Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

hogy pusztulna meg ameri…

#402572 Csilla76

hogy pusztulna meg amerika. mi a fenének kell nekünk erre a böhöm káoszra figyelni? rohadna meg..hülye állat vagyok, minek kellett itt hagyni a longot???

Re: nincs cím

#399563 hAliG Előzmény: #398683

A **** életbe, hogy tört volna le az ujjam, amikor megnyomtam az OK gombot 10.990-es RFV vételre!!!!!!!!!!!!

****om tele van ezzel a szarral!

Rohadt büdös mocskos leg…

#398683 zeeh_

Rohadt büdös mocskos legalja péertelekom!

Tegnap délután óta nincs az egész városban internet. Még jó,hogy van mobilnet a világon,hogy kihúzzon a bajból.

fj

#387886 Waszeitung

A jó ........................ hogy ...................... és ......................... kedves piacbarát Viktor!

Hogy menne csődbe ez a q…

#362938 zeeh_

Hogy menne csődbe ez a qrva júpíszííí!

Elszállt a net és csak most jött vissza.

qrva anyját a tetves roh…

#362311 szotyi

qrva anyját a tetves rohadt molnak beleköpött a levesembe. ehetetlen

#362304 zeeh_ Előzmény: #362292

Érdemes a vendégkönyv. Sehol egy igazi negatív kritika, csak pozitív minden.

#362292 zeeh_ Előzmény: #362289

Ez a pizzaboy egy rakás szar. Nagyon nyomják a honlapjukon az állítólagos ügyfelek az áradozó szövegeket a vendégkönyvben, hogy jaj, de szuper, Budapest legfinomabb pizzája náluk van. Ehhez képest látható az eredmény... Rohadjanak meg.

Á, dehogy rákkeltő, csak a konyhafőnök így szereti. :)

#362289 BudFox Előzmény: #362286

Hát ezt rendesen elszenesítették .-)

rendelj az IT Treno -tól..ott szerintem igazi olasz pizzát csinálnak..voltunk ott régen üzemlátogatáson..elég nagy a tisztaság, és értenek is hozzá :)

Nagyon "finom" volt a Pi…

#362286 zeeh_

Nagyon "finom" volt a Pizzaboytól rendelt "szenes" Hawaii pizza, nagyjából a fele ment a kukába, mert ehetetlen volt, annyira megégették felül is és alul is.

Rühellem, amikor komplett hülyének nézik az embert és ilyen megégetett sz@rokkal próbálják megetetni (vak a konyhafőnök vagy mi a phasz van, hogy nem látta, mit küld ki?), s amikor meg reklamál az ember, le se sz@rják, nem válaszolnak.

Ez volt az utolsó rendelésem tőlük.

http://www.imagebam.com/image/6198f3124064663

http://www.imagebam.com/image/579ca0124065107

Üdvözlöm a határidős ter…

#361877 Fornit

Üdvözlöm a határidős termékünk árfolyamát több mint 100ponttal a tegnap kistoppolt longjaim bekerára felett!

+%&@!)'>ł %"=Ł[&} #"/+(!!!!

Re: huf

#360432 Euroman Előzmény: #360431

remélem lecsökkenti a kamatot a fax MT, és akkor végre a kukába megy ez a légypapír...

huf

#360431 Euroman

hogy a retkes büdös qrva anyját ennek a seggtörlőrongy **** hufnak, hogy nem bír beszakadni...

#360052 joepappa Előzmény: #359280

A parkolóőr az közfeladatot ellátó személynek minősül vagy agyonverhetem?

Rohadt vak ****kalapja a garázs előtt vág meg.

Hogy az a retkes, mocsk…

#359280 Csusza

Hogy az a retkes, mocskos Centrum Parkoló Rendszer Kft ott rohadjon meg, ahol van, azzal a fölényes mocskos qrvával együtt, aki képviseli őket a telefon végén!

A büdös **** anyját Bern…

#351367 matyesz

A büdös **** anyját Bernanke-nak. Szíjjon gázt és száradjon le a töke neki és mindenkinek aki a népet rabszolgasorsba taszítja a saját egyéni hatalommániájával és pénzéhségével. Fulladjon be egy zsák pénzbe a saját szarába és fossa le 1000 ökör, miközben kiadja a Q100 ra a parancsot. Remélem felkötik mindegyiket akárcsak az összes politikust aki a nép nevében eladósítja a világot, hogy aztán romba döntse. Jah és legyen 10000000000 az SP500 hogy örülhessenek: igen, megcsináltuk. Rohadékok. Az összes átkom rájuk száll! Szemét banda!!!

#346279 wizes Előzmény: #345903

Tennap dupláját visszaszedtem, de ha nem csinálom azt a baromságot, akkor ....!!

o))

Persze a hosszú évben lehet majd szép hosszúakat veszejteni is!

;<))