Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#361173 Csilla76 Előzmény: #361169

szerintem a felhez.:-) bár most mínuszban vannak. :-D

elég fos egy nap a mai. eddig határozottan estek, most meg a nag semmi van eddig...erre nyitottunk ki.

Re: kl

#361168 Csilla76 Előzmény: #361164

én megtettem volna, ha a babuci kétszer nem ordít fel és nem kell visszaaltatni. akkor itt vagyok a gép előtt végig. úgy meg rizikós egy kissé.

#361163 Csilla76 Előzmény: #361158

igen, az lesz. ma már két kört lehetett volna futni a hatiban...nem tettem, pedig néha jó forogni is.

#361159 banyaiz Előzmény: #361152

Ezt a magyar piacot a forradalom teljesen gallyra vágta. :)

Nem mentünk az emelkedéssel, vagy legalábbis visszafogottan. Amikor komolyabb esések vannak akkor is visszafogottak vagyunk, talán azért mert kezd javulni a megítélésünk és az emelkedéssel nem mentünk.

Azért tegnap nyitva vagyunk lett volna kis pitty putty. Érdekes mindig a mi ünnepnapjainkon nagy felfordulás van. Emlékszem egy augusztus 20-ra 2009 talán, akkor meg nagy emelkedés volt a világban. :)

kl

#361152 Waszeitung

Az milyen már hogy egy ilyen világméretű zakó után magyar piacon ellenállásokat kell nézegetni felfelé?

Vagy azon spekizni hogy töltünk-e rést...

#361151 BudFox Előzmény: #361141

A BUX az ilyen Drei Wetter Taft tőzsde lett szerintem :

- Japán - óriási földrengés ? A BUX kitart

- Tokio - majdnem felrobban az atomerőmű ? A BUX kitart

- Japán - óriási cunami ? A BUX kitart

- Líbia - felkelők harcolnak a diktatúra ellen ? A BUX kitart

Ha megnézzük, szerinte a BÉT most a világ legerősebb tőzsdéje... de mindjárt össze is hasonlítom.

Valaki nem tudna egy jó …

#361150 Benjoe

Valaki nem tudna egy jó tippet, hogy napon belüli adatokat honnan tudok letölteni amibrókerhez?

Múltkor kaptam ötletet, de a portfolio csak nyitó, záró értékeket ad. Saruman nem működik, pintye szintúgy. Márc 8. és 11. kellene.

#361148 Csilla76 Előzmény: #361144

sőt még a pénteki 660 is bejött, csak nem bírtam várni, bepánikoltam. pedig nem kellett volna. ott kellett volna belongolni hiába, csak várni kell itt a dolgokat..

#361144 BudFox Előzmény: #361136

Te -és Matgab tippeltetek legjobban :-))

Azt azért nem hittem volna hogy 18 pontos SP esés az BUxban csak 200 pont lefele :DDd

ekkora jó a magyar tőzsde .-)))

#361141 Waszeitung Előzmény: #361135

Gyakorlatilag mindjárt a pénteki,felhúzott zárószinten vagyunk,Mollyt megfogta az 50 napos,mindegy hogy drágul vagy esik az oil,ezt a piacot...

#361136 Csilla76 Előzmény: #361135

akkor én nyertem. én csak 40-el. matgab 44-el:-) remélem jól számoltam.

sőt már be is longoltam...korán 748-on...aztán meg lement 660-re, ahol eredetileg akartam. fogom is a fejemet, n türelmetlen.