Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#363657 Zotya32 Előzmény: #363651

Nézd meg ezt a looser mars-lakót. Nyomja a szöveget, és azt hiszi humoros.

Mi ott leszünk, meg remélem még páran akik anno jelentkeztek rendkívüli közgyülire.

#363653 macika Előzmény: #363651

a tevékenységi körök kiegészítésre van tippem

re mongol "biznisz"

vasérc eladó lesz? ĐĐĐ

#363651 Johny King Előzmény: #363649

Én ott leszek Zolika, háromszor annyi papírral, mint tavaly...

Majd a tevékenységi körök kiegészítését figyeld meg jól!!!

A sok fas@opó köcvög a másik fórumon meg azt ír amit akar...

Mi tudjuk, amit tudnunk kell!!!

Kitartás!!!

#363649 Zotya32 Előzmény: #363647

Persze, amikor 32 ft lesz, majd jön a sírás. Fogadjunk, hogy senki nem lesz ott közülük a közgyülin, max. csak a kitartó régiek. Napirendi kieg.-et is tudunk tenni megvan rá a lehetőség, és mégsem erről folyik az 'vita'.

Vki beírná odaát, a gumi…

#363641 Zotya32

Vki beírná odaát, a gumiszobába, hogy inkább értelmes napirendi javaslatokon törjék a fejüket, mintsem badarságokat írjanak. Holnap estig ha épkézláb javaslatuk van szerintem még beépíthető a többi mellé.

Köszi

Re: sosem lesz vége...

#363369 Trisz Előzmény: #363280

Ezekről a rossz papírokról beszéljünk kicsit komolyan. Pf-en olvastam hasonlót:

"Ez tipikus spekapapper forintzóknak ,de befektetésnek alkalmatlan

Pyl=Humi=Gen=Hbox=Keg= stb.......

Csak az a szánalmas,hogy ez A kategória"

Érdemes lenne kiegészíteni. Lehet hozzáírni még néhány rv-t. Utána pedig egy kérdésem lenne: A BÉT összes kis papírja szart sem ér, vagy csak egy igazi mutyi országban a módszerek is gátlástalanabbak? A kérdésre az igazi választ persze a tőzsde fogja megadni.

(Én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy itt nem akarnak a tényezők ezekkel pénzt keresni.)

#363280 Sigorszky Előzmény: #363255

Egyik rossz papír a másik után. Most a nutexben várja a csodát (már ha ezt is lehet még hinni neki).

#363259 kosami Előzmény: #363255

Itt érzi jól magát:

500Ft benzin, 1000Ft cukor, 2000Ft tescopárizsi. :)))

#363255 Zotya32 Előzmény: #363243

Úgy is tudjuk, hogy köze nincs a holdinghoz, évek óta csak mesél. Ha erről leszokna és reálisabb hozzászólásai lennének, akkor azzal mindenki csak jól járna. Jenő bá már olyan mint marsika. :-(

amúgy igazán eljöhetne a közgyülire ha még van papírja neki. :-)

Német tőzsde

#363249 Elcamino65

Jó ötletnek tartanám ha a Holding részvényeit bevezetnék a Német tőzsdére miután sikerülne

megszerezni a Német céget.

Csak felvetés ,nem okoskodás.

#363213 Zotya32 Előzmény: #363203

Marsinak üzenem odaátra, hogy valóban miatta tettem azt; elegem lett ,hogy nem volt bennem annyi, hogy ne álljam meg szó nélkül a baromságait...

Sokkal jobb így, hogy nem tudok reagálni, lassan kikopik onnan mindenki, a krém.

Jenő bának is fel kéne hagyni az ottani fórumozással, még megtérhet visszanyerheti a hitelességét.

Z