éppen nem hall az semmit......
éppen nem hall az semmit......
Akkor dollár is megy vele vagy 210-ig----megbeszéltük--most már csak a piacnak is hallania kellene!
De emlékszel múlt héten mikor longoltam irtad,hogy vigyázzak meg stb....
libia meg fityfiritty,szerintem most jön az a forgatókönyv.Chf/huf longom is van remélem elmegy 218-ig.
pont ezért fog most esni.Ez nekem jó hir esés szempontjából,olvastam az elébb.
Bár ha megindul nagyn le még az is leht,most nézem 1,34x-ig semmi sincs,de jó is lenne.
Eur sem hugyozhat széllel szemben hónapokig.
akkor adok rá én is még.És űthelyezem a stoppokat,
1,39640-re.Ha nem csal a szimatom összeszakad ma meg holnap minden szar.Legalábbis bizom benne.
Az úgy jó lehet, de én csak akkor kötöm be ha az 1,3940 leszakad. Stop ugyanott....
Még egy eszembe jutott,lehetne benne egy 1,362-ig tartó korrekció,csak shortos csalogatás kedvéért,és mehetnénk tovább fel,és jónak tűnik bekötöttem most egy shortot,szűk stoppal.stop:1,40110
Eur/usd -t én így látom most :
Itt egy kis egyszerű áttekintés. Nem várok túl sokat már fölfelé ebben a körben....
naposon stoh 96....cci 170 felett rsi 67 felett......persze mehet akár 1.42-ig is....de egy fordulat már beleférn-szerintem----én látatlanban kiegyeznék 1.35-tel...1.40 felett még nyitnék otc-n nem kevés shortot rá-----usdFt is lassan fordulós szerintem---én naposon akár hetekig tartva a pozijaim kereskedem---nem 1-5-15-30 m-es timeframe-ken-----de ha valaki most ügyes és türelmes -lehet szépen keresni-szvsz sz.
Bocs elrontottam,1,35 felett gondoltam.De ez csak kósza gondolat.Neked mi a meglátásod?
Ahogy észrevettem teljesen jó meglátásaid vannak,ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményed.
"pénteken lejebb zár olyan 1,5 felett picivel"
nem egeszen ertheto...leirod megegyszer?
Izé,most nézem illetve tegnap eur/usd,mmost én is rajzolgattam :) eltanultam Hathor-tól.
Arra figyeltem fel,teljesen véletlen,hogy havi charton az eur/usd mintha benne volna még a csökkenő csatornában,pont ez az 1,4-körüli szint az ideális korrekció felfelé amit megcsinált
december óta tartó emelkedésben,na 2 verzióm van innen,
1-es: 1,4-et áttöri a jövő héten felette marad és akkor megnyilik a tér felfelé,és mehet 1,52-ig de szerintem 1,6-ig.
2-es verzió ,hogy innen kapásból lefelé nyit,és pénteken lejebb zár olyan 1,5 felett picivel.
Akkor pedig a célár a múltkor alj ahonnan pattanó és életbe lép az 1-es verzió.Jobban átgondolva valószinüleg mindenki longban ül,márciusi 1,4 feletti lekötésekkel.,tehát ha szivatós a piac akkor lefelé indul meg visszateszteli egy jó nyár elejéig a múltkori ljat és év végén meg meglessz az 1.6,nem hiszem hogy most átvinné az 1,4.-et túl egyértelmű lenne chart alapján,és akkor mi? megy fel egész évben????áááá,kell bele egy kis szivatás.De akkor valószinüleg belenyúlnak az olajba meg az aranyba is nemsoká.
SZVSZ itt nem a konkrét számok lényegesek, csak annyi, hogy jön egy adat, amire sokan figyelnek. :)
A dukascopy sentiment indexéről mit gondoltok?
Azért ő már egy jóval jelentősebb likviditást ad a piacnak.