Regisztráció Elfelejtett jelszó

Genesis_Energy

Re: KisSpapírok

#37331 exmnbs1 Előzmény: #37310

"Tájékoztatjuk arról, hogy a Genesis Solar Magyarország Kft. beruházásához egyedi kormánydöntés alapján nyújtott támogatással kapcsolatos a Miniszterelnöki Hivatalhoz benyújtott kérelmét – közvetlen válaszadás céljából – megküldtük a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Ügyfélszolgálati Irodájához (ugyfelszolgalat@nfgm.gov.hu) .

A válasz megérkezéséig kérjük szíves türelmét."

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36420 Gudakes Előzmény: #36404

Szerintem símán longolja, és még maga előtt is szégyenli, de amilyen agyragyúrt csávó, biztos gyárt hozzá valami filozófiát! :D

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36404 Mercurius Előzmény: #36284

Én Gazdagodón röhögök magamban... nagyon eltünt. Vagy dolgozik, vagy csenben longolja a Genesist, mert lássuk be, saját állítása szerint DayTrader, vagy pedig örjöng egy gumiszobában... :-D

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36284 Moiser Előzmény: #36264

:D

na jó, ez már tényleg határozottan mulatságos kezd lenni...

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36264 exmnbs1 Előzmény: #36260

ott vigyorog az ő végkielégítése is a mérlegben.

Kioktatni persze be benéz, röhejes.

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36260 Moiser Előzmény: #36242

Ha úgy teszed fel a kérdéseid ahogy, ne csodákkozz, ha nem süllyed odáig ,hogy még le is reagálja....

De ne kezdjük ezt itt is.

Amúgy az ügyvezető testület tagja,alelnök stb...és ha a sajtónak nyilatkozik, akkor neked is megtehetné, csak úgy tetszik, a bulvárnál is lentebbi szint, már nem épp csalogató :)

Re: Kunovits Jenő reakciója

#36242 exmnbs1 Előzmény: #36195

Én pedig a válaszomat és a jogos kérdéseim amire persze nem válaszolt. Ha nem ő majd fog más. Ilyen egyszerű

Egyébként mire van felhatalmazása mert úgy tünt a leírásotokból, hogy semmire sem.....

Kunovits Jenő reakciója

#36195 Mercurius

Ezt kivételesen átmásolom ide, mivel erre a topikra is kifejezetten vonatkozik, és reakció is volt rá itt, az érintettől:

"ex: Én igazán nem tudom mivel érdemelte ki a Genesis Önnél ezt a határtalan negativizmust és végletekig törő elvakult porhintést, amit itt a fórumon már hosszú ideje közread és még az érdeklődőket is elriasztja attól, hogy egy rendes, szakmai, üzleti fórumként lehessen ezt olvasni. Sőt, amióta a másik fórumlehetőség megnyílt, azt is sikerült elárasztania. Mindazonáltal személyesen kikérem magamnak, hogy ilyen véleményeket írjon, különösen például rólam. Ön engem nem ismer, fogalma sincs ki és milyen ember vagyok, tehát információ híján még véleménye sem igazán lehet. Természetesen megkérdezhet engem ismerőket, de bajosan hiszem, hogy idáig eljutott volna.Ha azt képzeli, hogy ebben a vállalatban bármilyen suskus és nem a vállalat és a részvényesek érdekében is végzett munka folyik, akkor felvilágosítom, hogy nagyon téved. Ezúton is felkérem, hogy minden alapot nélkülöző megjegyzéseit lehetőleg ne tegye közzé, legfeljebb ha azoknak valós, megalapozott és nem légből kapott alapja van.

Csak jelzem továbbá, hogy amire itt hivatkozik,és amit én is nyilatkoztam,elhangzott a közgyűlésen, bárki aki jelen volt hallhatta. A másik, hogy remélem nem képzeli, hogy olyan üzletbe bárki a Genesisnél belemenne, hogy egy értéket képviselő projektet egy semmit nem érő papírra cserélne, ugye?

Tisztelettel a fórum minden olvasójának,

Kunovits Jenő

Kunovits_Jeno "