Regisztráció Elfelejtett jelszó

Japán

Re: Baj van a szlovén atomerőművel is

#364081 Lovax Előzmény: #363969

Birom ezt a bulvarositott infotainment-et amit most eload a media. :S

Azert nem kene egy lapon emliteni egy aramkimaradast a japan fodrenges + cunami komboval...

lehet, hogy a fészbúknál…

#364055 Donoo

lehet, hogy a fészbúknál is népszerűbb lenne azért :)

A legnagyobb vicc, hogy …

#364032 Donoo

A legnagyobb vicc, hogy nem szereltek fel egy kamerát, hogy élőben is követhetőek legyenek az események az erőműnél.

Baj van a szlovén atomerőművel is

#363969 kosami

Baj van a szlovén atomerőművel is (2011. március 23. 14 óra 55 perc)

Novak Jerela, a Zágrábtól mintegy 30 kilométerre található krskói Nuklearna Elektrarna Krsko (NEK) atomerőmű szóvivője azt mondta, hogy szerdán, magyar idő szerint 10.30-kor automatikusan lekapcsolt az atomerőmű, miután a létesítménytől a horvát fővárosig tartó elektromos hálózaton megszakadt az áramellátás.

A szóvivő hangsúlyozta: "a sugárszennyezésnek zéró a kockázata", és az atomerőművet ismét üzembe helyezik, amint elhárítják a hibát. A folytatás a Hírszerzőn megtekinthető

Re: nincs cím

#363901 lyonell Előzmény: #363898

Persze a halálát senkinek nem kivánom,Csak maximum dühböl.De aszt igen ,hogy történjen mg velük mindaz amit a világgal megtettek.

Környezet szennyezés,száradjon ki minden fájuk meg minden vizük foggyon el.

Legyenek csórok mer tők is mindenkit csórová tettek.

Valaki támadja me gőket és vegye el mindenüket.Mást nem.

#363898 gentlemanus Előzmény: #363886

Lyonell, értelek én... Én sem bocsátom meg nekik, amit az egész emberiség ellen elkövettek, és elkövetnek mind a mai napig.... Viszont nem kívánok rosszat sem rájuk. Ne bocsáss ki negatív energiát magadból, mert az a negatív erőket szolgálja.

Én inkább sajnálom az USA-t... hogy mi lett mára az egykori, szabadság és lehetőségek országából... Felemelhették volna az egész emberiséget a potenciáljukkal, de a mélybe taszították... Megölték az egyetlen elnöküket, aki békét hozhatott volna az egész világra...

#363895 banyaiz Előzmény: #363892

Szerintem az örök és elpusztíthatatlan emberi hülyeség. :) Mikor pánik van akkor világvége hírek vannak, amikor pedig lenyugszik a piac akkor 2 hét múlva el van felejtve az egész.

Szegény japók, amúgy sincs nagy területük, és még ott szennyeződik egy része, földrengés is elég nagy csapás lett volna, csak megfékezik valahogy ezeket reaktorokat, már ami eddig is szennyeződött az is kemény, víz, élelmiszer stb.

#363892 BudFox Előzmény: #363884

Valaki derítse már ki hogy ki mozgatja a szálakat ?

melyik USA ember ? FED esetleg ? persze gondolom hogy több százan vannak benne...

a General Electric -é az NBC, képesek voltak azokat is befolyásolni állítólag...

Vagy most túl sokat kombinálnunk, vagy tényleg ilyen buták az amerikaiak ?

#363886 lyonell Előzmény: #363885

Modjuk engettesék meg,hogy azt kivánjam dögöljön meg az összes amcsi,szemét kapitalista

és ha meginnt lessz földrengés repüljön a reaktor át hozzájuk és nyirja ki őket a véresbe.

A szemét,hatalomra vágyó,mindenkit semmibe vevő,alattomos,kisemmiző mocsok szemét népség,már egyszer a **** életbe visszakkaphatná lés megdögölhetne.Miattuk van majdnem mindenki szarba.Most végre döljönrájuk 10-szer akkora szar.Csődöljenek be,dőljön ssze mindenük,ne legyen semmijük vagy 200évig,és dögöljenek meg

#363885 gentlemanus Előzmény: #363875

Nem tudom mi az igazság hAliG, de szeretném, ha sürgősen megoldódna ez a helyzet szegény japánoknál... másodjára mérné rájuk a történelem az atomkatasztrófát....

Imádkozzon mindenki, hogy sikerrel járjanak.... Különben ott a vége... gazdaságilag, pénzügyileg magával rántja majd az összes térséget.

Ott kapni fog az atomból mindenki... passzátviszonyok miatt legelőször is a jenkik..

http://idokjelei.hu/2011/03/xenon-133-szetoszlasa/

#363884 Kissherceg Előzmény: #363880

egyetértek, megy a tilitoli. Csóri főphasz reggel fel kell, aztán vakarja a fejit, hogy mi a szart pumpáljunk kvöetkező 3napban. :))

megfigyeltétek, hogy a m…

#363880 hosszhuszár

megfigyeltétek, hogy a médiák milyen ügyesen váltottak témát?

Idáig a libia beavatkozás miatt, japánról. éppen hogy jöttek hírek....

Most japán került megint előtérbe.....

A piacok, libiára már nem reagálnak, most japánt kell szajkózni....

De szerintem arra se nagyon fognak mínuszba fordulni, jöhet portugáli...

Azért nem irígylem azt a csoportot akik a szálakat mozgatják, sok dolguk lehet...)))

#363876 lyonell Előzmény: #363873

Bazzeg az ott eldurran,meg jön még egy földrengés ezeknek kampó még minusz 50%-.

Bár nem kivánom nekik inkább bukjak a shortjaimon.,

#363875 hAliG Előzmény: #363866

Ja, csak azt nem írja a "kedves" cikkíró, hogy az ~500 mikrosievert/óra az a hűtési rendszer közvetlen közelében volt mérhető...

Egyébként Pakson is 500-800 mikrosievert/óra a sugárzás szintje bizonyos rendszerek közvetlen közelében... csak oda nem megy senki normál esetben..

#363873 BudFox Előzmény: #363866

akkor tényleg jól értettem a hírekből hogy 1600 szorosa a megengedett sugárzásnak...

nemtudom Csernobilban mennyi volt a sugárzás...ott azthiszem már Röntgen ben mérték..de az átváltást sem tudom a két mértékegység között..

pedig a reaktor már megolvadt..ezt nem tudom hogy akarják lehűteni...képzeljétek el amikor 14 cm vastag reaktor tartály acél fala elolvad akkor a hő..az üzemanyag rudak meg ott fortyognak alul...hát...a hírek elbagatelizálják szerintem a helyzetet.