nekem is 10 perc alatt jött meg reggel..xar.
szerintem a felhez.:-) bár most mínuszban vannak. :-D
elég fos egy nap a mai. eddig határozottan estek, most meg a nag semmi van eddig...erre nyitottunk ki.
Sziasztok!
Nálatok megy az Erste? Nekem nem jön meg az sms 10 perce...
A fel vagy le-hez? :D Mollyt nekifutattják 23e-nek,mese nincs...
én megtettem volna, ha a babuci kétszer nem ordít fel és nem kell visszaaltatni. akkor itt vagyok a gép előtt végig. úgy meg rizikós egy kissé.
utólag olyan egyértelmű :)
igen, az lesz. ma már két kört lehetett volna futni a hatiban...nem tettem, pedig néha jó forogni is.
Ezt a magyar piacot a forradalom teljesen gallyra vágta. :)
Nem mentünk az emelkedéssel, vagy legalábbis visszafogottan. Amikor komolyabb esések vannak akkor is visszafogottak vagyunk, talán azért mert kezd javulni a megítélésünk és az emelkedéssel nem mentünk.
Azért tegnap nyitva vagyunk lett volna kis pitty putty. Érdekes mindig a mi ünnepnapjainkon nagy felfordulás van. Emlékszem egy augusztus 20-ra 2009 talán, akkor meg nagy emelkedés volt a világban. :)
Péntek után reload? :D
úgy látom, hogy nagyon felfelé kacsingat minden. mindjárt cunami lesz 900ig. vagy nem..
Az milyen már hogy egy ilyen világméretű zakó után magyar piacon ellenállásokat kell nézegetni felfelé?
Vagy azon spekizni hogy töltünk-e rést...
A BUX az ilyen Drei Wetter Taft tőzsde lett szerintem :
- Japán - óriási földrengés ? A BUX kitart
- Tokio - majdnem felrobban az atomerőmű ? A BUX kitart
- Japán - óriási cunami ? A BUX kitart
- Líbia - felkelők harcolnak a diktatúra ellen ? A BUX kitart
Ha megnézzük, szerinte a BÉT most a világ legerősebb tőzsdéje... de mindjárt össze is hasonlítom.
Valaki nem tudna egy jó tippet, hogy napon belüli adatokat honnan tudok letölteni amibrókerhez?
Múltkor kaptam ötletet, de a portfolio csak nyitó, záró értékeket ad. Saruman nem működik, pintye szintúgy. Márc 8. és 11. kellene.
sőt még a pénteki 660 is bejött, csak nem bírtam várni, bepánikoltam. pedig nem kellett volna. ott kellett volna belongolni hiába, csak várni kell itt a dolgokat..
Te -és Matgab tippeltetek legjobban :-))
Azt azért nem hittem volna hogy 18 pontos SP esés az BUxban csak 200 pont lefele :DDd
ekkora jó a magyar tőzsde .-)))
Gyakorlatilag mindjárt a pénteki,felhúzott zárószinten vagyunk,Mollyt megfogta az 50 napos,mindegy hogy drágul vagy esik az oil,ezt a piacot...
akkor én nyertem. én csak 40-el. matgab 44-el:-) remélem jól számoltam.
sőt már be is longoltam...korán 748-on...aztán meg lement 660-re, ahol eredetileg akartam. fogom is a fejemet, n türelmetlen.
bolond ez a bux, de főleg akik itt kereskednek