Úgy érzed a forint nagyon erős a dollárral szemben?
A mottóm nem változott---lehet mindig feljebb-de nagyobb lendülettel mélyebbről-magasabbra lehet érni-de ahhoz előbb a hegyről---euro-usd----le kell menni...hogy a lendület meglehessen...usd-huf---szerintem.
Én a chart alapján korrekciót várok-és lesz is-szerintem-az időpont és a folyamat hosszúsága és intenzitása a kérdés egyedül....de inden rajta lesz majd a charton !
usdhuf ma idei mélypontján volt....majdnem a 2010 november eleji még mélyebb pontot is elérte....
Sok kicsi sokra megy---a tőkém 65 %-a már dollárban---ha csak 200-ig elmegy--nekem az is nagyon jó---eur-usd és usd-huf az én nézetemben kezd túlvett lenni---én lefelét várok---eddig a hullámok nem hazudtak -egyedül a timeframe kérdéses--legyen türelmünk...és kész...ha usd-huf lemenne , mint volt az február harmadikán-2-es stohra-a maradék tőkém is menne dollárba---így most várok.
nekem most strukturált 2 hetes betétben van, de elég magasra tettem az átváltási árfolyamot, így kicsi a kamat....de azért mégis valami....
Én is így gondolom-mindenképpen 200ft-feletti árat.....nagyon húzzák a csuzlit---én azt érzem-meglátjuk---hullámokat nézve nem aggodom---múlt héten lezárt chf swapok szépen hoztak -ráérek !
a völgyszáj olyan 206-207 HUF körül van?...a 2010 december eleji és végi állapotra gondolok...te mire gondolsz?
na vettem még 194-en is -kezd nagyon feszülni a húr----végre el is pattanhatna már felfelé usd-huf naposon szépen fest már-----persze egy kis oldalazás még belefér----de a völgyből fel is kell menni legalább a völgyszájig!
Mi alapján kereskedsz?Szerintem várj-euro-usd nagyon túlvett kezd lenni----cci170 felett...stoh 90 felett......lehet még túlhúzás....de fordulnia kell-szerintem---én ma nyitottam otc 200k shortot-----időm rengeteg....február nem volt esős majd március az lesz----szerintem !Az ersténél van usd tőkevédett alap...nem sok de kis kamat is kamat....én lekötöttem míg nem fordul.
hát az jó lenne, mert már baromira nem kell....ma néztem strukturált betétet is, de azzal is csak bukóban tudnék kiszállni....túl messze van a 0 szaldótól, így a kiütés és a kamat se hozná vissza a bukót....ha 200 lenne a prompt, akkor már lehetne ilyenben gondolkodni...
SEI RUHIG ---el fog menni a dollárkád nyerőben !
jaja nevetségesek.....én már csak egy harmad chf shorttal rendelkezem----194 alatt egy picivel lenne jó belépő dollár-huf long----meglátjuk....a stoh nem akar 20 alá jönni---érdekes !!!
állampapír long? homzam csökkenés? hova már? így is túlértékelt az ország....elfújta a széll....ebből csak bélszéll, azaz fing lesz....
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=475677&place=
Nem tudom mit rinyálnak ennyit, legalább első körben mehet a magyar állampapír long, és a hozamcsökkenésre játszás, aztán utána olcsó swapért shortolhatnak ft-ot.
http://www.mfor.hu/cikkek/Trichet_nehez_napja_____kivar_a_szigoritassal_az_EKB.html
az euro erősödésével a chf gyengül----a kamatmarzs még mindig 4.5% felett fog maradni-nem kevés !
http://www.mfor.hu/cikkek/Trichet_nehez_napja_____kivar_a_szigoritassal_az_EKB.html
az euro erősödésével a chf gyengül----a kamatmarzs még mindig 4.5% felett fog maradni-nem kevés !
Igazad van---de szerintem max nyár vége valamikor-meglátjuk-egy biztos-a chartot nézem ---a hírek majd leképeződnek a charton---eddig ez a forma bejött!!!Csak legyen mozgás-ez a lényeg !azaz likviditás !
210ft ALATT 50filléren belül van a 20 és a 200ma---ha ezen átmegy-és át fog-reményeim és a jelzések szerint-akkor 205 környékéig már nincs megálló-remélem---naposon alsó bollinger is 203-60-nál-----azért egy kis óvatosságból -és mert jó a nullákat nyerőben nézni-én itt 210 alatt zártam a 215-ön nyitott shortjaim-még a shortok kétharmada figyel-----206 alatt szeretném őket zárni----jó lenne már holnap!Dollár nagyon fordulós cci 180 felett naposon-----euro/chf is már semleges zónában van---dow++++++++-nál azért lesz még ft erősödés remélem.