Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: pozi

#363393 TrogerBroker Előzmény: #363360

Eur/Usd táncol az 1,387-óta tartó emelkedő csatornáján... Ezen van egy szép ék alakzat is amin elfogyott a hely. Nálam kifulladni látszik most az emelkedés, ennek alkalmából nyitottam egy shortot 1,424-ről. :)

Re: nincs cím

#363323 rbbj11 Előzmény: #363281

nem (csak) idegeken múlik, hanem tőkén... mondjuk minusz 3-5000 euros pozikat nem tudom, mekkora tőkével érdemes kiülni...de a legfontosabb, h. remélem, majdnem mindig min. 2x akkora plusszban zárod, mint amekkora mínuszban a mélypontján volt. Mert ha nem, akkor csak idő kérdése, és rosszul fog elsülni.

van egy beragadt (zárási…

#362842 RemegoKez

van egy beragadt (zárási időn túlra) feltételes megbízásom... most izgulhatok hol nyit a piac :-)

(nem tudom törölni)

#362322 Áki01 Előzmény: #362042

Azok nagyon.

Kár volt kiszórnom 81.00 Usd-Jpy longomat,igaz 76.60-nál már rezgett a léc erősen:-))

Viszont az 1.2500Eur-Chf longom egyre szebb.

#361542 ikszf Előzmény: #361541

Huf eur-al szemben napi csúcspontja közelébe erősödött ebben a nagy csapkodásban. lol ^^

Holnap lehet megyünk 267 alá ^^

#361538 TrogerBroker Előzmény: #361526

Én szerencsére EUR/USD longban néztem végig az egészet, azon nyertem egy keveset... USD/JPY be meg nem merek nyitni egyenlőre, nézek mint a moziban...Nézem filmet HBO-n, mikor vége lett mondom rápillantok már a monitorra mi hogy áll. Hát mikor megláttam hogy mi van itt, majdnem dobtam egy hátast. USA zárás és Ausztrál nyitás közti holt zónára való tekintettel stoppom se volt, megszoktam hogy ilyenkor nincs semmi érdemleges mozgás, aztán nem raktam be mondom majd Ausztrál nyitásra jövök. Szerencsém hogy az EUR/USD jó irányba ment ki, más meg nem volt nyitva.