Egy zászló formáció nem látható bele? Akkor van még felfelé.
Egy zászló formáció nem látható bele? Akkor van még felfelé.
Holnap megjátszom a prognózisod, ha véletlenül bejönne:) nyaralás közben leugrunk hozzátok és tolok egy túró roládot!:)
szűkülés. azt kell figyelni, merre lép majd ki. türelem :)
mi a lu****é nem emelkedünk már megint??? vagy esünk..mi vAN MOST????!!
SP futures még feljebb ment, a nagyon magas szintről is...
Japánban viszont "füstöl már minden"...
szerintem az lesz hogy ma még magasan zárunk, és nyugat is.....és holnap reggel, délelőtt kitaláják hogy : nem is oldódott meg még semmi...meg amúgy is..eső trend ....
magas, 200 pontos gap up után egész nap esés lesz itthon.
Reggeli longombol en is atfordultam. Longbol realizalt nyero es a Tkom mozgasa ma legalabb felfele viszi az egyenleget. A short meg majd meglatjuk merre... :)
a rövidtávú trend ettől még nem változott :) kis hullám fel.
sztem pont ez volt a jel a longra, de legalábbis a shortok zárására.
amikor kinyitottunk szerdán, akkor kaptunk agybajt igaz Herceg ? :DDd
a remélt 1000 pontos esés, de legalább az 500 pontos le gap ellenére mindössze 120-140 pont :DDD
Én abban ültem végig és agybajt kaptam :)
Egyébként én a 4 napos hétvége, tehát a japán földrengés előtti napon zártam a shortot. Ugye pénteken még nem esett be minden, csak hétfőn-kedden. Az is tipikus eset volt - bár véletlen - hogy a mi 4 napos zárva tartásunk alatt történik minden reakció, majd utána csak a nyugodt emelkedésből jut nekünk. Ha shortban ülöm végig biztos agybajt kapok. :)
Köszi!!Szeretek kockáztatni, hiszen az élet is egy kockázat!Majd nyilatkozom ha zárok.Én is mindenkinek szurkolok.
lehet hogy nem kell aggódnod...de nem hagyják esni ezt a vacak piacot...és senki más sem...itt sávozgatunk...sajnos 1300 pont nyerő után megint felfelé vettük az irányt..lett belőle...630 pont..a semmire jöttünk fel. 670-700 pontot..ami elég sok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon egyre jár az agyunk. :)
Amúgy pedig BUÉK mindenkinek! Idén még nem jártam erre. :)
A tőzsdén se nagyon... csak kb. 2 hete ment az első trade, short, kis nyerővel.
Nem nagyon tudok kiigazodni itt a nagyszerű külföldi hírek és a remek belföldi gazdasági kilátások közepette mit is várjak... ill. azt tudom mit várok, amit Bud: összeomlást, de legalább egy kis határozottabb esést. De az meg nem jön soha. :)
Hogy konkrétabb ontopicot is írjak: A buxot szerintetek hova rántják el május végéig, a reálhozam számítás fordulónapjára? Ugye egy kis átmeneti eséssel meg lehetne spórolni némi reálhozam kifizetést állami oldalon. Mnyp oldalon meg még keresztbe lehetne tenni utoljára.
A KB.23400 átlagommal semmi aggodalmam nincs,MÉG + BAN VAGYOK. Tavaly ősszel, sokkal rosszabbul álltam (Augusztus –december-) és mégis 00,000,000 nyereség felett zártam decemberben.(igaz több K-val) Most meddig mehet 23800-24000? Majd ráadok még, szerintem nem ennyire rózsás a helyzet a világban, van még 9 hónapom hogy zárjak.KELLENE AGGÓDNOM?
SAJNOS ÍGY LÁTOM A HELYZETÜNKET
Az siralmas hogy a sok katasztrófa ellenére az SP egyik nap 25 pontot jött fel..másik nap is..12-13 pontot..most is az egekben van....
Mert a hüje zsidók csak a saját hasznukat, pénzüket hajtják...nem érdekli őket semmi...
már régen 20.000 felé kéne hogy menjünk..ehelyett lehet hogy szerdára meglesz a 23.700 - 23.800 pont megint...
de én kivárom.. :)))
pénz megvan..majd onnan shortoljuk:D
hihetetlen de ez már népi megfigyelés szinten is igaz. az elmúlt 1 évben igen sokszor ez volt :
- Csütörtökön még egész nap felhúzzák az indexeket, majd a zárásunk után USA beesik, mert a rossz adatokat lereagálják
- Pénteken lehet hogy össze-vissza megyünk, de nap végére mindig esés van.
- Hétfőn emelkedés van 100 % -osan, mert aki pénteken eladott az pozícióba lép.
- Kedd reggel gap up nyitás után egész napos esés.
Az esetek 85 % -ban mindig ez volt, szerintetek is ?