ja, bocs; csak tegnap olvastam, aztán ma jutottam oda, hogy felnyomom youtube-ra. :)
ja, bocs; csak tegnap olvastam, aztán ma jutottam oda, hogy felnyomom youtube-ra. :)
Köszi, de nem hiszem, hogy élnék vele. A jövőben, ha maradok a tőzsdén, akkor bőven jó lesz nekem itt, ha engedik, hogy tovább rontsam a levegőt. :)
olvastam, hogy vki nehezen tudta megnézni az Erősödő nótát
itt is megvan mától :)
_embedded
Szia!
Egyelőre még nem áll szándékomban írni a pf-re, mert tartanom kell a fogadalmamat, de utálom, amikor valaki előre pofázik mindenkinek nagyképűen bizonyos dolgokról...
Úgy gondoltam, hogy felhívom erre a figyelmét...
szia...regisztrálhatnád magad a pf re újból....
most komolyan ha kell adok egy nick nevet..igaz karl-nak hívnának:)
"Torino: ott fogsz ülni a gép elött és nézni fogod ahogy az árfolyam kuszik lassan felfele. Nem fogsz eladni 1 darab részvényt se mert bizol Zsadában. Tudod, hogy ez az árfolyam még mindig röhejes, és nem engedsz a kapitalista kizsákmányolok nyomásának, mert tudod milyen nyereséget titkolnak el elöled. Délután aztán megint engem faggatok,hogy mi lesz.
Elöször mindig veszteségesnek tüntetnek fel egy céget a kapitalisták, olcsón felvásárolják, és hirtelen nyereségessé tudják tenni. Hát nem érdekes?????
Én több érdekcsoportot is ismerek, akiknek célja az olcsó, lassú felvásárlás. Egyik se viccből veszi.
zsada"
Ha több érdekcsoportot ismer, akkor minek ír ilyeneket? Miért jó, hogy "elárulja a titkot"?
Ha így lenne, holnapra zsada mindkét keze gipszben lenne, és 6-8 hétig nem bírna írni, és inni is csak szívószállal tudna....
Itt is itt van a KEG topikba, de azért tessék:
http://www.bet.hu/newkibdata/106441559/tulbej201103P.pdf
szerk: PF-en is Keg topikba
keges tömös hírt bemásoljbtok portfoliora nem enged be mobilról.
igazából se eladó, se vevő nincs; ezek csak kamu számok :))
lehet, csak gyakorlat . de az eladói oldal elég üres lett... csak 600k 46-ig. (az elmúlt hetekhez képest)
Sziasztok!
1 kötés 3db, 126 Ft. Brokidíj meg 200 Ft? :) Valaki nagyon gyakorol:-) Vagy lehet, hogy titkos jelek:-))
http://www.eco.hu/tozsde/azonnali/historikus/PHYLAXIA/-gt=lines,gi=m3
Köszi!
Én is így tudom...
Akkor egy hajóban utazunk....
Több lesz az is, mint a mi korosztályunk 30 év múlva várható nyugdíja összesen ilyen demográfiai adatok mellett. :-/
én is erre lennék kíváncsi, mondjuk az sem sok (kb 300e ft), de mégis több mint a reálhozam; :)
Elvileg a tagdíj kieg. is adó+járulékmentes és legkésőbb nyárig meg kell érkeznie a számládra.
Engem is ez érdekel jobban, nem a reálhozam.
És mi van a munkáltató által adott tagdíjkiegészítés kifizetésével? (a tv. szerint azt is adó és járulékmentesen kell kifizetni)
Az én esetemben kb. a várt hozam háromszorosáról van szó!!!
Erről nem ír a cikk, csak a reálhozamról!
Egyébként szerintem sem, sajnos...:-(
60 Ft körül sem fogok pánikba esni...