http://konzervatorium.blog.hu/2011/03/09/tota_w_hazudik_sosem_dicsoitettuk_a_keletet
Forradalom van és a forradalmárok szeretnének hatalmon maradni. Ehhez 2 lépés kell. Megadják a szavazati jogot
- a határon túli magyaroknak, akik a 2004-es népszavazás után nem valószínű, hogy az MSZP-re voksolnak,
- ezek szerint az anyáknak is, ami által például egy 6-8 gyerekkel megáldott megélhetési gyerekgyártó család több szavazati joggal fog rendelkezni, mint azok az adófizetők, akinek a pénzén elvannak.
Bravo! Meglepődnék, ha nem buknának meg 2014-ben.
http://www.vg.hu/kozelet/politika/szajer-ket-szavazata-legyen-a-magyar-anyaknak-343049
"új alaptörvényben Magyarország szerepeljen a Magyar Köztársaság helyett"
"jelenlegi terv szerint az anyák a családban lévő gyerek vagy gyerekek után rendelkeznének plusz vokssal"
`fászombászmek`hát nincs jobb dolgotok? úsztassátok meg a koronát egy kicsit, nehogy pókhálós legyen
új nap, ugyanazok a gyökerek, ugyanaz a politika.
"Mint arról beszámoltunk, hétfőn a parlament félemeletén, tiltott helyen dohányzó Kerényi Jánost arról kérdeztük, megszavazza-e a dohányzásellenes törvény szigorítását. A képviselő erre igennel válaszolt, majd kollégánk kérdésére Simon Zoltánként mutatkozott be.
Az esetről Kerényi ma - a Képviselő Funky blog érdeklődésére - így emlékezett: "Odajött, be sem mutatkozott, én meg azt gondoltam, ha vicc, hát legyen vicc, és amikor kérdezte, más nevet mondtam. Az egész ügynek nincs jelentősége. Normális esetben odajön, és vagy tudja a nevem, vagy bemutatkozik, amire én is. De erről szó nem volt, ott futkározott a frakcióiroda előtt, ahol semmi keresnivalója. Az én véleményem szerint ez nem stílus."
A lenti felvételen - ami bár igen halk lett, de a hangerő felcsavarása után minden mondat érthetően kivehető - bárki meghallgathatja, hogyan zajlott a beszélgetés Kerényi János és kollégánk között. A hangfelvétel így kezdődik: "Jó napot kívánok, képviselő úr. Szegő Péter vagyok, a hvg.hu-tól." "
http://hvg.hu/itthon/20110308_kerenyi_hvghu
Új nap, új füllentés. :)
nem tudom részletezni, csak végig olvastam utóbbi kb 5-6 cikket :)
Bővebben? Rendszeresen linkelünk vastagbőr-írásokat. :)
nézzetek be oda, beszarok komolyan. Nem nagyon volt időm olvasni őket, kicsit belenéztem, hát KO lettem...
Ez de jó írás, különösen az Imf-es rész tetszett, na kb ennyi értelme volt elhajtani őket ilyen hangnemben, semmi tulajdonképpen, csak arra volt jó, hogy fél évvel halogattuk a szükséges intézkedéseket, amiket ők is akartak, plusz negatív színben tüntettük fel magunkat, és párszor címlapra kerültünk a forradalommal. Bravó, ez aztán át volt gondolva.
Ez a töketlenkedés azért meglepett.
Tegnap láttam a tv-ben,hogy az utazási kedvezmények, közösségi közlekedés átalakítását 2012. január 1-re kell kidolgozni.
Biztos nagyon profi munka lesz,ha még 10 hónap kell rá és a ciklus felére el is készülnek vele. Gondolom, bevezetni majd 2013. jan. 1-én fogják,miután megvitatták a nemzeti konzultáció keretében. :D
Ostoba a Fidesz és Orbán is,hogy ilyen szintű felkészületlenséget és töketlenkedést megengednek maguknak, miközben a helyzet tovább romlik.
"Csak azt nem tudom, mit csináltak 8 évig"
azt, amit mi: szidták a kormányt =)
Készültek a kormányzásra, az is embert próbáló feladat. :)
Csak azt nem tudom, mit csináltak 8 évig, mert mióta kormánypárt lett, csak az ötletelés megy, felkészültség szinte semmi....
ez az ötletelés 4 éve lesz.....))
"A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapból származó központi költségvetési bevételek (528,8 milliárd forint) csak a második félévben teljesülnek."
"Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap" ez az elnevezés tetszik. :)
Amúgy remélem arra is van forgatókönyv honnan akasztunk le folyó kiadásokra 500 milliárdot, ha AB beint a nyugdíjreform és adósságcsökkentő alapnak. Erre alapozni a hiánycél teljesítését, ez beteg.
Na ez mennyivel jobb, mint elk.rtuk gy-csány?
Egy finggal se. Hazug szarházi mindegyik.
"hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által beterjesztésre kerülő törvénymódosítási javaslatot?
Kerényi János: Megszavazom, igen.
hvg.hu: Ez mennyiben kompatibilis azzal, hogy ön itt dohányzik?
K. J.: Eddig dohányoztam, amikor a törvény be lesz vezetve, akkor nem fogok dohányozni.
hvg.hu: Ne haragudjon, képviselő úr, de nem ismerem arcról. Bemutatkozna portálunk olvasóinak?
K. J.: Simon Zoltán.
(Simon Zoltán nevű képviselő a Parlamentben nincs - a szerk.)"
http://hvg.hu/itthon/20110307_interju_kerenyi_janossal
:D
"Árokszállási Zoltán, az Erste Bank Hungary Nyrt. makroelemzője szerint az egyszeri bevételek az év hátra lévő részében még jelentősen javíthatják az államháztartás pozícióit, de ragaszkodni kell ahhoz, hogy a Széll Kálmán Tervben rögzített intézkedéseket következetesen végrehajtsa a kormányzat.
Kétségtelen - mondta az elemző -, hogy a februári államháztartási pozíciót egy nagyobb kamatfizetés rontotta, azonban az egyszeri tételek nélkül is kitűnik, hogy az államháztartás pozícióival később is jelentős gondok lehetnének. Mint hangsúlyozta, ezért a tervezett 900 milliárd forintos kiigazítást 2013 végéig végre kell hajtani. "
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=476010&place=frisshirek
Ez szép... Holnap otit, huf-ot megbüntetik ezért a hiányszámért.