short zárásokra jó volt.
short zárásokra jó volt.
mekkora állat vagyok én is hogy most shortolom...nem is tudom,hogy kinek kívánom, hogy phossa össze magát, buxnak, vagy magamnak....
Nem szép dolog ez az öccász körüli kamat,elszabadulhatnának az indulatok :D
Ó az anyjukat (én is azt szoktam, ha sietek...persze mindig sietek.) na de most irgum burgum.
a jó háziasszonyok meg elhisznek mindent...ahogy én is. rózsaszínben látom a világot:-)
ok :)
ha vmit nm értek, kérdezek. én már csak ilyen vok :)
alig vannak a vételi oldalon, egy két darabbal...erre gondoltam. :-DD
ne röhögjetek, női megfogalmazás. nem kell mindent érteni. én sem értek mindig mindent. de idővel rájövök a dolgokra.:-)
mert az elemzők / cikkírók is felfelé beszélik a piacokat. 20 % a rossz hír, 80 % a jó hír a híradásokban...plusz olyan katasztrófát egyszerűen levesznek a híroldalakról mint a Japán atomkatasztrófa..elképesztő hazugság , most 2011 -ben...
:))))
ezt nm értem:
"a vételi oldal megint gyengébb, mégis emelkedünk"
Most azért, mert azt gondoltam, hogy sokat jöttünk fel, és egy kicsit megint esünk..de nem..én is nagyon megijedtem, amikor a héten lement sokat. Érdekes, hogy a vételi oldal megint gyengébb, mégis emelkedünk. a jóhangulat ragadós....mi meg olyanok vagyunk, mint a legyek, szállunk a légypapírra...na.
akkor vegyél még hozzá... gondolkodom a devizahitelem konvertálásán :)
A HUF erősödni fog. Miért? Mert már mindenki azt hiszi, hogy a fordulópontjához ért. És a piac (ahogy írtad a hülye piacmozgatók) mindig arra megy, amerre a legtöbb embernek fáj...
Meg amúgy is, ha én 275-ön vettem EUR-t, akkor zicher, hogy 250 alá fog erősödni!
Kösz...
hát kínunkban jól elvagyunk itt...azért őrület...mi megy a piacokon..portugáliát is ütik, leminősítik..meg se kottyan.... viszont forint lassan fordul szerintem..akkor lesz korrekció megint.
Minek shortoltok, amíg megy a QE?
Én hülye azt sajnálom nagyon , hogy nem bíztam (megint) a józan paraszti eszemben és lezártam a longjaimat (bukóban) 22.500-on. (Ráadásul be is írtam nektek.
Mindegy ma már nem nyitok pozit, ki tudja mi lesz a hétvégén. Meg az RFV is átlépte a 10.000-et ezért 3 napos kereskedelmi gyászmoratóriumot vezettem be magamnak a 7800-on elvesztegetett részvényeim emlékére...
Pedig az Orcot is nézegetem már 2100 óta...
Sziasztok, belongoltam ezt az átkot még 23187en, aztán esett egy nagyot, azt végigültem, erre most feljött ide. nem eladtam a longokat? beshortoltam. ha még egy kicsit visszanézne 400 alá, akkor örülnék neki..de elég hülye vagyoök, hogy dobtam a longot:-(
Szia Bud!
Most néztem be a toikba..
Köszönöm neked a felüdítő hsz-eidet. Miattad érdemes számomra ide járni elsőként :))
érezd magad megtisztelve. Bocsi a többiektől, még jönnek utána páran, na meg keri koma bajtársam még más miatt Bud-dal vetekszik :)
Tudnék megint egy oldalnyi kommentet írni, de ma három órát aludtam és hulla vok.
Ehhez képest reggel 1/2-8tól, 3/4-10ig teleírtam eladó ingatlan topikomat, fejmosásokkal tarkítva, még az is kiszívta az erőmet, és még az ingatlanos listán levő 1000irodámat is meg kell reguláznom, azt még meg sem nyitottam.:)
Szóval a mai terjedelmesnek leírható kommentem elmarad elemzéssel együtt..
pár dolgot rajzoltam magamnak, de nem túl komoly, így pihi mára.
a lényeg köszi a hszt! Klassz volt ,-)