pedig jó lenne még emelkedni egy kicsit:-)
most türelem.
teszek majd fel képet, h lásd az enyém milyen, nem a fikázás a cél ;-)
nem bux lesz, majd az FX topikban keresd
Hát hiába vették meg reggel annyira az OTP -t kifogyott alóla a forgalom...ez nudli...délután szerintem be fogják adni még...
persze usa adatok mindent eldöntenek, vagy elszállnunk.
szerintem meg nagyonis lenne...egyből átpártolnék ha lenne ilyen...pfff..nevetséges..méghogy nincs igény rá....nem is végeztek semmilyen piackutatást lefogadom.
OFF.
megkérdeztem az erstét:
technikailag van-e akadálya, hogy a bux indexet 1:1-ben lekövető certifikátot hozzanak létre (lásd dax certik, ahol nincs kamattartalom változás).
A válasz nincs, minden további nélkül lehetne csak nincs rá befektetői igény.
Mivel van longom, tuti az adatra betoljak, addig meg szopatnak majd a KT-val. 800 felett pedig adnam, de kell az a kutyanak se...
igen, mert addigra eltörlik az eladás gombot is..hogy ne lehessen eladni, csak venni..igy tök jó lesz mert csak emelkedés lesz, korrekció nélkül.
600ra tettem tegnap a stoppot, de ezentúl előre befogom állítani automatikusra, mert megint megszopattam magam... :)
Akkor majdnem ATH lesz :D
Bár lehet inkább fülesmackónak nézem inkább :D
Ma várható adatok:
US 14:30 Mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak számának változása, feb, előző: 36 ezer fő, várt: 185 ezer fő
US 14:30 Munkanélküliségi ráta, feb, előző: 9,0%, várt: 9,0%
CA 16:00 Ivey feldolgozóipari BMI, feb, előző: 41,4 pont, várt: 49,6 pont
US 16:00 A Fed-től Yellen beszédet mond
US 16:00 Feldolgozóipari megrendelések (hó/hó), jan, előző: 0,2%, várt: 2,2%
EU 16:25 Trichet, ECB elnök beszédet mond
A vak is látja egy majdnem kész fülescsésze:D
800-900 pontot jott le a 24K folotti arhoz kepest. Most visszament eddig 500-at. Sztem 800 ellenallas.
Nemrég a 3 napos esést kellett megvenni,most az egynaposat,legközelebb nem is kell esni hogy venni kelljen?
Hasonló mértékű hambi esésre meg gyakorlatilag meg sem mozdultunk,szopatás magasiskolája ami itt megy sztem,ebből ki mit bír kihámozni?