és mivan ha 2hét múlva robban fel, csak közben a piacok emelkednek 15%ot?
és mivan ha 2hét múlva robban fel, csak közben a piacok emelkednek 15%ot?
azért ne feledjük..Csernobil -ba ment tönkre a Szovjetúnió. Gorbacsov mondta hogy akkoriban a dollár és a rubel kb. egy árfolyamon mozgott..de 20 Mrd rubel ba került a helyrehozatal..amibe tönkrementek. a többi erkölcsi, emberi kárról nem is beszélve.
Már mutattak képeket a majdnem teljesen üres Tokiói utcákról...hova fog költözni 30 millió ember ha igazán nagy baj lesz ?
egy ilyen porbléma elhúzódik..nem lehet a mai csapkodást alapul venni..tágabb látókör kell.
Elég nyögvenyelős ez a felfelé,vmelyikből mindig dobnak rá...
vissza van tartva az infó a japók elől..japán egész területén az okos telefonokon nem lehet fogni egy csomó információs weboldalt többek között a cnn-t sem..
basszus Bud, hogy tudsz ennyire hinni az esésben, csodállak. én már nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen össze vagyok kavarva. valszeg egy pihi jót fog tenni most már.
én tartom...
ez a mai felfelé korrekció csak a tegnapi pánik miatt, és amit megcáfoltak amiatt van..
De nem múlt el a veszély...az egész erőmű tönkrement...már Csernobilhoz hasonlítják a helyzetet...szerintem Japán nem vallja be mennyire súlyos a helyzet..amint megint valami történik elszállunk lefele.
zártam én is a shortokat, felfele megyünk..szokás szerint.
szerk: vagy a francc se tuggya mi van már...inkább nem írok semmi hülyeséget.
Nem tűnünk sztem oly erősnek,kt sem túl optimista..
hatiban van forgalom, innen szvsz fel lesz a menet
Nagyon nincs forgalom ebben az emelkedes szeru mozgasban.
Sztem ezt a problemat most nem lehet csak penzzel megoldani, tehat hatiban mindenkepp tartom a shortokat.
22250 - 22300 lehet meg jo long belepesi pont ha lemegy odaig.
November - februari emelkedes 50-es fiboja + megerositett tamasz.
vazzeg én is. sőt, még be is shortoltam..hahaha...most kilőhetünk..
Na, akkor jöjjön el a világbéke, az örök gazdasági fellendülés időszaka, a korlátlan fogyasztás ideje.
Az atomproblémáról kiderül, hogy nem is volt akkora a probléma, mint amekkorának látszott, és a FED folytassa a pénznyomtatást.
Egyszóval lezártam a BUX longom.