a lényeg lemaradt :szvsz sz.
a lényeg lemaradt :szvsz sz.
első megálló lehet lefelé-1.3780----utána 1.3650......pár pip le-fel benne lehet !
Az emelkedés intenzitása még mindíg sokkal nagyobb, látványosabb.. 2 nap esést fél nap alatt vissza is hozott... Ez nem arra utal hogy vége lenne az emelkedésnek. 1,428-1,43-at tesztelheti hamarosan...Onnan talán lehet majd megint valami lefelé...
Az emelkedés intenzitása még mindíg sokkal nagyobb, látványosabb.. 2 nap esést fél nap alatt vissza is hozott... Ez nem arra utal hogy vége lenne az emelkedésnek. 1,428-1,43-at tesztelheti hamarosan...Onnan talán lehet majd megint valami lefelé...
A csökkenés korrekciójához ez már túl nagy emelkedés. Irány új csúcsra.
Én minden devizapárnál a szélsőségeket keresem-eddig bevált-napizni-pláne 5-10-15 percesen kereskedni nem az én világom.Időm rengeteg a nagy pozik miatt-én így látom!
1.34-IG SIMÁN LEMEHET--szvsz sz-cci -10---stoh-68---rsi 52 naposon !!!
Euraud-nak innen fordulni kéne északra naposon, vagy legkésőbb 1,382-ről.
Erre kíváncsi leszek. Ha vissza beesik alá, akkor nem tudom, hogy a technikai képbe hogy fér bele egy 3-400 pipes fals kitörés.
Na amíg az éjjeli póker partit pihentem ki záródott a shortom...:))Mondanom sem kell hol, majdnem pipre pontosan..:) Igazi pofátlanság csak az lett volna hogy amíg alszok, még le is jön értem 1,4045-re a long megbízásomért.... De ezért nem nagy kár, csak mikro pozi lett volna.
A 61.8-as fibo is a nálatok várt támasz körül van, így szerintem is lemegyünk addig, ha a 38.2-n is átverekszi magát.
Így legyen! :)
Profitvédő már van a pozin, nagy bajom nem lehet. Emellett meg hozogat a skalp is, úgyhogy hagyom ezt a hosszabbra hagyott shortot, nem sietek vele.
Ez még egyelőre csak egy kisebb korrekció. Nagyon kimérten, kis intenzitással ereszkedik. Ennek végesztével pedig várhatóan röpíteni fogják vissza.
Igen ez nagyjából passzol az én fej-váll céláramhoz is. 1,405-1,406 körül ha záródna a shortom nagyon elégedett lennék :)
Nem hiszek az alakzatokban.
Nálam 1,404 környéke a támasz zóna.
Eur/usd-ben a most letört fej-vállból elvileg le kéne mennie 1,405-1,406 környékére.
Azt én előre nem tudhatom. Most egy korrekciós szakaszban vagyunk, aminek az alja max. 1.404 körül lehet nálam. Ebből még bármikor megindulhat újra akár új csúcsra is.
Köszi.