Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#362737 Ozzy_ Előzmény: #362713

Kiforgatsz mindent. Én ilyeneket nem írtam, mint amire válaszolsz:

"ha a nagymamád példájából az szűröd le úgy sem érdemes építeni akarni valamit hiszen majd úgy is elveszik vagy tönkremegy akkor az a te sorsod..a saját önigazolásod a semmire."

Írtam én ilyet????? Nem. Csak azt írtam, hogy egyáltalán nem igaz, hogy mindenkinek annyi van, amennyit megérdemel. Pont.

"gondolj bele mennyi munka energia tünt el legutóbb a japán cunami által.. vis major jöhet bárki életében.. egy sportoló balasetet szenvedhet (kubica).. egy matematikus agyvérzést kaphat, utána örül ha megtanul beszélni.."

Ez pontosan így van. Erről írtam én is, csak másik példán keresztül (nagymama). Ebből egyenesen következik az első pont: Nem mindenkinek annyi van, amennyit megérdemelne.

"ez a másik önigazolásod? "jó helyen találtam munkát és kivásároltam magam" mert hiszen csak így lehet ugye.."

Te így csináltad nem? Ez a te önigazolásod, nem az enyém. Én nem így kezdtem.

Látom, hogy van világképed, csak baromira nem arra reflektálsz, amit írtam. Meg a világképed lehet, hogy tökéletesen illik a te életedre, de nem biztos, hogy máséra is.

Na mindegy nem írok többet, mert még kihozod belőle, hogy nem szeretem a paprikát, vagy valami más ide nem való dolgot.

#362732 Netmaster Előzmény: #362674

Pl. össze-vissza vágott lázárjánosos videót (hanganyagot)? :)

Amúgy ha a tanár adta a pofont, miért is a "cigányok érdekében"?

#362725 Sumér harcos Előzmény: #362724

de miután balul sült el ez a Hodmezovásárhelyi telepesdi(egyébként ugyanilyen 2000fős Haszid közösség van Nyirtass-on),valoszinűleg hátulról akkor a Mazsihisz erősebb volt......Mszp,Szdsz szócsöveken,kapcsolatokon keresztül.....(vagy a helyi testületen nem lehetett átpofozni a dolgot,amit kétlek)...

Lázár nemes egyszerűséggel az egészet Raguczki Gábor nyakába varta,hogy ő volt a szellemi megálmodó.....legalábbis Raguczki 2009-ben ezt állitotta.

#362724 Ibiza Előzmény: #362723

igen.. zsidók magyarországi letelepedéséről is tárgyalt állítólag.. nem cáfolta.

#362723 Sumér harcos Előzmény: #362717

http://kuruc.info/r/26/46425/

a kuruc szerint .....(a cikk ugyan 2009-es)..és ezen Raguczki Gáborral készitett cikk szerint.....ő volt az összekötő a Fideszben azaz Lázár,Raguczkival együtt a Haszid zsidó körök irányába......Mazsihisz legnagyobb bánatára,hiszen ők neológ irányzatát képviselik a zsidóságnak...

Egy másik szösszenet Raguczkitól:

"Lázárnak a jelenlegi, MSZP-s kormány alatt is ilyen kapcsolatai lennének a minisztériumokban?

- Ezért mondtam azt, hogy ő mindenkivel jó kapcsolatokat ápol. A jelenlegi kormánnyal is. A hódmezővásárhelyi Esélyegyenlőségi Konferenciának a védnöke Bajnai Gordon volt, és csak az MSZP-hez közeli személyek szerepeltek a meghívottak között, mint például Ferge Zsuzsa szociológus. Lázár János az utolsó pillanatig - amíg nem jut olyan helyzetbe, ahol már ő diktál - megalkuszik bárkivel."

#362722 Ibiza Előzmény: #362713

és nem szopom be egyből a gumicsontokat..

Bruce Lee mondta..ne a holdat nézd amit mutatnak neked, hanem a kezet amelyik mutatja..

#362717 Ibiza Előzmény: #362659

nekem a kezdetektől nem szimpatikus.. nem tudom mi az a hozzáadott érték amire a fidesznek szüksége volt.. de látszik azért az ellenzék szalámi politikája..nem véletlenül most kerülnek elő az ilyen felvételek.

iszonyat harcok, zsarolások, megállapodások,leosztások mehetnek a háttérben..

érdekelne..sajna nem látok bele.. a nyíltpolitikai baromságok nem érdekelnek, követem de nem érdekel..szinjáték cirkusz a népeknek.

