Ki rúgdos kit? (Vagy te a Schmitt féle helyesírási szótárt használod?)? Csak tanácsot adok és ironizálok!
Bendeguz:
Csak neked: a legközelebbi tőzsdés találkozóra elég ha lehozod a pénzt, majd eljuttatom neki!
Ki rúgdos kit? (Vagy te a Schmitt féle helyesírási szótárt használod?)? Csak tanácsot adok és ironizálok!
Bendeguz:
Csak neked: a legközelebbi tőzsdés találkozóra elég ha lehozod a pénzt, majd eljuttatom neki!
Kedves Ricsi!
Tudod nekem meg az érzéketlen emberek nem tetszenek, de biztosan nem érdekel. Gondolom, sokan olvassák ezeket a fórumokat és azért írtam le a történetet, hogy más ne járjon így. Lehet, hogy számodra is ismeretlen, de léteznek olyan emberek, akik másoknak jót akarnak, minden haszon nélkül. Hát ebből a megfontolásból tettem közzé az esetet és nem vitázni akartam. Jó éjt!
Erőspaprika nélküli halászlé?
Te nem vagy nóoooormális ...
:)))
Azért szvsz nem kellene rugdosni szerencsétlent (lásd matgab). Az, hogy hülye volt, azt már biztos tudja magától is. Egyébként tényleg ordít a Köves-ről, hogy átverés....
elég egy számla szám...))
Nekem csak az a bajom, kedves Naív, hogy minden fórumot teleszemeteltél, amit figyelek. Ha egy kicsit itt végignéztél volna, rájöttél volna magadtól is, hogy nem fogsz itt senkit találni, aki ennek a Kövesnek 1 forintot is utalt volna. Ez nem a pf.
Matgab pedig tényleg jó gyerek, és ha figyelsz a befektetéseire, 1-2 hónap alatt visszahozod az összes elvesztett pénzedet. Persze tudni kell használni az info-it!
Mi itt össze szoktunk járkálni, ismerjük egymást, ez nem egy anonim, arctalan csapat. Jó hogy idejöttél, de azért az első nap kiosztani az itt levőket, hááát...
Ha már cigi, legalább ártson. Én egyébként alkoholmentes pálinkát főzök, le is védettem az eljárást, megadom a lerakat címét aki érdeklődik :))
a bíró úgy indokolta a döntését magyarra fordítva h aki hülya vessen magára...
elég laza volt....
Az ördöggel is cimborálsz akkor..
hát, nem tudom, de mielőtt, átutalok, akár, csak 10e ft-ot is, csak utánanézek előtte, hogy kinek, mire utalom....
Ez a füst mentes cigi....
Ha valaki, bármelyik fórumon rákérdezett volna, szerintem nem utalt volna, köves dettó...
:DDDD
Nem lennék meglepődve, ha nem is Köves Márk Tibornak hívnák....
A google 2009-es találatot is az önreklámaival....
Buktam már életemben legalább 600 ezret, szóval azt szeretném visszanyerni. De péntekre ám! ;)
él...hát, bár a városból ahol történt elhelyezték őket, de maradtak brokik ketten voltak, két tárgyalási nap volt, én a másodikon voltam, arra már a brokik el se jöttek, az elsőn ott voltak, máig sajnálom h arra nem mentem el, a bíró úgy indokolta a döntését magyarra fordítva h aki hülya vessen magára...
Nekem volt egy cimborám, aki úgy volt bróker anno az IEB-nél, hogy előtte Sopronkőhidán kellett kényszeridőznie néhány hónapot bankkártyás csalások miatt...Önéletrajzában ezt az időszakot, mint személyi edző töltötte el...
Tehát jól nézzük meg kire bízzuk a pénzüket, mert brükernek is mehet boldog boldogtalan.
broki él még? össze kéne futni vele, és reklámoztatni a phylaxiát... :)
teljesen igaz a story: van egy ismerősöm vele történt: a Buda-Cashnél dolgozó bróker ajánlott neki svájci füstmentes cigaretta részvényt:) vett is meg még egy csomóan több millió forint értékben-totál csőd lett az egész, per, minden, ott voltam a tárgyaláson, a buda-cash bizonyította h a bróker magánemberként ajánlotta a részvényt, míg a perköltséget is a károsultakra verték, mondom ott voltam a tárgyaláson, a saját fülemmel hallottam a storyt, volt aki 20 milla értékben vett, beszéltem vele...
Amúgy én kéthetente duplázok, minimum befizetés 20M ft kp (gondolom érthető hogy apróra nem pazarlom a tehetségem.), amit egy előre megbeszélt időpontban és helyszínen kéretik kidobatni egy mozgó vonat ablakából.
Engem is meglep, de az emberek sokszor nem mernek lépni. Lehet, hogy többen gondolkoznak még. Szerencsés esetben csak egyedül én voltam (amit nem nagyon hiszek) ilyen naív. Adtam e-mail címet is, ha valaki nem akar a nyilvánosság előtt beszélni erről. Majd megírom, hogy mire jutottam az ügyben. Jó éjt!