Kadhafi hír
Futik égbe rántva, gondolom adat jött :)
na a bohócságnak is van teteje (bár tegnapi rajzom alapján még sokkal több is van benne.. na megyek inkább a belvárosba eladni a befektetésem :)
Cső
short eladásaim teljesültek, induló pakk adott.
20 % -al esett vissza a benzin forgalom.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=476979&place=
Nem hiába mondtam amikor a MOL t húzták kegyetlenül felfelé..hogy kinek fogják eladni a drága benzint ?
Mi van itt Szalonkahúzás ? hogy ennyire húzzák a kinti futuresokat ? D
azért hétvége necces lehet a longok számára...kitör valami krach..robbanás...aztán lehet nézegetni.
Zéró forgalommal csorgunk le,vagy egy helyben tökörészünk,külföldöt meg cibálnák felfelé,mi majd az uccsó két órában húzunk fel mint tegnap?
igen, az volt a képen
szerintem annak a TF-nek a történéseit nézd, illetve felette 1-el, amin kereskedni akarsz, különben csak összekavarod magad
ahány idősik, annyi trend, valahol el kell határozd magad, mert a stopszinteket is ott kell kiválasztanod
szvsz
minden visszaállna mintha nem is lett volna cunami, meg atom ? És a Japán termelés kiesés ? az smafu ?
egész világ ilyen optimista lenne ? hmm....
22700-ig visszanezhet (orason tamasz + 20MA), onnan en felfele latom.
De azert 23200 korul a nagyjat lezarnam ha elmenne odaig mert ott gyulekeznek oras meg napos ellenallasok is boven. Az a szint SP futiban kb 1295-1300 korulinek felel meg, addig az is elmehet komolyabb ellenallas nelkul, ott viszont az is megpattanhat megint lefele.
Sztem szavazzunk,én a lefelét kívánom :D
válaszokat is megírhatnád..:)
Most akkor mi van? Jo instrumentum modjara visszjottunk betolteni a rest es megyunk tovabb le, vagy betoltottuk a rest mint ellenallast es nekifutas utan megyunk tovabb fel? :)
23150ig vártam, 140en álltam... :( Short építek
Már nem emlegetik olyan sokszor Japánt..tehát minden a legnagyobb rendben..
azért nevetséges hogy ekkora összeomlást még mindig ilyen hamar meg akarnak venni...biztos lesz még olyan hogy felfelé húzzák..sokszor.
még tartom én is a shortokat..OTP -t , buxot figyelem, MOL is ellenállásról fordult le.
Visszament 200napos alá buxi,Mollyt meglegyinthetnék...milyen célárad volt?
kistoppolták a longom.
Érdekes ez a sáv kérdés is.
Te nem tudom melyik sávra, oldalazásra gondolsz: 22.500-24.xxx?
Van aki erre..
Lovax a következőt írja a sávra:
" Egyetertek, mas piac mas strategiat kivan.
Egy eve savozik a Bux kisebb fel-le kiugrasokkal egy enyhen emelkedo csatornaban. A nyugdijalap parat leszamitva most vagyunk megint a csatorna aljan. Innen felfele van meg 2500 pont a csatorna tetejeig. Az azert nagyon sok pontban is, penzben is. "
Lovax szerint a sáv teteje 2500ponttal feljebb van és most vagyunk az alján.
Én meg ezt a másfél éves sávot látom, aminek a közepén vagyunk a mozgóátlag kupacban, ezen szint alapján nyitni öngyilkosság számomra.
http://postimage.org/image/1ls3qipd0/
így nézve elég szubjektív a sávozás kifejezése is.
Adtam egy óvatosat...23100 felett stoppolnám.