Tudja ő,most vágja maga alatt a fát. :))))
Úgy döntött inkább túlveteti magát. Az rsi 87-nél van már hetesen és a havi is 85fölött.
Utolsó erejével még új csúcsra szalad valahol 42 felett van.
Tudja ő,most vágja maga alatt a fát. :))))
Úgy döntött inkább túlveteti magát. Az rsi 87-nél van már hetesen és a havi is 85fölött.
Utolsó erejével még új csúcsra szalad valahol 42 felett van.
Betettem egy ECOFIN hírt az árutőzsde topikba, érdemes elolvasni:)
én már nem értek semmit, de nem mutatja semmilyen gyengeség jelét
Figyeljetek, mert Yuccában aranyeső, a tőzsdén ezüst eső is lehet, a felhők már gyülekeznek:)
:))
régen elveszett 2hetes beirásra vicceskedünk itt?:))
holnapra tráfálkozz vmit:)
vagy a következő 2 hétre előre:)
Igaz,Roller tréder valóban nem mondta az ezüstnek 28-án,hogy mi a helyzet a köv 2 hétre:)
egyébként mi a te foglalkozásod?:)
Pék,Éjjeli Őr?Telefon központos,?Vagy Vmi szálloda recepcios?:)) vagy rossz alvó 13.kerületi Profi Tréder,aki éjjel nappal fenn van?:)
(Csak vicc volt,nem akarok személyeskedni....)
Eddig szépen csordogál lefelé. A h1 200ema fogta meg egyenlőre. Lehet egy olyan verzió,hogy elkezd oldalazni 35-37 környékén néha alatta néha felette is járhat. A másik,hogy gyorsan beszakad. 33közepéig leszáguld ezzel enyhíti a túlvettséget.
A hetes és havi chart is túl meredek,ezt mindenképpen korrigálni kell.
Na eladtam a longomat, nem akarok kockaztatni egy komolyabb esest miutan bezart a magyar piac, azt a certit meg nem tudom mar eladni.
milyen pánik hangulat?? nem voltam itthon. sajnos nekem 36,439ről van a short. és arra gondoltam, hogy kiülöm, mert egyszer úgyis lejön idáig még:-)
aztán látom,hogy felhúzták rendesen. én is remélem, hogy esni fog, de minden második nap...:-)
azért néha be is longolnám:-) persze ha nagyon olcsó lesz:-)
Én holnapra terveztem az esést,de így se rossz! :))) És 37,60-ról bele is adtam.
nekem certibe van egy kis longom belole, de forditanek innen mar en is shortba ha csinalna egy alacsonyabb alj, alacsonyabb teto kombot, majd holnap kiderul
A pánik hangulat meg volt 38-ról kiváló shortot lehetett volna indítani. Hetesen tartja magát az rsi divergencia. Hogy ez változzon 40fölé kéne menni és legalább 90-es rsi. De akkor meg extrán túlvett lesz és azért zuhan be.
Jó lenne ma egy 37,30 körüli zárás és holnap lehetne keresni a short beszállót. 38,16-os stoppal.
Azért kíváncsi leszek én is,hogy tényleg így lesz e.
A tippem,hogy holnap esik 3%-ot ;-)
nem vesztettél semmit. én longoltam egy kicsit, aztán mióta shortolom, megint megy új csúcsok felé..de most nem tudom, hogy zárjak-e, mert azt írták, hogy a nyersanyagok egy nagy ralli után vannak és korrekció lesz...a szemem viszont egyelőre mást lát...a nemesfémek meg az olaj biztos nem fog gyengülni.
No azért csak megindult! Persze csesztem poziba lépni. :((
Én már nem várnám fől,csak valami pánik hangulat viheti még feljebb,amiből mostanában van bőven.