Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Álamfő

#362558 Zotya32 Előzmény: #362554

ez már csak egy ilyen világ; színészek, ex-élsportolók lehetnek elnökök, ál(l)amfők. :)

Re: nincs cím

#362553 RemegoKez Előzmény: #362550

Sokat javítana a Fidesz lassan, de biztosan romló hitelességén, ha ezek után Lézer Janit (látványosan vagy kevésbé látványosan) kipattintaná.... ha nem teszi meg, ugyanúgy elkezd korrodálni, mint ahogy az MSZP tette az öszödi beszéd után....

Ha a többi pártnak van e…

#362543 RemegoKez

Ha a többi pártnak van esze, ezzel fog kampányolni:

"Akinek nincs semmije, az annyit is ér!"

Lázár János véleményét m…

#362514 Wall street

Lázár János véleményét megmondta: le vagyunk mi sz@rva !

Lázár János nem egyszerű figura. Ami még ennél is lényegesebb, nem szegény. Több tízmillió forintot érő autóját mi, adófizető magyarok álljuk számára, mert ő „időben” és „biztonságosan” kell odaérjen.

Hogy hova? Nos, ahhoz nekünk, mezei polgároknak, lakáshitelben fuldoklóknak, a svájci frank és egyéb devizák ingadozásainak kitett magyaroknak semmi közünk. Különben is, ha eddig nem vittük semmire az életben, akkor meg is érdemeljük – ez Lázár elvtárs véleménye.

http://kuruc.info/r/26/76089/

#360921 Kezdő Előzmény: #360912

Ezek nekem ugyanazt a szervezetet takarják más néven, a jogi csűrcsavarás lehetőségét kihasználva... A tartalmuk szerintem ugyanaz.

#360912 Wall street Előzmény: #360845

" De hát a Magyar Gárda egy betiltott szervezet, vagy rosszul tudom? "

Nem tudom biztosra én se , de az Új Magyar Gárda az nincs betiltva, nem a tizenvalahány fős Magyar gárda Egyesületet tiltották be ?

#360891 Wall street Előzmény: #360858

Hát nem tudom hova lett Orbán kétharmados szavazó rétege :) Kicsit vicces azért, hogy 1 ember sem akadt aki ingyen megtapsolta volna :D

#360851 filter Előzmény: #360831

Tegnap előre jelezték a hírekben.....erőteljes rendőri intézkedések lesznek ma, minden nem megengedett alkalommal.....

#360845 Kezdő Előzmény: #360831

De hát a Magyar Gárda egy betiltott szervezet, vagy rosszul tudom?

Nézem a tévében a mátrixban álló gárdistákat, és azon vitatkoznak, hogy ez most alakzat-e? Basszus, hát látom, hogy alakzat, mit kell ezen vitatkozni? Ehhez képest a rendőri fellépéshez az kellett, hogy valaki leöntse vízzel, megdobja pet-palackkal őket. És csak akkor ki merték venni azt, aki ezt tette, azt is csak akkor, amikor megvan a felvétel.

Tehát felléptek a pet-palackot dobáló "agresszor" ellen, de a katonai ruházatot viselő gárdisták nyilvános avatásán nem sokat tettek.

Na, ennyit a békés megem…

#360831 Wall street

Na, ennyit a békés megemlékezésről.

Nemzeti ünnep Fidesz-módra: leállították a Magyar Nemzeti Gárda megemlékezését, több gárdistát elhurcoltak

A hivatalos indoklás, azaz az MTI híre:

Több embert állítottak elő a rendőrök a budapesti Hősök teréről, akikkel szemben feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétel miatt intézkedtek.

http://kuruc.info/r/20/75833/

#360552 GáborGábor Előzmény: #360538

Hm ...

Sok dologgal egyetértek veled és az általad megfogalmazottakkal de pár dolgot érdemes lenne közelebbről szemügyre venni ...

Semmi esetre nem vagy kisebbségben.

Ez a hely olyan fórum ahová bárki írhat bármiről bármit, ami nem megbotránkoztató. Ha valaki mégis annak ítéli, az felveti kérdésként vagy cáfolatként és vitát indít amit a többségben lévő hozzászólók véleménye dönthet el. A végső esetben moderátorként a topik gazdája törölhet hsz-eket, a tulaj meg az íróit ...

A pártok többségéről hasonlóan lesúlytó véleményt sikerült alkotnunk. De nálam az LMP sántít nem a Jobbik - bár az utóbbi időben nem igazán tartom sikeresnek a tevékenységüket ...

A pártok feladatát a képviseletben látom - az emberek, a lakosság képviseletét. Mivel a képviselőink is emberek, akik mentalitását az előző rendszer szemlélete terheli és nem a közjó szolgálata, ezért munkájuk nem eléggé hatékony de (átlagon felűli!)megélhetésüket mindenáron biztosítottnak tartják - általunk.

Az ideológia meg, olyan luxus a mai világban amit csak kevesen tudnak megfizetni - pláne itthon ...