Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

"Makovecz Imre 1992-ben …

#363700 RemegoKez

"Makovecz Imre 1992-ben akadémiát alapított jobboldali művészeknek, pedig akkor már megalapították az állami Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémiát. A Fidesz most belevenné az alkotmányba a jobbos szervezetet, amelynek örökös elnöke Orbán Viktor kedvenc építésze."

http://index.hu/belfold/2011/03/22/makovecz_imre_orokre_benne_lesz_az_alkotmanyban/

Éééén is benne akarok lenni az alkotmányban!!!!!

"Nyaligátor"-ról is beszélt az LMP-st kisanyámnak hívó fideszes képviselő

#363645 kosami

Egy fideszes képviselő durva beszólása miatt panaszkodtak hétfőn LMP-s képviselőnők. Szerintük Tasó László azt mondta: "Mit pofázol bele, kisanyám?!" A fideszes képviselő szerint ez valóban elhangzott a szájából, de csak reakció volt arra, hogy az egyik LMP-s állítólag lebunkózta.

http://www.origo.hu/itthon/20110322-szovaltas-a-parlamentben-a-fideszes-taso-laszlo-es-az-lmps.html

ez se tagad ,mi van itt ,őszinteségi hullám?:)

Re: nincs cím

#363376 GáborGábor Előzmény: #363372

Ez egy másik perspektíva ...

A reaakciójára értettem amit írtam. Persze, én sem értek egyet bizonyos tevékenységeivel de ahogyan kezeli a problémákat azt így kellene minden pengeélen táncolónak.

Jó modora van - ez számomra szimpatikus. Egyenesnek tűnik, ez szintén.

Amit csinál és ahogyan csinálja, azt kritizálom ahogyan te is. Persze, ezért fizetik ...

#363372 RemegoKez Előzmény: #363342

Valódban le a kalappal Lázár előtt. Ő felmarkolja a 18 millás költségtérítést, mi fizetjük. Ő megrendeli magának az S8-as szolgálati autót, mi fizetjük. Ő blokkolja a lézersugarakat, minket bemérnek a 30-as tábla árnyákéból. Ő egyértelműen valaki, mi pedig kis senkik vagyunk. Ennyi. És ez az ő véleménye. :-/

#363351 matgab Előzmény: #363347

én csak annyit mondtam, hogy a bevallott vagyona a bevallott jövedelme alapján reális.

A nem bevallott dolgokról meg nincs tudomásunk.

Bár biztos meg lehetne nézni, hogy a gyerek nevére hogy került 20e CHF, mert jellemzően ugye vagy azért kerül oda, mert gondoskodni akar róla, vagy azért mert nem akarta, hogy az ő neve alatt jelenjen meg vagyon, a gyereket meg mégsem szokta vizsgálni az APEH. Amire meg megvizsgálja, addigra már rég elavul az esetleges bűn.

Ami a felvétel alapján a legérdekesebb az szerintem nem is az, hogy ki mennyit ér és milyen szövegkörnyezetben mondta, hanem hogy akkor hogy is van a Fidesz azokkal a szemét devizaspekulánsokkal? :-)

#363347 GáborGábor Előzmény: #363343

Ezzel azt akarod mondani, hogy a politikai tevékenysége során szerezte azt a vagyonot amit bevallott - és persze azt is, amit nem?

;)

A HK tartozás a nyílvánosságnak szól.

"Rodolfó bal kezével lebegteti a piros kendőt miközben a másik kezével ..."

Ugye ismerős?

Mérlegelj ...

#363343 matgab Előzmény: #363294

Ha bruttó 2 millát keresel és amellett még felvesz akár évi 18 milliós költségtérítést is, akkor bőven összehozhat ennyi vagyont.

Sőt, ahhoz képest még elég rosszul is spórol!

És ott van a hitelkártya tartozás is, számomra nem logikus, hogy ha valakinek ennyi vagyona van, annak miért van ennyi HK tartozása. Persze, lehet hogy valami VIP kamatos...

#363342 GáborGábor Előzmény: #363299

Filter linkjét nézve, azt látom, hogy kezd kialakulni egy olyan politikus réteg, akik valóban alkalmasak a hivatásos politizálásra, rugalmasak, diszkrétek.

E tére le a kalappal Lázár előtt.

Ami zavaró lehet, az a vagyosodása. A politikai karrierje előttről vagy aközben keletkezett?

A korábbi linken azt láttam, hogy 19 éves korától tevékeny. Csak azt nem értem, hogy hasonló körülményekk közül indulók miért nem tudnak ilyen látványosan kitörni? Mindent nem fedhet le a személyes kiváló adottságaival.

Ennek olyan "hátszél" szaga van, ami az előző rendszerből ered ...

#363294 GáborGábor Előzmény: #363286

http://www.origo.hu/itthon/20110320-igy-lett-vagyonos-ember-lazar-janos.html

Na most a 40 ha az sok vagy kevés? Tudom, tudom, nem mindegy milyen művelési ágba tartozik ...

De akkor is ...

Ebből nem lesz az ember valóban vagyonos. Pláne, ha nem is maga műveli, ugye ...

Ennek az embernek az életvitele, megnyílvánulásai, kora és tapasztalata nem vág össze a bevallottakkal. Kicsit emlékeztet is Rodolfóra : csak a kezemet (ebben az esetben a számat!) figyeljék, mert csalok!

;)

Végre szót kapott Várnai az MTV-ben

#363288 Netmaster

"Tizenegy napja, hogy Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati képviselője a Népszabadsághoz fordult amiatt, hogy a Papcsák Ferenc, volt elszámoltatási kormánybiztossal, jelenlegi zuglói polgármesterrel folytatott vitáját egyoldalúan kezeli az MTV, hiába kérte háromszor is az MTV vezetőit és szerkesztőit, engedjék szóhoz jutni.

Ha már az előzmény megírtuk, akkor a jegyzőkönyv kedvéért szögezzük le: ma megtört a jég, Várnai végre megszólalhatott, ugyan nem a Híradóban, hanem az alacsony nézettségű Ma Reggelben, de legalább megtörtént."

http://comment.blog.hu/2011/03/17/vegre_szot_kapott_varnai_az_mtv_ben

#363264 filter Előzmény: #363172

Orbán Viktor kormányfő szombaton felhívta Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen Lázár arról beszél, hogy "akinek semmije sincs, az annyit is ér" - mondta az Origónak egy fideszes forrás, aki ismeri a beszélgetés részleteit. A forrás szerint hosszabb beszélgetés zajlott köztük és a kormányfő megkérdezte Lázártól, miben lehet a segítségére, majd amikor a frakcióvezető elmondta a történteket, azt javasolta neki, hogy álljon ki saját maga mellett.

Hétfőn a parlamentben Navracsics Tibor igazságügyi miniszter vette védelmébe Lázárt. Volner János jobbikos képviselő felszólalásra reagálva Navracsics azt mondta: "Volner úr, árnyékra vetődött, mert Lázár János nem az ország szegényeiről beszélt, hanem a politika szegényeiről".

Az Origó által hétfőn a parlamentben megkérdezett fideszes képviselők azt mondták, továbbra is töretlen a bizalom Lázárral szemben. Az egyik fideszes képviselő szerint szerencsétlen volt a mondat, de nem járt bizalomvesztéssel. Egy másik kormánypárti képviselő szerint viszont mivel szövegkörnyezetből kiragadott mondat volt, Lázárnak elnézést sem kellett volna kérnie.

http://atv.hu/belfold/20110321_orban_felhivta_lazart_a_hangfelvetel_miatt