Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#362994 Hathor Előzmény: #362992

Én csak sírok és nevetek magamban a partvonalról, ami szenvedés megy ezeken a piacokon, de főleg itthon. Nem tudom érdemes e bámulni, én csak azért nézem mert egész nap a gépen dolgozom, és néh az átkattintás a chartokra, vagy ide a hsz.ekre belefér, de elég siralmas a helyzet szerintem jelenleg.

#362966 pepe01 Előzmény: #362964

Eszem megáll:)

Egyfolytában másolod a tradjeimet:)

Pénteken a Richter, ma a hati short:)

#362961 Hathor Előzmény: #362958

Ez is stratégia, én megértem Budot.

nem hisz a magyar piacban, gazdaságban, látja a kakit a világban, Ő erre nem nyit Longot, csak shortol, ha úgy látja.

Nincs ezzel baj szerintem.

Ráadásul megérkezett a híre is, hogy újra veszélyben a fukusimai reaktor, menekítik az embereket.

#362956 Chaby Előzmény: #362943

Te szinte az SP futira kereskedsz. Ha esik, nyitod a shortokat.

Ha emelkedik miért nem longolsz?

Re: nincs cím

#362952 pepe01 Előzmény: #362950

Richter ismét elérte a 10 napos mozgóját amivel 6hete nem tud megbirkózni, Otp forgalom nélkül emelkedik.

Füzetbe felírom, hogy short:)

Re: nincs cím

#362950 Hathor Előzmény: #362941

50napos mozgó alatt, de 100napos, és 200napos fölött, azt azért le kell, hogy írjuk hozzá.

Azt sem lehet kihagyni, hogy 50hetes fölött vagyunk a mai akcióval, ami 22430-on van promptban.

Óráson: 50, 100, 200as fölött

#362949 holnor Előzmény: #362943

az ingyenpénz a kulcs már jó ideje, QE a varázsszó :) a 2 korrekciót generáló tényező (Líbia, japán atomerőmű) problémája ha meg nm is oldódott, de jelentősen enyhültek a feszültségek.

#362943 BudFox Előzmény: #362926

SP futures egekben..csak azt érteném hogy miért...

áh..majd holnap jönnek az elemzések...minden happy hisz ma emelkedtünk..Egon előveszi a 6500 -az OTP -t meg 26.000 -es molt..stb...

a hírek is rózsaszínben mutatnak mindent...köszönöm nem kérem...majd beleadok kedd délben, vagy csütörtök délután...meglátjuk.

#362929 Hathor Előzmény: #362928

Irányba van fantázia a több száz kontival, bizonytalanságban nincs.

Most a bizonytalanság van, így nem is teszem.

Egyébként kb. egyet értek.

Hati 23230

Telcsi 592.

Telcsi anayvállalatáról jött jó hír ma ki.

#362928 pepe01 Előzmény: #362924

A portfolio-n már írtam neked és persze mindenki látja, hogy a bux határidő a kis és közepes büfik játszótere (nagyrészt) , tehát egy hibás döntés több 100 kontival kereskedni vele.

Vannak más eszközök amivel Bux-ot lehet shortolni, amiben sokkal nagyobb a likviditás.

felültejesítés

#362927 holnor

nmrégiben erről írtunk mi is:

"Kevés olyan részvényindex van, amelyik pluszban van idén. A BUX közöttük van (egyébként Shanghai és az S&P is pluszos, és nagyon sok mínuszos van). Nem szoktam a BUX indexszel foglalkozni mert illikvid, nehezen kereskedhető, stop alkalmazása gyakran nem megy, nagyok a gap-ek időnként, egyszóval nem alkalmas kockázatkezelésre. Azonban a jelenség sok mindent elárul, különösen ha hozzávesszük a kötvények és a forint idei eléggé stabil teljesítményét is. A magyar eszközök idén kifejezetten erősek, veszik őket. Mi ennek az oka? Idén januárra komoly pesszimizmus bontakozott ki, a kormányzati gazdaságpolitika kiszámíthatatlannak tűnt, a CDS-ek az égbe mentek (még 3 hónapja is a 10 legkockázatosabb ország között voltunk!!!), és mindenki félt ezektől az eszközöktől. Ebben a helyzetben elég volt némi javulás, annak bejelentése, hogy az állam megígérte, hogy "jó lesz", az adósságot csökkenti és stukturális reformokat hajt végre, s még komolyabb konkrét cselekvés ellenére is elkezdték egy kicsit jobban szeretni Magyarországot. Úgy tűnik ez tartós lehet, a hazai eszközök továbbra is felülteljesíthetnek, ahogy egyre többen kezdenek el bízni benne, hogy a helyzet talán mégsem olyan rossz..."

http://www.citadellaconsulting.hu/blog/reggeli

#362924 Hathor Előzmény: #362905

Másik nyugi dózis pedig, hogy a Quaestortól Háda Bálint 4100Ft-os OTP célárat adott meg az elkövetkezendő időre, így még van időd shortolni szerinte ,-)

Szerk: sztívtől szeretném kérdezni hogyan kezeli a 350es short pakkot, amibe 23K alatt is adott. Érdekelne akkor is, amikor éppen ellene megy, csak azért kérdezem, mert én is nagyobb pakkokat szoktam venni, de itt nem tudom kezelni most, így partvonal.

#362920 pepe01 Előzmény: #362911

Sziasztok!

Vihar előtti csönd, OTP-ben szinte nincs is forgalom.

Én elkezdtem kiszórni a Telekom pakkomat. Pontosabban a harmadát eladtam 586-on.