Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#361803 BudFox Előzmény: #361796

azért ne feledjük..Csernobil -ba ment tönkre a Szovjetúnió. Gorbacsov mondta hogy akkoriban a dollár és a rubel kb. egy árfolyamon mozgott..de 20 Mrd rubel ba került a helyrehozatal..amibe tönkrementek. a többi erkölcsi, emberi kárról nem is beszélve.

Már mutattak képeket a majdnem teljesen üres Tokiói utcákról...hova fog költözni 30 millió ember ha igazán nagy baj lesz ?

egy ilyen porbléma elhúzódik..nem lehet a mai csapkodást alapul venni..tágabb látókör kell.

#361797 pruntyoke Előzmény: #361789

vissza van tartva az infó a japók elől..japán egész területén az okos telefonokon nem lehet fogni egy csomó információs weboldalt többek között a cnn-t sem..

#361796 Csilla76 Előzmény: #361789

basszus Bud, hogy tudsz ennyire hinni az esésben, csodállak. én már nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen össze vagyok kavarva. valszeg egy pihi jót fog tenni most már.

#361789 BudFox Előzmény: #361784

én tartom...

ez a mai felfelé korrekció csak a tegnapi pánik miatt, és amit megcáfoltak amiatt van..

De nem múlt el a veszély...az egész erőmű tönkrement...már Csernobilhoz hasonlítják a helyzetet...szerintem Japán nem vallja be mennyire súlyos a helyzet..amint megint valami történik elszállunk lefele.

#361784 Csilla76 Előzmény: #361780

zártam én is a shortokat, felfele megyünk..szokás szerint.

szerk: vagy a francc se tuggya mi van már...inkább nem írok semmi hülyeséget.

#361763 akpo7 Előzmény: #361701

Nagyon nincs forgalom ebben az emelkedes szeru mozgasban.

Sztem ezt a problemat most nem lehet csak penzzel megoldani, tehat hatiban mindenkepp tartom a shortokat.

Re: nincs cím

#361755 Lovax Előzmény: #361728

22250 - 22300 lehet meg jo long belepesi pont ha lemegy odaig.

November - februari emelkedes 50-es fiboja + megerositett tamasz.

Re: nincs cím

#361745 matgab Előzmény: #361737

Na, akkor jöjjön el a világbéke, az örök gazdasági fellendülés időszaka, a korlátlan fogyasztás ideje.

Az atomproblémáról kiderül, hogy nem is volt akkora a probléma, mint amekkorának látszott, és a FED folytassa a pénznyomtatást.

Egyszóval lezártam a BUX longom.