Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#359582 Hathor Előzmény: #359576

Voltak izzasztó napok azóta mindenki számára, én ezekben a beszűküléses napokban a nagy konti számok miatt nem szeretnék részt venni, meg egyéb elfoglaltságaim miatt az utóbbi két hétben, és az elkövetkezendő 1-2heti elfoglaltságaim miatt.

Ellenben jó eséllyel kitarthat Ez a szűkülés OTPben, mert havi chart:

http://postimage.org/image/26i0qzc10/

Bux is nagyjából ehhez van kötve.. utána lehet irány a sávból ki.

kl

#359581 Waszeitung

Mindig könnybe lábad a szemem amikor azt látom hogy egy helyi hős (Rg)pont a bux sáv alján áll neki korrekciózni...ezt nevezem én véletlennek :D

#359580 Fornit Előzmény: #359576

Kár érte,

gondoltam rá, amikor megláttam a 24k fölé szúrást hogy ez brutál bejöhetett akár.

Ha nyitva hagyom az enyémet, a gép engem is stoppolt volna.

Egon szerint a mol, meg …

#359577 Benjoe

Egon szerint a mol, meg az otp már jöhet felfelé, bux-ra még mindíg esést mond. Akkor ez most hogy?

#359576 Hathor Előzmény: #359573

Nem sikerült, amikor 23Kt letörte, akkor felül írta a céláraimat, azt keresztbe húzta, és akkor csökkenő trendnek nézett ki a 22.600, 22.800as vissza adásokkal, 23Kn lezártam a 23250-es átlagot, majd lement még 22800ra és onnan fel 24100. Nem tudtam akkor figyelni családi betegségek miatt, így ez tűnt legjobb megoldásnak a chart felülírása után.

Jelenleg is 23K alatt vagyunk, volt egy kihagyott lehetőség, de maradtunk a sávban, szűkülésben.

tudna valaki adni egy BU…

#359574 ang3lt

tudna valaki adni egy BUX1112 napi low-t és egy realt plz?

Előre is köszi!

#359573 Fornit Előzmény: #359571

Hathor,

azzal a durva nagy longoddal mi lett, sikerült végül jól lezárni? A chartot elnézve akár egész szépen is hozhatott.

Előző alkalommal is inne…

#359572 Benjoe

Előző alkalommal is innen fordult. Mondjuk nekem mumusom a 22800, 21800, 20800. Sokba kerültek már nekem, hogy innen fordultak sorra.

#359571 Hathor Előzmény: #359562

Nekem meg az a bajom, hogy ok okozatokat megcsavarják, mondhatnám azt is, hogy össze vissza csavarják.

Sokan a fórumról mondják felejtsük el a rajzokat. Képeimen látszik, egyszerre támaszon minden, aki nem látja nézze meg megint a vonalakat.

Hírek, ezzel befolyásolták a piacot a vonalakra.

Hatások: Emlékszem, hogy 2008ban soros időben szakadt az arany és olaj is.

Most ezek a menekülők a hírek elmondása szerint, amikor baj van oda menekülnek a nyersanyagokba, illetve a 100dollár feletti olaj és annál magasabb okozza a kockázatot.

2008ban 30dollárra szakadt az olaja 140es szintről a 2000es otp mellé, arany pedig 1030ról 680as szintre esett a kakiban. Ezt most másképpen magyarázzák a negatív folyamatokra.

Ellenben minden csúcs közelében van nyersanyag, index szinten.

Hírekben meg sok para hír jön, sorba jönnek a leminősítések európában, és az arab balhékkal is, ami nem megnyugató számomra, mint befektető számára. TA nagyjából csinálja amit kell egyelőre.

Azt mondod ilyenkor jöhet a nagy meglepi fel, ez is benne lehet a pakliban, chartok még támogatják, a normál ész nem nagyon.

EUR/USD-ban is volt az az időszak, amikor egyenes arányban állt a longja, az index longgal, majd fordult és az esésre emelkedtek a piacok. Most már ez is mindegy alapon megy.

#359568 Chaby Előzmény: #359564

mintha Őfelsége írta volna, csak az irány más :)

(50000 pontra a buxot)

#359566 Amatoregy Előzmény: #359562

Pesten vagyok kórházban. Elöre bevitt shortzárás teljesült. 23712-22850. Mehet tovább le.

Engem csak az zavar, hog…

#359565 Benjoe

Engem csak az zavar, hogy a kt még mindíg ilyen magas. Bux már támaszon, de akkor mi van, ha a kt csak emelkedésben fog szűkülni? Akkor nincs további esés.

#359562 akpo7 Előzmény: #359556

Az a bajom, h. ezek a leminositesek, meg a most nagyot esunk erzesek szoktak a legnagyobb emelkedesekkel vegzodni estere...