Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#362256 Hathor Előzmény: #362229

Futik égbe rántva, gondolom adat jött :)

na a bohócságnak is van teteje (bár tegnapi rajzom alapján még sokkal több is van benne.. na megyek inkább a belvárosba eladni a befektetésem :)

Cső

#362204 BudFox Előzmény: #362181

Mi van itt Szalonkahúzás ? hogy ennyire húzzák a kinti futuresokat ? D

azért hétvége necces lehet a longok számára...kitör valami krach..robbanás...aztán lehet nézegetni.

fh

#362203 Waszeitung

Zéró forgalommal csorgunk le,vagy egy helyben tökörészünk,külföldöt meg cibálnák felfelé,mi majd az uccsó két órában húzunk fel mint tegnap?

#362197 _pda_ Előzmény: #362156

igen, az volt a képen

szerintem annak a TF-nek a történéseit nézd, illetve felette 1-el, amin kereskedni akarsz, különben csak összekavarod magad

ahány idősik, annyi trend, valahol el kell határozd magad, mert a stopszinteket is ott kell kiválasztanod

szvsz

#362189 BudFox Előzmény: #362183

minden visszaállna mintha nem is lett volna cunami, meg atom ? És a Japán termelés kiesés ? az smafu ?

egész világ ilyen optimista lenne ? hmm....

#362183 Lovax Előzmény: #362180

22700-ig visszanezhet (orason tamasz + 20MA), onnan en felfele latom.

De azert 23200 korul a nagyjat lezarnam ha elmenne odaig mert ott gyulekeznek oras meg napos ellenallasok is boven. Az a szint SP futiban kb 1295-1300 korulinek felel meg, addig az is elmehet komolyabb ellenallas nelkul, ott viszont az is megpattanhat megint lefele.

#362174 Lovax Előzmény: #362172

Most akkor mi van? Jo instrumentum modjara visszjottunk betolteni a rest es megyunk tovabb le, vagy betoltottuk a rest mint ellenallast es nekifutas utan megyunk tovabb fel? :)

#362171 BudFox Előzmény: #362155

Már nem emlegetik olyan sokszor Japánt..tehát minden a legnagyobb rendben..

azért nevetséges hogy ekkora összeomlást még mindig ilyen hamar meg akarnak venni...biztos lesz még olyan hogy felfelé húzzák..sokszor.

még tartom én is a shortokat..OTP -t , buxot figyelem, MOL is ellenállásról fordult le.

#362156 Hathor Előzmény: #362118

Érdekes ez a sáv kérdés is.

Te nem tudom melyik sávra, oldalazásra gondolsz: 22.500-24.xxx?

Van aki erre..

Lovax a következőt írja a sávra:

" Egyetertek, mas piac mas strategiat kivan.

Egy eve savozik a Bux kisebb fel-le kiugrasokkal egy enyhen emelkedo csatornaban. A nyugdijalap parat leszamitva most vagyunk megint a csatorna aljan. Innen felfele van meg 2500 pont a csatorna tetejeig. Az azert nagyon sok pontban is, penzben is. "

Lovax szerint a sáv teteje 2500ponttal feljebb van és most vagyunk az alján.

Én meg ezt a másfél éves sávot látom, aminek a közepén vagyunk a mozgóátlag kupacban, ezen szint alapján nyitni öngyilkosság számomra.

http://postimage.org/image/1ls3qipd0/

így nézve elég szubjektív a sávozás kifejezése is.

#362135 BudFox Előzmény: #362089

Tudtam :)))

A reggeli szokásos 200 pontos fel-gap :DDD

még mindig ugyanezt játszák a fijúk :D