Akkor lessz a kamatemelés.De valahogy úgy látom.
Vagy nem fognak kamatot emelni,valamiért.
Vagy 1,35-ről indul meg fel,kamatemelésig 1,4-ig és onnan meginnt le és csinál egy alacsonyabb aljat 1,25-ig.
Akkor lessz a kamatemelés.De valahogy úgy látom.
Vagy nem fognak kamatot emelni,valamiért.
Vagy 1,35-ről indul meg fel,kamatemelésig 1,4-ig és onnan meginnt le és csinál egy alacsonyabb aljat 1,25-ig.
2 hónapja?
Miért pont 2 hónap?
durva volna, de még van két hónapja
El kellene,meg kell várni 2-3 napot,valószinű visszateszteli az 1,4 környékét abból ha megindul és a mostani csúcs fölé zár,és megveszik másnap nem adják be,akkor van rá esély.De egyenlőre inkább úgy néz ki,most jön az 1,35-ösverzió és majd abból indul meg.
El kellene,meg kell várni 2-3 napot,valószinű visszateszteli az 1,4 környékét abból ha megindul és a mostani csúcs fölé zár,és megveszik másnap nem adják be,akkor van rá esély.De egyenlőre inkább úgy néz ki,most jön az 1,35-ösverzió és majd abból indul meg.
Sziasztok.
Mit gondoltok, 1,5-ig elmehet talán?
Longot én is zártam a teteje környékén. Alacsonyabb csúcsba jöhetne, és ott már én is a shortot keresem majd.
1,4210-en lezártam ezt a shortot. 30 pip is 30 pip... Most várok, aztán majd valahol újra nyitok. Na meg amúgy is el kell mennem hamarosan...
Egyenlőre emelkedés van. Kár előre azon gondolkozni mi lesz ha...
Hát ha megnézi a 1,428-at az már 400 pip emelkedés érdemi korrekció nélkül. Erre appelálva nem gondolom hogy elsőre átvinné, remélhetőleg egy jobb korrekció is benne lesz.
Ezek jó nagy távolságok, legalábbis nekem.
A fordulókat egyébként is nehéz elcsípni, de persze várható, hogy a 428-on nem fog csak úgy átslisszanni, egy méretes korrekció igazán jöhetne.... ha ez kívánság műsor lehetne!!:)
EURUSD long 1,42312-ről. Részzárással kockázat kivéve.
Szvsz van még egy kör benne.
Vagy nem... most úgy tűnik visszakapaszkodik a letört trendvonal fölé. Lehet megnézi az 1,427-1,428 szinteket... Hosszabbra nyitottam a pozit, nem napi trade-ra. Stop 1,43 fölött, úgyhogy majd kialakul az.
Ha meg is kóstolja, az már a nyitási szintemtől csak 30-40 pip fölfelé, ennél jóval nagyobb a stop tőréshatárom. Egyébként most törte az éket is meg az 1,387-től tartó emelkedő trendet.
Nem erre a nagy ékre gondoltam :) De ezt is figyelem.
Az én ékem az 1,387-től kezdődő emelkedő trend és a március 15.-ei 19 órási lokális tetőtől kezdődik. Ezekről húzd a vonalat az aljakkal és tetőkkel. M15-ön szépen látszik, én azon nézem.
Szerintem éppen kilépett az ékből tegnap és mehet még fel. Ezért usdhuf és nem eurhuf
Kölcsönvettem Egon elemzését: