250 Ft a kulcs szerintem, hogy azt kellene átvinnie és felette zárnia.
Amúgy meg ha 220 alá törik, akkor mehet vissza le..
250 Ft a kulcs szerintem, hogy azt kellene átvinnie és felette zárnia.
Amúgy meg ha 220 alá törik, akkor mehet vissza le..
A forgalmat nem tettem hozzá a charthoz, de ahogy ment felfelé ugyanígy volt, hogy az érdeklődés csökkent, amikor az árfolyam csökkent, aztán újra erősödött..
szép helyre mutat ez a nyíl, csak vhogy az utóbbi napokban leállt a pannunion iránti érdeklődés.
Az irány, amilyennek lennie kéne:
http://www.kephost.com/images4/2011/3/23/a675t9xntnrvs0xz6sz1.png
Szerintem menni fog ez még a csatiban tovább, habár ha letörik, akkor annyi is lehet neki...
De ha megnézitek a tulajdonosi struktúrát, látszik, hogy intézményi befektető(k)nél egyre több darab van és a közkéz csökken a legutóbbi két doksi alapján!
Kérdés, hogy ez azóta hogyan változott. Ha még gyűjti az intézményi, akkor húzhatja tovább.
ma egyelőre még tart a jókedv; bár elég szellős a könyv.
Szerintem most a PE jön, ez el lesz felejtve. PF-en volt aki azt eladta, mert ez megy még 50 %-ot, gobban fial a pénz, hát azt hiszem nem volt jó döntés.
Szerintem most a PE jön, ez el lesz felejtve. PF-en volt aki azt eladta, mert ez megy még 50 %-ot, gobban fial a pénz, hát azt hiszem nem volt jó döntés.
Igen, valami olyasmi.Én is nézegetem, van egy pakkom, jó lenne egy 300 körüli kiszálló.
Végén még visszaindul ez is..
Nem tudom mennyi lehet a közkéz, gyűjtögetett-e még valami nagy azóta, hogy elindult.. A legutóbbi jelentés szerint egyre csak csökken a közkéz!
Úgy látszik a piaci beszórásom lefordította szegényt... pedig nem is volt nagy tétel..
pannunionban április vége felé várható az I. negyedéves; tavaly 29-én volt.
Sajna tegnap látszott TA-n, hogy ez esni fog.. és mégsem adtam el :)
Gyj-től függ kizárólag, hogy megindul-e, csak az irány kérdés, de jó eséllyel kőkemény felfelé menetnek kéne jönnie.
TA szerint pont jövő csütörtökön kellene elindulnia felfelé 300Ft irányába.. Ejj-ejj, nem tudom mi legyen, nézni kell, nehogy Orco jobban meginduljon..
Szívesen adok belőle 2800ért :P Látom nem bírtál magaddal és csak nyomtál egy piacit :D