Még 3% is túró, pénteken záróban felrakták 570-re, holnap érdemes lesz inkább Mol-al és OTP-vel DT-ni.
Még 3% is túró, pénteken záróban felrakták 570-re, holnap érdemes lesz inkább Mol-al és OTP-vel DT-ni.
nem tudom, de -3%nak örülnék speciel :) sztm nem lesz annyi mondjuk, de hátha csinálnak egy pánik aljat, amit megveszek.
-3% ennyit vársz holnap ?Azért várjuk meg mit csinál usa ma !Holnap réssel le nyitóba na de utána mi lesz?
Most a magyar kormány térfelén pattog a labda, 2 hónapuk van rá, hogy írjanak egy csinos magyarázkodó levelet a bizottságnak.
DT -3%
Eldőlt: EU-vizsgálat indul Magyarország ellen adóügyben
Amint az várható volt, az Európai Bizottság hétfőn úgy határozott, hogy - az úgynevezett jogsértési eljárás első lépéseként - hivatalos felszólító levél formájában tájékoztatást kér Magyarországtól a távközlési szektorra (is) tavaly októberben kivetett különadóról.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=476557
Első körbe ez a Japán szerencsétlenség milyen hatással lesz az árfolyamra ?
Azért 560 még nem volt meg!
Eljárás indul Magyarország ellen a távközlési adó miatt
Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást készül indítani hétfőn Magyarország ellen a távközlési szektorra kivetett különadó miatt – értesült megbízható forrásokból a BruxInfo. Más szektorokat érintő különadók ügyében még folyik a vizsgálat.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=476481
Üdv!
Amcsikat elnézve baromi korán bővítettem 560 most már tuti meg lesz kérdés alá mennyivel megy ?
Én a holnapról beszélek :P
Ez a forgalom nekem nem hullo kest mutat. Stopot teszek ra legfeljebb...
no jó, beállok oda Én is, egyedül úgy is fájna hulló kés alá állni :)
574-en en is eladtam par napja a hatodat. Most egy lekotesben bizom es bealltam 561-re.
ja....csak 5 évre otthagyni a pénzt....nekem ez tbsz egy röhej....max ha 1 évet írtak volna elő....ilyen forradalmároknak 5 évre otthagyni a pénzt kész öngyilkosság
Lehet azért tűntek el a vásárlók, mert az AXA-nál az 5 éves tartós lekötési számla 8,05% kamatod ad és még kamatadót sem kell fizetni.:)
Én az 574-en előző héten eladott pakkot elkezdtem visszavenni kis részletekben.
Az első pakk 567 záróban.
Na én azért még nem mosolygok reggel rosszul írtam az átlagot mert 532 volt most lett 545 meglátjuk!!!
:)