Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#361277 Euroman Előzmény: #361266

akkor marad a rövid betét....én beszerzési ár alatt nem adom el, az meg 200 fölött van....egyszer csak kidurran a fityesz lufi....én egy szavukat sem hiszem el...

#361266 ikszf Előzmény: #360830

Az okos elemző megmondta a tutit: "túl nagy történet a forintban, nincs különösebb indoka egy nagyobb erősödésnek, vagy gyengülésnek"

Ez a fityisz trükkje. Annyi infót kell zúdítani a piaci szereplőkre, hogy ledermednek az információhalmazban, és cselekvőképtelenek lesznek :D

#360830 Euroman Előzmény: #360809

280? ....275-tel sem bír....qrva chf jól elszállt usd-vel szemben...én 1,071-nél váltottam át, addig az csúcsközeli (ath) volt...azóta volt feljebb, ma meg 1,094....röhej..

#360809 Kriszti@n Előzmény: #360749

280 környékén már jól hozna:)usd és chf longot már nem veszek viszont reggel az eurot még bővítem.

#360500 Euroman Előzmény: #360467

hát ez az euro egy röhej...egy szétesett xar az egész eurozóna, ez a wcpapír meg itt a 1,40-nel erősködik.....megsúgom, hogy görög, ír, portugál bedől, talán a spanyol is, merkel pedig olyan gyenge odahaza a Guttenberg ügy és a hamburgi választások, és az atomerőművek körül kialakult újabb vita után, hogy szinte biztos, hogy idén bukik....még 1-2 német katonát lelőnek Afganisztánban és már nem lesz mit magyaráznia..

#360465 ikszf Előzmény: #360464

nekem meg azt, hogy a forint mitől erősödik még az eur-al szemben is? :))

Ez is csodaszép:

http://stooq.com/q/?s=eurhuf&d=20110314&c=1m&t=c&a=lg&b=0&r=eurpln

Nem hiszem, hogy agyba főbe hoznák a külföldi működő tőkét.

Beindult a carry a magas ft kamatra?

Agyba főbe váltják át az mnyp-kből értékesített eszközökből befolyt devizát?

Nem az az érdekes, hogy nem teljesítjük alul a régiót, hanem, hogy felülteljesítünk. Se arab para, se földrengés. Rövid képzavarral élve: atomstabil.

#360464 Euroman Előzmény: #360463

azt vki mondja már nekem legyen szíves, hogy ez a roggyant euro mi faxtól erősödik ennyire?

#360463 Euroman Előzmény: #360121

ilyen tőzsdei esésre miért gyengül a huf? ha a hónap végéig sem gyengül, akkor eladom annak akinek kell...már nincs türelmem tovább tartani....legközelebb majd talán 180-nál veszek, ha meg nem lesz annyi, akkor lexarom....nem igaz, hogy már a 195 is akadály neki..

#360121 Euroman Előzmény: #360069

én ilyen gyorsan nem tudok forogni...másfél hónapig állt csak úgy a pénz, mert abban bíztam, hogy xar lesz a kormányprogram fogadtatása....most 2 hetes betétben van, amit nem lehet felbontani...jövő héten jár le....akkor asszem megint lekötöm 2 hétre, mert sajnos nem gyengül a huf....pedig én több okból is annak szurkolok...

Re: EURHUF

#360098 Euroman Előzmény: #360097

ha para lesz, úgyis erősödni fog a chf és a usd is.....euro most ingyen sem kellene....a fél euro zónának véres a torka, merkel otthon nagyon meggyengült....még az olaszok is bekanyarodnak a spanyolok után....

#360097 Euroman Előzmény: #360090

én csak alakzatokkal foglakozom, meg szentimenttel...én indikátorokhoz nem értek....alakzatok alapján tavaly 4-ik negyedévben minden jól bejött, de ez sem segít mindig....háborút nem én irányítom, de úgyis lesz....az araboknak is kinyílt a szemük, domino effektus lesz

#360090 fordgtshelby5000 Előzmény: #360080

Nem jó - amiben vagy-de csak azért ne akarj háborút-szerintem----az sok fegyver eladás és a dow még erősebb lesz.Dax-dow-nak néhány százalékot most vissza kellene jönniük-utána mehetnek lejjebb----de most egy kis up lesz-szvsz---persze lehet-hogy a 2 napos ünnep alatt meg is lesz----én indikátorokat nézek-alakzatokkal nem foglalkozom.....én most a dollárban nem érzek erőt.

#360083 Euroman Előzmény: #360069

ez lett volna az a nagy korrekció?? 4 forint....hát ez egy nagy semmi....én remélem, hogy eldurvul a helyzet az araboknál, és március végére 215 lesz a dollár

#360080 Euroman Előzmény: #359816

217 a fej-vállnak a teteje...onnan néztem, hogy ha a jobb vállat megrajzolja január második felében, akkor 211-ig még visszament volna....nem ment, sőt utána 1x volt 206,2, amikor nem adtam el, mert keveseltem a hasznot...jelenleg milla bukó van rajta, de volt több is....akármeddig tart kiülöm, mert ekkora veszteséget nem kívánok eltenni

#360069 fordgtshelby5000 Előzmény: #360066

Dollár longjaim zárva és euro huf shortban vagyok.....napos cci már 135 volt mikor beszálltam ...remélem még ma 4-körül 50-es cci körül ki is szállhatok....dax-dow-snp naposon korrekcióra megérett-az meg ugye euro gyengülést jelentene....szvsz sz

Nem tudom mit izmozik ez…

#360066 ikszf

Nem tudom mit izmozik ez a f*s a CZK és PLN támogatása nélkül :)

Eurpln átmeneti esés után elindul újra fel, közben eurhuf rápakol még egy lapáttal az addigi esésére.

A piacok esésénél minden…

#360058 ikszf

A piacok esésénél minden huf tréder bevette a nyugtatót egy altatóval?

Jó hangulatban meg még egy felest is ráhúznak?

Forintunk folyamatosan a bika oldalát mutatja eur-al szemben :(

Na mind1, támaszok még nem törtek, én is ülök rajta, de furcsa ez a viselkedés.

#359816 fordgtshelby5000 Előzmény: #359785

pici telom van...nem is érdekel....legfeljebb felveszem az osztalékot és kész....a deviza viszont mozog....és usd longjaim lezártam---hétvégére sipirc alapba az is szép kamat lesz 4 napra....szigorúan TA-t nézem-az indikátoraim---a hírek nem érdekelnek-csak a chart---már most gond nélkül swapolnám cci alapján az eurot például...de általában biztos set up-ra megyek és most már majd 400-800k között !egyszerre.....a 205 az magas árfolyam volt -mi alapján vettél???