komment
Hathorsziasztok!
Nincs időm sokat visszaolvasni, első 5hszt elolvastam ebben a topikban.
Többször megírtam az ilyen add a pénzt és én majd fiataltatom Neked a tőzsdén, forexen storyt mindig elítéltem, most is elítélem!
Aki fórumozik, aki egy éve ismeri kövesst, aki minima egy éve figyeli a piacot, az tudja, hogy rohadtul nem lehet kiszámítani semmit. Akkor honnan a bánatból tudja bármelyik guru is garantálni, hogy profitot termel.
Mondjam azt, hogy engem is felkértek a fórumról, hogy manageljem a gondolatmeneteim szimpatikussága alapján a pénzét, és felezzünk a nettón.
Jó nagy badarság, én is bukóban ülök, nem is tudnék ilyet vállalni, nem is fordulnék ilyen taktikához, hogy mások pénzét elvegyem. Mindig beírom, hogy buktam megint, nem etetek senkit, de nem is ez a lényeg.
A hangsúly számomra azon van, hogy a piac kiszámíthatatlan, de nagyon, és megint csak nagyon nagyon!
Akik fórumoznak kisbüfik, nem Ők irányítják a piacot.
Nyerő emeberek nem ülnek a fórum mellett, mert ez rabszolga munka, amit csinálunk.
Soha, senki ne bízzon másokban! Soha senki, ne adjon pénzt senkinek, hogy fialtssa azt.
Én is olvastam olyat itt a tagoktól félig poénosan, félig komolyan, hogy add nekem a pénzt, éves 20%ot legalább hozok, de havi 5%ot is, és nem pepére gondolok a mostani poénja miatt.
Volt itt DLPH, Nyilasi, Kövess, meg mit tom én ki.. akik bukót hoztak eddig a tagoknak (leírások alapján mondom).
Elnézést attól, aki esetleg nyertek ezekkel a befektetésekkel, ha volt ilyen.
Vannak bankos ismerőseim, deviza üzletág vezetők. Sosem tradelnek, nyugodt vezetők a bankoknál, tudják mivel jár ez a munka, feleségük mondja, csináld, ebben mozogsz, hozz plusz pénzt a konyhára, nem csinálják.
Bukó? Az is van mindenkinél, de saját hülyesége miatt, ez elkerülhetetlen.
Nyerőt ígérni? Mi van a flash crash-sel, katasztrófákkal, egyéb államcsődökkel egyéb dolgokkal? Ki tud ezekkel számolni. Stop a barátod mondják? Akkor miért nem stoppolták ki a veszteséges pozikat?
Mindegy egyik ügyet sem ismerem, sosem követtem, csak látom, hogy sírnak a károsultak.
Tanuljunk belőle.
További részletekről tájékoztasd a többieket, naiv társunk!