Regisztráció Elfelejtett jelszó

BÉT - hosszú hétvége után

Hát azt hittem a nem fel…

#361399 lioon76

Hát azt hittem a nem felénél, hogy ezt tényleg megússza a BÉT, aztán visszaadták a két nap szünet általi kómát!

Ha USA -2%-on bezár, akkor holnap a többi piacot meghaladó lesz az esés a BÉT-en, hogy behozzuk a lemaradást!

Re: nincs cím

#360986 lioon76 Előzmény: #360969

Miből gondolod, hogy csak az MTEL lesz a Long fejőstehén holnap?

ui.

thx "hosszhuszár"

#360979 hosszhuszár Előzmény: #360977

akinek válaszolni szeretenél, a hsz jobb alsó sarkában találod a válsz gombot, arra kattintva írhatod a válasz hsz-t, úgy egyertélmű lesz, kinek címezted.

Miből gondolod, hogy csa…

#360977 lioon76

Miből gondolod, hogy csak az MTEL lesz a Long fejőstehén holnap?

Kérdés, hogy holnap mély…

#360942 lioon76

Kérdés, hogy holnap mély mínuszos gap-el nyitunk-e vagy viszonylag kis eséssel nyitunk és utána szakadunk?

Valamint a forgalom is kérdés lesz, hogy mekkora forgalommal fogunk esni, bár mostanában elég hézagosak a könyvek, így egy két nagyobb eladó akár extrémebben is kilengethet egy-egy részvényt, ezért is lesz jó daytrade-es nap holnap!

MTEL long, mély vételre …

#360919 lioon76

MTEL long, mély vételre gondolsz?

Én a MOL-ra tippelnék egy mély gap-es nyitás utáni felpattanásra!

Vajon mennyivel fog tudn…

#360904 lioon76

Vajon mennyivel fog tudni holnap többet vagy kevesebbet esni a BÉT a többi tőzsdéhez képest?

Csak kérdés, hogy mi len…

#360889 lioon76

Csak kérdés, hogy mi lenne a jó papír LONG-ra a BÉT-en, hisz biztos, hogy öntés lesz, csak kérdés melyik papírt fogják megönteni a legjobban?

#360887 Papus_stock Előzmény: #360873

Érdekes hét lesz az biztos de a -4%-ban kicsit kételkedem. Mondjuk én pénteken kiszálltam kis nyerővel csak kevés papírom van. Lehet bevásárolok :)

P.

Bár már volt ilyen, hogy…

#360873 lioon76

Bár már volt ilyen, hogy mi zárva voltunk, aztán épp úgy nyitottunk ki, az ünnepek után, amikor bull lett a globális tőkepiaci klíma, aztán megúsztuk a nagy zakót. Bár inkább az ellenkezője szokott lenni, bull a világ és mi ünnepelünk, majd a mínuszos korrekcióra nyitunk ki és szakadunk?

Szerintem holnap dob a Bux is egy laza -3-4%-ot, bár itt még ebbe bele fog szólni a Nikkei szerdai zárója is!

Szerintetek a 4 napos ho…

#360865 lioon76

Szerintetek a 4 napos hosszú hétvége és a világban uralkodó negatív tőkepiaci hangulat kibekkelését megússza-e a BÉT holnap?