#362713 Ibiza Előzmény: #362622

keversz kavarsz.. hasonlítasz egy másik nickre..

ha a nagymamád példájából az szűröd le úgy sem érdemes építeni akarni valamit hiszen majd úgy is elveszik vagy tönkremegy akkor az a te sorsod..a saját önigazolásod a semmire.

gondolj bele mennyi munka energia tünt el legutóbb a japán cunami által.. vis major jöhet bárki életében.. egy sportoló balasetet szenvedhet (kubica).. egy matematikus agyvérzést kaphat, utána örül ha megtanul beszélni..

de még is a legtöbb ember megy előre.. akar valamit.. egy cunami után elkezdik takarítani a várost..nyílnak az üzletek.. mint nálunk.. a szétbombázott Budapestet elkezdték takarítani újjáépíteni.. persze volt aki inkább elmenekült a kilátástalannak tűnő munka elöl.

ez a másik önigazolásod? "jó helyen találtam munkát és kivásároltam magam" mert hiszen csak így lehet ugye..

sokat láttam sokat éltem.. közel az ötvenhez én tudom milyen az élet.. saját világképem van vettem a fáradságot és felépítettem..nem kellettek a készen kapot sémák.

http://michaelknight.b…

#362704 KawaBazsy

http://michaelknight.blog.hu/2011/03/20/lazar_lazalom

"És ezek után higgyem el azt, hogy az elmúlt hónapok kommunikációs bénázásnak vélt, forintrengető fideszes politikusi nyilatkozatai hátterében nem egy-egy szolid shortolás állt? Higgyem el, hogy nem azért mondták azt, amit, mert közülük jó néhanyan néhány nap alatt igen komolyan kerestek a devizamegtararításaikon?

Lázár János szerint akinek nincsen semmije, az annyit is ér.

Szerintem meg aki úgy viselkedik, mint egy Janus-arcú, kettősbeszédű és érzéketlen paraszt, az meg annyit."

#362674 Wall street Előzmény: #362663

Nagyon sok olyan téma van ma Magyarországon amit CSAK a Kurucon lehet olvasni, mert csak az hozza le és csak náluk lehet olvasni !

" ... Úgy látszik, hogy az évente sok százmillióból működő liberális Index szégyelli, hogy a hozzájuk képest fillérekből működő, üldözött és illegalitásban működő Kuruc.info sokszor megelőzi információszerzés terén. Az Indexhez hasonlóan sunyi a Figyelőnet, a Magyar Hírlap és a Népszabadság is: utóbbi nemes egyszerűséggel egy Kuruc.infón megjelent dokumentumot lopott el és mutatott be sajátként pár hete. (Bővebben alul a kapcsolódó anyagoknál).

Az Index azonban nem csak ilyen pitiáner módon manipulál: nemrég meghamisították és cenzúrázták az MTI eredeti hírét a cigányok érdekében.... "

" Ennyit tehát a fősodratú média hitelességéről. Velük szemben mi nem szoktuk ellopni az anyagaikat és meghamisítani a forrást - no meg magukat a híreket sem.

Kuruc.info "

http://kuruc.info/r/6/76118/

" Ennyit a kuruzsló infóról:) "

A Zsindexről is ennyit :)

#362670 Capablanka Előzmény: #362662

Török Zsoltot ne bántsd...))

egy gimnáziumban érettségiztünk, csak Ő levelezőn...)...ja meg az átlaga a fele lett az enyémnek..meg némi idő eltolódás is van

de olyan kiváló hallgatója lett a főiskolának...)...a Neki, meg néhány elvtársának létrehozott szakon...

#362666 Ozzy_ Előzmény: #362632

Nagymama mindig boldog volt. De nem ez a kérdés. Hanem, mindenkinek annyi van, amennyit megérdemel.

Ez a szegényeknél se feltétlen igaz, a pénzesebbeknél pedig elég sok a kirívó eset, akinek nem annyi van, mint amennyit megérdemelne.

Persze most már mosdatják. F@szkalap ez is, mint a többi. Süllyesztőben lenne a helye.

#362663 kosami Előzmény: #362646

"Eredetileg a Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Lázár János beszédéről készült hangfelvételt. A radikális portál nyomán számos sajtóorgánum közölt részleteket a hódmezővásárhelyi polgármester beszédéből, s ezek nyomán beindultak az ellenzéki pártok is. Szinte egyöntetűen lemondásra szólították fel Lázárt, megkérdőjelezve politikusi alkalmasságát a „szegényellenes”, „érzéketlen” kijelentései miatt.

Az MNO birtokában van a hódmezővásárhelyi képviselő-testület ülésén készült teljes jegyzőkönyvnek, ebből egyértelműen kiderül: a hangfelvétel rosszindulatúan manipulált, kimaradtak belőle azok a részletek, amelyek árnyalják Lázár szavait. "

Ennyit a kuruzsló infóról:)

#362662 kosami Előzmény: #362656

Nem is volt ügy , csak gyenge probálkozás.

Lejjebb írtam is hogy az egész hanganyag meghallgatása után lehet biztosat mondani .

Miután kiosztotta az eredeti hanganyagot gyorsan elhallgatott az ellenzék szófósói.

Még a pszichó Török Zsolt vergődik , és lázasan hallgatja az anyagot hátha valamivel megint címlapra kerülhet az idiótája.