Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#364426 matgab Előzmény: #363462

a "legjobbkor" zártam le azt a tetves longomat...

Csakúgy, mint a 7800-as RFV eladásaim...:-((((

#363289 matgab Előzmény: #363146

nem tudom, hogy feltegyek-e egy kis pénzt a holland győzelemre...

Elvileg 1,5-ös odds-szal adják.

Vagy örülnék a hollandok elleni pontrablásnak, vagy örülnék a nyereménynek!

(De lehet, hogy egy dögunalmas döntetlen lenne és a végén zöld asztalnál valamiért odaadnák a meccset a hollandoknak 3-0-lal, amilyen az én formám.)

#361754 matgab Előzmény: #361747

Hát igen, nem volt könnyű lemondani a longjaimról, de hát ez csak pénz...A földi élet mégiscsak értékesebb...

És milyen nehéz ezt így kvázi anonym ismeretlen hősként megcsinálni...Legalább a japán miniszterelnök suttogna legalább egy halk köszönömöt...De nem, én csak teszem a dolgom.

#361747 Fornit Előzmény: #361739

Megmentetted a világot egy újabb pusztitó földrengéstől, szökőártól, és egy atomkatasztrófától.

És ezt csak páran tudjuk innen a fórumról :)

#361739 matgab Előzmény: #360791

Na, akkor jöjjön el a világbéke, az örök gazdasági fellendülés időszaka, a korlátlan fogyasztás ideje.

Az atomproblémáról kiderül, hogy nem is volt akkora a probléma, mint amekkorának látszott, és a FED folytassa a pénznyomtatást.

Egyszóval lezártam a BUX longom.

Várjatok már egy kicsit,…

#360791 Kezdő

Várjatok már egy kicsit, míg kiszállok...

#360789 hosszhuszár Előzmény: #360788

összedobjuk a bukót, humanitárius alapon, ettől hathatósabb segítséget szerintem senki nem tud nyújtani...

#360783 matgab Előzmény: #360713

Azért az ilyen nagy horderejű dolgok (mint pl. a kínai részvénypiaci lufi kidurrantása, vagy a dollár elértéktelenitése) nem mennek olyan gyorsan...Kína is 2-3 hónapig tartotta magát! Japán 1,5 hónap. USA 2 hónap.

#360709 matgab Előzmény: #357353

"2011.01.31 16:30 matgab (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Koffein

Koffein írta:

Há miért nem menekítetted ki amit lehet?

indítottam hirtelen felindulásból egy mini bux longot...

Jöhet a világvége..."

Na wazzeg, azt tudtam, hogy a tőzsdékre tudok hatni, de hogy a természet is megmozdul, ha a faktoról van szó, azt nem gondoltam volna!

Lehet, hogy a világbéke érdekében és a természet isteneinek megbékítése érdekében le kellene zárjam a longjaimat?? Végülis ennyit nem ér az egész!