Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#364911 Csilla76 Előzmény: #364905

mekkora állat vagyok én is hogy most shortolom...nem is tudom,hogy kinek kívánom, hogy phossa össze magát, buxnak, vagy magamnak....

Re: nincs cím

#364899 Csilla76 Előzmény: #364896

Ó az anyjukat (én is azt szoktam, ha sietek...persze mindig sietek.) na de most irgum burgum.

#364897 Csilla76 Előzmény: #364890

a jó háziasszonyok meg elhisznek mindent...ahogy én is. rózsaszínben látom a világot:-)

#364891 Csilla76 Előzmény: #364888

alig vannak a vételi oldalon, egy két darabbal...erre gondoltam. :-DD

ne röhögjetek, női megfogalmazás. nem kell mindent érteni. én sem értek mindig mindent. de idővel rájövök a dolgokra.:-)

#364890 BudFox Előzmény: #364884

mert az elemzők / cikkírók is felfelé beszélik a piacokat. 20 % a rossz hír, 80 % a jó hír a híradásokban...plusz olyan katasztrófát egyszerűen levesznek a híroldalakról mint a Japán atomkatasztrófa..elképesztő hazugság , most 2011 -ben...

#364884 Csilla76 Előzmény: #364863

Most azért, mert azt gondoltam, hogy sokat jöttünk fel, és egy kicsit megint esünk..de nem..én is nagyon megijedtem, amikor a héten lement sokat. Érdekes, hogy a vételi oldal megint gyengébb, mégis emelkedünk. a jóhangulat ragadós....mi meg olyanok vagyunk, mint a legyek, szállunk a légypapírra...na.

#364869 matgab Előzmény: #364867

A HUF erősödni fog. Miért? Mert már mindenki azt hiszi, hogy a fordulópontjához ért. És a piac (ahogy írtad a hülye piacmozgatók) mindig arra megy, amerre a legtöbb embernek fáj...

Meg amúgy is, ha én 275-ön vettem EUR-t, akkor zicher, hogy 250 alá fog erősödni!

#364867 BudFox Előzmény: #364854

Kösz...

hát kínunkban jól elvagyunk itt...azért őrület...mi megy a piacokon..portugáliát is ütik, leminősítik..meg se kottyan.... viszont forint lassan fordul szerintem..akkor lesz korrekció megint.

#364863 matgab Előzmény: #364860

Minek shortoltok, amíg megy a QE?

Én hülye azt sajnálom nagyon , hogy nem bíztam (megint) a józan paraszti eszemben és lezártam a longjaimat (bukóban) 22.500-on. (Ráadásul be is írtam nektek.

Mindegy ma már nem nyitok pozit, ki tudja mi lesz a hétvégén. Meg az RFV is átlépte a 10.000-et ezért 3 napos kereskedelmi gyászmoratóriumot vezettem be magamnak a 7800-on elvesztegetett részvényeim emlékére...

Pedig az Orcot is nézegetem már 2100 óta...

#364860 Csilla76 Előzmény: #364845

Sziasztok, belongoltam ezt az átkot még 23187en, aztán esett egy nagyot, azt végigültem, erre most feljött ide. nem eladtam a longokat? beshortoltam. ha még egy kicsit visszanézne 400 alá, akkor örülnék neki..de elég hülye vagyoök, hogy dobtam a longot:-(

#364854 Hathor Előzmény: #364773

Szia Bud!

Most néztem be a toikba..

Köszönöm neked a felüdítő hsz-eidet. Miattad érdemes számomra ide járni elsőként :))

érezd magad megtisztelve. Bocsi a többiektől, még jönnek utána páran, na meg keri koma bajtársam még más miatt Bud-dal vetekszik :)

Tudnék megint egy oldalnyi kommentet írni, de ma három órát aludtam és hulla vok.

Ehhez képest reggel 1/2-8tól, 3/4-10ig teleírtam eladó ingatlan topikomat, fejmosásokkal tarkítva, még az is kiszívta az erőmet, és még az ingatlanos listán levő 1000irodámat is meg kell reguláznom, azt még meg sem nyitottam.:)

Szóval a mai terjedelmesnek leírható kommentem elmarad elemzéssel együtt..

pár dolgot rajzoltam magamnak, de nem túl komoly, így pihi mára.

a lényeg köszi a hszt! Klassz volt ,-)