Én "csak" 179-el :)
Én "csak" 179-el :)
Ezek után állhatnád a tortát is :D
9 előtt felvettem a szopóállarcot, rátérdeltem a parázsra és kézbe vettem a korbácsot, gondoltam így könnyebb lesz a búcsú a longjaimtól valahol 400 körül. Nyitáskor megállt a korbács a kezemben, lassan leóvakodtam a parázsról, és mostmár az állarc alól is ki ki kacsintgatok.
Záró még érdekes lehet,de ritka különleges állatfaj ez a bux...22e beton,igaz német és hambi piac úgy átesett az ilyen szintű támaszon hogy rossz volt nézni,azt mi kibekkeltük,de korrekcióban részt veszünk.
"Nem találok szavakat hidd el,s már nem is keresek" :D
Legközelebbi optimista tipp is 200 ponttal alálőtt,Bud ezért max egy harapást ad :D
Ugrott a torta...
most már nem illik tippelni, a kiírás óta eltelt 5óra :D
Mivel mindenki ezt várja nem ez lesz!
22.744-en nyitunk, kicsit emelkedünk és utána stagnálni vagy inkább esni fogunk!
pedig sztem nyitó réssel le...és egyből megyünk fel.. majd kicsit vissza..utána azt amit németek.
csinálok elemzést. A lényeg, hogy ne nyitás után vegyék egyből, hanem tisztuljon ki a piac, utána nyugodt szívvel vennék bele...
egyébként első órában kellene ütni egy pánik aljat, ha nyitás után egyből veszik, az sztm inkább gáz...
22 391 a tippem és hogy napközben vissza is töltjük a rést.
Ha nem akkor estére kisebb likvidálási procedúrának nézek elébe. :D
Yo estét!
Pezsgőt már nyertem, benevezek tortára is.
22.499-22.500, mert ez még nem volt (egy pontot gondolom lehet tévedni)
22 590 az én tippem..
ha nemzetközi hangulat javulóban lesz akkor felfelé veszi innen az irányt..
kérdés persze, hogy meddig bírja.. :)
igen..ez is benne van teljes mértékben a pakliban..sajnos..
kizárt. szerintem reggel a futik zöldben lesznek, nem fogunk nagyot esni. shortos szívatás megy.