>elment az összes matávom
Nekem is.
568 átlagról 597-en, kis szerencsével (nincs reálom, jókor tettem be a könyvbe,mázli).
Vennék megint de ennyiért (590 volt a záró) nem.
P.
>elment az összes matávom
Nekem is.
568 átlagról 597-en, kis szerencsével (nincs reálom, jókor tettem be a könyvbe,mázli).
Vennék megint de ennyiért (590 volt a záró) nem.
P.
próféta szóljon belőled! :) elment az összes matávom és most nagyon meztelen vagyok nélküle...
565,5 -es átlagról.592es áron. :)
Persze, én magasabbra várom, és akkor ez a 10 pont nekem dt volt, ami jól jött...
Ha ma nem tudtam volna megnyitni újra, akkor csak 575 környékén tettem volna, de most olyan, mintha 567-568 körüli bekerem lenne. Elfér rajta a stop rendesen...
580 alatti zárást lájkolnék.
Te vagy az Én emberem. Kár, hogy nem Te irányítod az árfolyamot:)
586-on és 596-on a pakkom 2/3-a kiszórva.
Beker ár (567, 569).
A 650 reszemrol inkabb vagyalom volt, de ha a sztori es az EU vizsgalat szarnyain elrepul addig, nem fogok srini.
mi a fene van.. 1-2ft-on múlott a visszavételem...
kiifizetik a korábbi osztalékot?
azért gyanaxom...tömés van..visszamegy nyitóba
Egy ideje figyelem ezt a papírt , de mindig csodállattal tölt el , hogy intézmények is mennyire szétszórtan kereskednek, egyik hónapban öntik milliószámra ár nem számít, utána meg ráugranak, pedig az osztalék öntéskor is nyilvánvaló volt, igaz ehhez kellett azért forradalom, válság is, plusz rossz gyorsot vártak esetleg.
detto. PEdig voltak bent ordereim, de semmit se kaptam...
van egy kisebb vételi order :)
Az ember csak-csak eszi a kefét, főleg úgy, hogy terveztem már múlt héten a vételt, de csak halogattam:S
no ez derék volt.