mi legyen ? elindítsam ? :D akkor indítom...tessék kapaszkodni
mi legyen ? elindítsam ? :D akkor indítom...tessék kapaszkodni
erre csak azt tudom mondani, a francba.mert nem voltam elég gyors váltani. bár én is szívesen beszállnék egy alacsonyabb áron egy klassz beszállóra...
Ha én mondjuk milliárdos lennék, és 1700 - 1500 között vásároltam volna be...biztos hogy egy nap alatt kiborítanám a fenébe az összeset..had szedegessék össze mások.. nem itt "fillérenként" adogatni...vagy akkor hívja fel a másik partnert, és adja oda egyben neki amennyiért megegyeznek. és kész.
eddig az 5550 -et tartották nagyon..most az 5500 -at védik ,de nagyon keményen...
inkább írnák le hogy mennyit szeretnének..nem kéne nekünk annyit totózni vele :D
nyugat eseget...itt is esés lesz.
Tegnap bux csinált egy dojit, arra ma egy megerősítés a csökkenő gyertyával, ami 50napos mozgoról pattant vissza egyelőre. Bár nem tudom mit számítanak ezek a dojik manapság, majdnem minden nap van egy fel, le.
Engem meg nem érdekel ez a közbenső rész, mehet amerre akar, még egy darabig ilyesmi játék lesz.
Viszont érdekes OTP 5500as szintje. Szép nyugiban, lassan de már 5490körüli számoknál vagyunk, és nyugis a nap még.
az nem lesz rossz.de nekem úgy tűnik, hogy lassan teljesül ez a kívánság. nem megyünk nagyon már a 24k felé. én longolom, de be kell látnom, hogy nem nagyon akar felfelé menni..igaz, lefele is nehezen. ma nem volt kedvem forogni, meg is szívtam rendesen.
Sima bux mozgó értékek a közelben:
- 22.545 50hetes mozgó
- 22.579 50napos mozgó
- 22.615 napos boli közép.
Alapvetően le várom a piacot még mindig
ha felfele 400 volt, lefele is az lesz... :) persze, ha egont olvasol... :D
én úgy olvastam hogy 23.300 a támasz. ha törik akkor lemehet 22.300 -ra.
de meglátjuk.olaj fel, forint gyengül..elvileg összejöhetne már...minden mellette szól most.
persze, fos az egész sajnos. Élen a hatival. 400as támasz alá benéztünk 250 alatt jó volna létezni.
van amikor 4000 darab is sok..mert annyira ül a piac.
közbe SP futures nullára lement.
már megint túlzol... 50k nem téttel, amikor megvették 2hete 1millió darabbal, az volt vmi :) elég alacsony az inger küszöböd :))
köszi.
elnézést kell tőlük kérnem, most így alakult.
Otp-be rajzoltam most, meg délelőtt MOLba.
OTP megy a levesbe...5490 . 150 millió Ft -al törte át az 5500 -at.
Kemény 200 pontos csúszkáért mit össze nem küzd ez a szerencsétlen piac :D