Amúgy az atompánik azért elmaradt... Azt hittem, nyitáskor újabb hullámvölgy indul.
Amúgy az atompánik azért elmaradt... Azt hittem, nyitáskor újabb hullámvölgy indul.
Én arra tippelek hogy 22.340 - 22.400 on fogunk kinyitni. de tippeljetek ti is.
Volt egy hosszú 7vége amikor ha jól emlékszem ezerpárszáz pontot sikerült mennünk,erre most egy félezer pontos nyitóban meglehet lefelé...
hát nagy mákom van, hogy nem ment le 22660ra, ahol belongoltam volna..így igaz akkor bukta volt egy száz pont, de most remélem visszajön legalább 100 pont...:-)
Bocs főnök :))
ON
remélem nem maradt senki sem longban a hétvégére, illetve túl nagy longban..
42 pontos SP esés nyitás előtt...ezt le kell fényképezni..hogy unokáinknak tudjunk majd mit mutogatni.
bazzzz többi topikba írj!
ehh :-))
Ekkora S -P 500 -as futures minuszt még az életben nem láttam
http://stooq.hu/q/?s=es.f&c=1d&t=c&a=lg&b=1
-3.2 %
Azthiszem most kiszakadtunk az ékből..méghozzá lefele.
Van 1 nyomós ok amiért érdemben nem hathat a gazdasági válság egy újabb hulláma a magyar emberekre, a magyar piacra.
Mi fel sem álltunk a válságból, hitelezés, értékesítések, munkanélküléség mind pocsék mutatókkal bírnak. A magyar parketten már alig van forgalom egyedül a Mol és némiképp az OTP tartja magát.
te már megint miket írogattál ide? :)
esett....))
Az olajat nem hatja meg....esik.....
meglehet...kadhafi foglalja vissza az országot. bár olaj termelés hogy mikor áll vissza az kétséges..és lövöldöznek bahreinben, meg jemen -ben is...Irán lesz az érdekes...ha ott lesz valami akkor itt krach jön.
ha nincs ez a nagyon sajnálatos japán esemény és a libanoni/észak afrikai forradalmi megmozdulás akkor már újabb csúcsokon járna usa..a mi kis buxlinkat is húzná akkor felfele..
nem is volt a gusztustalan, hanem a pénteki USA pluszban zárás...de ma úgylátom rendesen mennek lefelé..shortok lehet hogy most jó hosszú időre megmaradhatnak.
Látom buxit azért kellett felkötni pénteken hogy ne legyen nagy zakó a szerdai nyitáskor,mily meglepő...