Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kövess károsultjai

Re: nincs cím

#365313 matgab Előzmény: #365310

Ki rúgdos kit? (Vagy te a Schmitt féle helyesírási szótárt használod?)? Csak tanácsot adok és ironizálok!

Bendeguz:

Csak neked: a legközelebbi tőzsdés találkozóra elég ha lehozod a pénzt, majd eljuttatom neki!

#365312 1naiv Előzmény: #365305

Kedves Ricsi!

Tudod nekem meg az érzéketlen emberek nem tetszenek, de biztosan nem érdekel. Gondolom, sokan olvassák ezeket a fórumokat és azért írtam le a történetet, hogy más ne járjon így. Lehet, hogy számodra is ismeretlen, de léteznek olyan emberek, akik másoknak jót akarnak, minden haszon nélkül. Hát ebből a megfontolásból tettem közzé az esetet és nem vitázni akartam. Jó éjt!

#365310 RemegoKez Előzmény: #365305

Azért szvsz nem kellene rugdosni szerencsétlent (lásd matgab). Az, hogy hülye volt, azt már biztos tudja magától is. Egyébként tényleg ordít a Köves-ről, hogy átverés....

Nekem csak az a bajom, k…

#365305 Ricsi

Nekem csak az a bajom, kedves Naív, hogy minden fórumot teleszemeteltél, amit figyelek. Ha egy kicsit itt végignéztél volna, rájöttél volna magadtól is, hogy nem fogsz itt senkit találni, aki ennek a Kövesnek 1 forintot is utalt volna. Ez nem a pf.

Matgab pedig tényleg jó gyerek, és ha figyelsz a befektetéseire, 1-2 hónap alatt visszahozod az összes elvesztett pénzedet. Persze tudni kell használni az info-it!

Mi itt össze szoktunk járkálni, ismerjük egymást, ez nem egy anonim, arctalan csapat. Jó hogy idejöttél, de azért az első nap kiosztani az itt levőket, hááát...

#365301 Balázs István Előzmény: #365295

Ha már cigi, legalább ártson. Én egyébként alkoholmentes pálinkát főzök, le is védettem az eljárást, megadom a lerakat címét aki érdeklődik :))

#365298 hosszhuszár Előzmény: #365291

a bíró úgy indokolta a döntését magyarra fordítva h aki hülya vessen magára...

elég laza volt....

#365295 hosszhuszár Előzmény: #365289

hát, nem tudom, de mielőtt, átutalok, akár, csak 10e ft-ot is, csak utánanézek előtte, hogy kinek, mire utalom....

Ez a füst mentes cigi....

Ha valaki, bármelyik fórumon rákérdezett volna, szerintem nem utalt volna, köves dettó...

Nem lennék meglepődve, h…

#365293 RemegoKez

Nem lennék meglepődve, ha nem is Köves Márk Tibornak hívnák....

A google 2009-es találatot is az önreklámaival....

#365292 Bendeguz Előzmény: #365274

Buktam már életemben legalább 600 ezret, szóval azt szeretném visszanyerni. De péntekre ám! ;)

#365291 Bluebalu Előzmény: #365288

él...hát, bár a városból ahol történt elhelyezték őket, de maradtak brokik ketten voltak, két tárgyalási nap volt, én a másodikon voltam, arra már a brokik el se jöttek, az elsőn ott voltak, máig sajnálom h arra nem mentem el, a bíró úgy indokolta a döntését magyarra fordítva h aki hülya vessen magára...

#365289 matgab Előzmény: #365285

Nekem volt egy cimborám, aki úgy volt bróker anno az IEB-nél, hogy előtte Sopronkőhidán kellett kényszeridőznie néhány hónapot bankkártyás csalások miatt...Önéletrajzában ezt az időszakot, mint személyi edző töltötte el...

Tehát jól nézzük meg kire bízzuk a pénzüket, mert brükernek is mehet boldog boldogtalan.

#365285 Bluebalu Előzmény: #365266

teljesen igaz a story: van egy ismerősöm vele történt: a Buda-Cashnél dolgozó bróker ajánlott neki svájci füstmentes cigaretta részvényt:) vett is meg még egy csomóan több millió forint értékben-totál csőd lett az egész, per, minden, ott voltam a tárgyaláson, a buda-cash bizonyította h a bróker magánemberként ajánlotta a részvényt, míg a perköltséget is a károsultakra verték, mondom ott voltam a tárgyaláson, a saját fülemmel hallottam a storyt, volt aki 20 milla értékben vett, beszéltem vele...

Tuti biznissszzz

#365282 Fornit

Amúgy én kéthetente duplázok, minimum befizetés 20M ft kp (gondolom érthető hogy apróra nem pazarlom a tehetségem.), amit egy előre megbeszélt időpontban és helyszínen kéretik kidobatni egy mozgó vonat ablakából.

#365281 1naiv Előzmény: #365272

Engem is meglep, de az emberek sokszor nem mernek lépni. Lehet, hogy többen gondolkoznak még. Szerencsés esetben csak egyedül én voltam (amit nem nagyon hiszek) ilyen naív. Adtam e-mail címet is, ha valaki nem akar a nyilvánosság előtt beszélni erről. Majd megírom, hogy mire jutottam az ügyben. Jó éjt!