Regisztráció Elfelejtett jelszó

Japán

Re: nincs cím

#362776 lyonell Előzmény: #362774

jólvan ne vitatkozzunk,2 irány van.

Mindenki megtette a tétet,ez a szép a tőzsdében,én péntekről short 12280-as stoppal,és elsőkörben 11200-as céllal.A beker ár pedig 11880.

#362774 Donoo Előzmény: #362768

de kijelenthetem, hogy ez a long sokat hozott nekem 1 nap alatt. Ilyen utoljára 1 éve volt, szóval örülök, hogy megléptem. Én is shortos voltam, de a shortok nem voltak túl nyerőek, a mostani 1-2 hetet leszámítva. Inkább longba ragadok be, mint shortba. Shortot soha többet :D

#362773 hosszhuszár Előzmény: #362770

nem.

Ez az én elképzelésem, ahogy, neked az...

mostanában bármi lehet, de én inkább a vissza utat látom tisztábbnak..

Csak japán miatt történt az eddigi esés, egyéb oka nem volt....szerintem....

Re: 180 japán munkást küldtek a halálba

#362771 hosszhuszár Előzmény: #362769

A cím jó, olyan szenzáció hajhász....

Ezek az emberek eddig is ott dolgoztak, a létszám is stimmel....ettől függetlenül, lehet..

#362770 lyonell Előzmény: #362767

Ebben a felállásban igaz lehet.Egyépként az olajra nem spekizek kihagyom csak nézem,találgatok. Szóval ahogy most állunk,ismervén a forgatókönyvet bátran

kijelenthetjük ,hogy az olaj ha lefelé megy akkor a dow új csúcs.

Of course,egyetértek.Kivéve ha véletlen belépnek még új tényezők,amikről sejtésünk sincs,és megismétlődhet a válságkori alacsony olajár ahol a dow új aljat ütött.

#362768 lyonell Előzmény: #362762

Nézd meg csak szimplán eszt a fórumot,majdnem mindenki longot nyomat,kivéve Budot meg engem,meg egy pár kósza örök shortost kivéve.A hireket ,hogy a befektetők már vennének,meg a portfilio fórumot ahol szintén vennének,és még az elemzéseket pl: tőzsdefórum ahol vennének.És saját magad aki két nap visszavétel után már longol.

#362765 lyonell Előzmény: #362763

Az oljjal kapcs. igazad van egyetértek veled épp ezért várnék benne egy végső hajrát,és csüccsöt 65-ig

#362764 lyonell Előzmény: #362762

Kivéve ha lessz még ennek a földrengésnek brutál utóhatása egy másik földrengés személyében napokon belül,mert elvileg ez mindent vivő szuper földrengés volt,tengely

elmozdulással meg mindenféle szuper dologgal mint ismeretes,ergo kéne legyen még egy nagy.

#362763 hosszhuszár Előzmény: #362762

ezekkel a hírekkel az a baj, hogy egyik sem onnan jön, ahol a baj van, legyen az pozitív, vagy negatív hír....

#362762 Donoo Előzmény: #362757

az erőmű miatt aggódom én is, de ma azért optimista írások voltak.

2011. március 20., vasárnap | 18:34

Roszatom: a Fukusima erőműben stabilizálódott a helyzet

A japán Fukusima erőműben már nem kell a legrosszabb forgatókönyv bekövetkeztétől tartani - jelentette ki vasárnap a Roszatom orosz állami korporáció elnöke, Szergej Kirijenko a Rosszija-24 tévé műsorában. Kirijenko hozzáétette, hogy a nukleáris szennyeződés túlnyomó része a Csendes-óceán felé távozott. "A helyzet még nem oldódott meg, még sor kerülhet újabb hidrogénrobbanásokra és sugárzó anyagok kiszivárgására, de a legsúlyosabb eseményeket magunk mögött hagytuk" - mondta.

#362761 hosszhuszár Előzmény: #362755

usa nem szereti a drága olajat, ezért avatkoztak be a libiai balhéba, nem szertik a bizonytalanságot, olajilag...ha olaj lefelé megy az az usának jó, persze, hogy ezt szorgalmazzák..

tartalékokat nem szivesen nyitják meg, ami szintén azt jelezné, gond lehet az olajjal....

#362760 Donoo Előzmény: #362755

én nem tom, hogy mindenki felfelé várja e, de amiket olvasgatok fórumokon inkább lefelé várják.

Az hogy van rés lejjebb, az nem jelenti azt, hogy le is fog menni érte.

Senki sem hiszi, hogy az s&p lehet 100 is, akkor le fog esni addg? :)

(költői kérdés)

#362755 lyonell Előzmény: #362754

Pontositanék,pánikban kell venni Ez DJ-ben a 11500-tól a max 12100-ig lévő szint.,és megvolt a kori,ami szerintem az esés korija és megy le.

És azért lessz annyi a nikkei le meg a dow mert nem hiszed el,ahogy felfelé sem hitted.És az ,hogy Qe3 lessz az felejtős,dollárt nézted mostanában? kampó lessz neki lassan a dollar index szerintem simán eldurran.Aszt gondolod a tőzsde ismétli a tavalyi évet ahol esést megvették,sávoztak kitörtek fel? akkor mindenki lefelé várta senki nem hitte felfelé jön,.

Most mint te mindenki fel,hát majd most a kis DJ őszzig betölti szépen a 6500-as rést.

Bakibá és Hosszúhuszár észrevétele az olajban nekem is feltűnt,nevezetesen a 84 körüli rés,amiből lefelé kéne jönnie 65-ig,De libia most bekavar ha nem lenne megindulna már most,majd ha nem lessz meg is indul de lehet előtte egy felfelé még 1újabb csúccsal.