pozíciót zárok egyből lesz egy kis esés :)) jutalékot 6laposban mérem :
pozíciót zárok egyből lesz egy kis esés :)) jutalékot 6laposban mérem :
elég sok :D
mert amit nappal lerombolnak, azt éjszaka visszaépítik :-))
OTP beton stabilan tartja az 5500 -at...úgylátszik ennyiért valaki több 10 milliárdért is képes lenne venni... egyszer már átvihetné lefele az 5500 -at, de szignifikánsan, nem csak úgy leszúrásokkal.
hát akkor mostan ennyi volt a riadalom a baromfiudvarban?
Nem bánnám ha Rg -en kívül mást is bántanának...Oti sem rossz,de konkrétan Mollyra gondoltam :D
Bud ha nyitás óta (15 perc) 0,5 %-ot esett az sp500, akkor hány nap kell hozzá hogy 750 legyen? :DD
elvileg most esniük kéne : olaj drágul, tegnapi emelkedést vissza kell adni, dax pici minuszban, svájciak , franciák esnek, angolok nullán. szóval....esésre tippelnék..de ezeknél semmi sem biztos.
Mi viszont az istennek nem akarunk a sima buxban a 22.350 -22.500 alá bemenni...erős támasz. KT is nagyon magas.
nem csoda hogy alig van érdeklődés.
az a baj, hogy akkor nem fordítottam, amikor láttam ,hogy 600 fölé nem akar menni.
:D elég ha az első, és az utólsó fél órában elindítod a programot. .-)) lassan olyan konstrukcióval kell előrukkolniuk a szolgáltatóknak, hogy növelni tudják az online előfizetők számát :DD
hejj..azok a régi szép TDCfinancial -os idők .-))
200 ponton belül normálisan nagyon forogni sem lehet...
nem vesztettél eddig semmit. mai zárótalán eldönt valamit.
longos szopacs van már két napja. sajnos. forogni kellett volna..nyugat sem akar menni kicsit még fel?
kereskedési rendszer sincs elindítva :)
Fel vagy le?Ölég érdekes lavinák vannak manapság :D
kt összerottyan, mit haluzol? :)) 0-ban vagyunk...
Persze bosszant kicsit, hogy ma az idegbeteg felrántásokat nem követte le hati, de mindegy...