akkor marad a rövid betét....én beszerzési ár alatt nem adom el, az meg 200 fölött van....egyszer csak kidurran a fityesz lufi....én egy szavukat sem hiszem el...
akkor marad a rövid betét....én beszerzési ár alatt nem adom el, az meg 200 fölött van....egyszer csak kidurran a fityesz lufi....én egy szavukat sem hiszem el...
Az okos elemző megmondta a tutit: "túl nagy történet a forintban, nincs különösebb indoka egy nagyobb erősödésnek, vagy gyengülésnek"
Ez a fityisz trükkje. Annyi infót kell zúdítani a piaci szereplőkre, hogy ledermednek az információhalmazban, és cselekvőképtelenek lesznek :D
280? ....275-tel sem bír....qrva chf jól elszállt usd-vel szemben...én 1,071-nél váltottam át, addig az csúcsközeli (ath) volt...azóta volt feljebb, ma meg 1,094....röhej..
280 környékén már jól hozna:)usd és chf longot már nem veszek viszont reggel az eurot még bővítem.
forint lassan kitör felfele sztm
hát ez az euro egy röhej...egy szétesett xar az egész eurozóna, ez a wcpapír meg itt a 1,40-nel erősködik.....megsúgom, hogy görög, ír, portugál bedől, talán a spanyol is, merkel pedig olyan gyenge odahaza a Guttenberg ügy és a hamburgi választások, és az atomerőművek körül kialakult újabb vita után, hogy szinte biztos, hogy idén bukik....még 1-2 német katonát lelőnek Afganisztánban és már nem lesz mit magyaráznia..
Ja és mindezt úgy, hogy ma a külföldiek irányítják a ft piacot.
nekem meg azt, hogy a forint mitől erősödik még az eur-al szemben is? :))
Ez is csodaszép:
http://stooq.com/q/?s=eurhuf&d=20110314&c=1m&t=c&a=lg&b=0&r=eurpln
Nem hiszem, hogy agyba főbe hoznák a külföldi működő tőkét.
Beindult a carry a magas ft kamatra?
Agyba főbe váltják át az mnyp-kből értékesített eszközökből befolyt devizát?
Nem az az érdekes, hogy nem teljesítjük alul a régiót, hanem, hogy felülteljesítünk. Se arab para, se földrengés. Rövid képzavarral élve: atomstabil.
azt vki mondja már nekem legyen szíves, hogy ez a roggyant euro mi faxtól erősödik ennyire?
ilyen tőzsdei esésre miért gyengül a huf? ha a hónap végéig sem gyengül, akkor eladom annak akinek kell...már nincs türelmem tovább tartani....legközelebb majd talán 180-nál veszek, ha meg nem lesz annyi, akkor lexarom....nem igaz, hogy már a 195 is akadály neki..
én ilyen gyorsan nem tudok forogni...másfél hónapig állt csak úgy a pénz, mert abban bíztam, hogy xar lesz a kormányprogram fogadtatása....most 2 hetes betétben van, amit nem lehet felbontani...jövő héten jár le....akkor asszem megint lekötöm 2 hétre, mert sajnos nem gyengül a huf....pedig én több okból is annak szurkolok...
ha para lesz, úgyis erősödni fog a chf és a usd is.....euro most ingyen sem kellene....a fél euro zónának véres a torka, merkel otthon nagyon meggyengült....még az olaszok is bekanyarodnak a spanyolok után....
én csak alakzatokkal foglakozom, meg szentimenttel...én indikátorokhoz nem értek....alakzatok alapján tavaly 4-ik negyedévben minden jól bejött, de ez sem segít mindig....háborút nem én irányítom, de úgyis lesz....az araboknak is kinyílt a szemük, domino effektus lesz
Nem jó - amiben vagy-de csak azért ne akarj háborút-szerintem----az sok fegyver eladás és a dow még erősebb lesz.Dax-dow-nak néhány százalékot most vissza kellene jönniük-utána mehetnek lejjebb----de most egy kis up lesz-szvsz---persze lehet-hogy a 2 napos ünnep alatt meg is lesz----én indikátorokat nézek-alakzatokkal nem foglalkozom.....én most a dollárban nem érzek erőt.
ez lett volna az a nagy korrekció?? 4 forint....hát ez egy nagy semmi....én remélem, hogy eldurvul a helyzet az araboknál, és március végére 215 lesz a dollár
217 a fej-vállnak a teteje...onnan néztem, hogy ha a jobb vállat megrajzolja január második felében, akkor 211-ig még visszament volna....nem ment, sőt utána 1x volt 206,2, amikor nem adtam el, mert keveseltem a hasznot...jelenleg milla bukó van rajta, de volt több is....akármeddig tart kiülöm, mert ekkora veszteséget nem kívánok eltenni
Dollár longjaim zárva és euro huf shortban vagyok.....napos cci már 135 volt mikor beszálltam ...remélem még ma 4-körül 50-es cci körül ki is szállhatok....dax-dow-snp naposon korrekcióra megérett-az meg ugye euro gyengülést jelentene....szvsz sz
Nem tudom mit izmozik ez a f*s a CZK és PLN támogatása nélkül :)
Eurpln átmeneti esés után elindul újra fel, közben eurhuf rápakol még egy lapáttal az addigi esésére.
A piacok esésénél minden huf tréder bevette a nyugtatót egy altatóval?
Jó hangulatban meg még egy felest is ráhúznak?
Forintunk folyamatosan a bika oldalát mutatja eur-al szemben :(
Na mind1, támaszok még nem törtek, én is ülök rajta, de furcsa ez a viselkedés.
pici telom van...nem is érdekel....legfeljebb felveszem az osztalékot és kész....a deviza viszont mozog....és usd longjaim lezártam---hétvégére sipirc alapba az is szép kamat lesz 4 napra....szigorúan TA-t nézem-az indikátoraim---a hírek nem érdekelnek-csak a chart---már most gond nélkül swapolnám cci alapján az eurot például...de általában biztos set up-ra megyek és most már majd 400-800k között !egyszerre.....a 205 az magas árfolyam volt -mi alapján vettél???