleségük mondja, csináld, ebben mozogsz, hozz plusz pénzt a konyhára, nem csinálják.

Bukó? Az is van mindenkinél, de saját hülyesége miatt, ez elkerülhetetlen.

Nyerőt ígérni? Mi van a flash crash-sel, katasztrófákkal, egyéb államcsődökkel egyéb dolgokkal? Ki tud ezekkel számolni. Stop a barátod mondják? Akkor miért nem stoppolták ki a veszteséges pozikat?

Mindegy egyik ügyet sem ismerem, sosem követtem, csak látom, hogy sírnak a károsultak.

Tanuljunk belőle.

További részletekről tájékoztasd a többieket, naiv társunk!

#365352 pepe01 Előzmény: #365329

Tudod az a baj, hogy ebből Te pénzt már nem látsz többet.

Kövess mondhatja, hogy kérem szépen Én elbuktam a teljes összeget.

Feltehetőleg az is mondaná, hogy kérem Én ezt a pénzt az összes többivel kezeltem, tehát nem is lehet nyomon követni a befizetés után a pénz útját.

Szó elszáll, az írás megmarad.

#365350 RemegoKez Előzmény: #365340

A szövegelésére értettem. :-)

Mondjuk ezt nem értem:

"2011.03.16 22:30

ÚJ POZÍCIÓ

USDJPY vétel 77.00-n. Tőkeáttétel 1x "

Csak pár percig lehetett venni 77.00-n. Érezte, hogy beszakad és beállt 77-re? De miért pont annyira? Ha meg nem célár volt a 77, akkor meg beállt a kések alá?

Ezekben az időpontokban lehetett (Forex4you) 77.00-án venni:

22:19 (esés)

22:21 (visszapattanás)

22:22 (leszúrás)

22:31 (leszúrás)

Ennyi

#365349 GáborGábor Előzmény: #365345

Akkor csak úgy, leányka helyett, asszonyosan!

Egészségedre!

(a következő palackomra mondván, mivel én sem termelek szőlőt csak almát de borász ismerősök ellátnak időnként némi hangulatjavítóval ...)

:)

#365344 matgab Előzmény: #365338

Szerintem olyan ember nincs is, akinek van pénze és ne "kúrták" volna át már kisebb nagyobb összegekkel...

Én is pontosan azért tudom a bírósági eljárás menetét, mert saját tapasztalatom van sajnos...

Erre (is) mondják amúgy azt a nagyon jó mondást, hogy:

zsidónak vásár előtt, parasztnak vásár után jön meg az esze!! :-)

Ezt a mondást évekkel ezelőtt egy nagyon okos, nagyrabecsült, sokat tapasztalt embertől hallottam, aki pont alig egy hete távozott az élők sorából, isten nyugosztalja,- és mindig igaz!

#365342 exmnbs1 Előzmény: #365337

mint pozitív példát említettem

Zsiday létező személy, a befektetéseiben lehet osztozni úgy, hogy transzparens, másrészt tetszőleges időpontban kiszállhatsz

#365338 1naiv Előzmény: #365332

Neki is volt cége, aki a számlát kiállította. Mindegy, majd próbálok a jövőben körültekintőbb lenni illetve módot keresni (ha lehet) a pénz visszaszerzésére. Majd írok ha valami fejlemény lesz az ügyben. Köszönet mindenkinek a tanácsért és az együttérzésért, aki pedig olvasta az esetet, legyen óvatos a "Tőzsdemágusokkal/gurukkal". Léptem.

#365337 pepe01 Előzmény: #365332

Kedves elvtárs!

Nem járulok hozzá a Plotinus szó megemlítéshez sem ebben a topikban:)