Mára hozta meg gyümölcsét a tegnap feltett órás grafikoni bullish slingshot.
Mára hozta meg gyümölcsét a tegnap feltett órás grafikoni bullish slingshot.
Velemenyem szerint egy gyorsot altalaban nem azonnal reagal le az arfolyam. Vannak ugye a csokosok, akik mindent elore tudnak, na ok adhattak az elmult napokban. Az nemcsokos brigad reakcioja egy igazan likvid napon kezd majd el latszani.
Mivel tegnap szetteptek USA-t, minket meg nem, ezert a jo hangulat tartja az OTP-t es a BUX-ot is.
A rajzokkal es a gondolataiddal mellesleg en sem ertek mindig egyet, de ettol meg sztem nagyon hasznosak, mert egy forum lenyege a velemenyek utkoztetetese lenne, nemde??? Attol, h. egymast istenitjuk, attol kez a kezben buktazhatunk par millat es akkor nem volt ertelme az egesznek.
tudtam, hogy gondba leszek a shortokkal, szinte mindenki abban volt.
ezeket a féktelen emelkedéseket a semmire mi idézzük elő saját magunknak..
röhej
hát az....
otp se akar esni. a nagyon gyenge jelentés ellenére sem..röhejes.
Nem volt valami nagy pánik otp-ben. Vagy altatnak, majd azután?
Röviden,mert nem szeretnék offolni:
Nem az számít hogy szép vagy nem szép,hanem hogy működik-e a valóságban,én úgy vettem észre hogy több esetben működnek a dolgaid,mint nem.Kinti piacon értelemszerűen jobban mert likvidebb,itthon azért megy a trugyizás...szval én köszönöm a hozzászólásaidat.
Kritizálni érvekkel,csártokkal lehet,nem pedig azzal baxtatjuk a másikat,sztem becsüljük meg aki ilyen módon építő jellegű dolgokkal segíti a topikot.
Én most csak mocsarasdit látok itthon igazi irány nélkül,bux 23300 és 22e között...
Futik pluszban Ázsia pluszban OTP jelentés nem vészes, támaszon majd veszünk 1 kicsit, mehetünk fel, aztán shortnyitás:)
hat ha rosszak a megallapitasaim szerinted, lyonell szerint a rajzok, pda szerint az egesz, akkor el kell gondolkodnom minek csinalom nektek, sok energiam van benne, de konnyebb, ha megtartom a rajzokat, gondolatokat, nem cinkelem akkor magam. Jo a negativ velemenyt is tudni, tanul az ember belole. Thx. Otp gyors rossz lett mondja a radio, de nem neztem meg. Konkluzio magamban. Majd a tobbik kifejtik a torteneseket, vagy nem. Sajnos en nem latok epito otleteket itt, azert gondolkodom hangosan. Udv
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=475743&place=
megnézzük az alsó limitet ? vagy sem ? lehet fogadni :D
szerintem lemegyünk -5 % -ra ma.
SZÉPEK A RAJZAID DE A KONKLÚZIÓID érdekesek..főleg ha pozivá érett..
250 felett longos nem?.. én becsuktam a napokban a 24k körüli shortom..400-300-on
honnan shortoltad?
szépek a rajzaid.
én arra számítok hogy a futures minuszban lesz reggel mikor nyitunk...lök egyet rajtunk lefele..meg az OTP -vel.
Ezek az amcsik elmebetegek, remélem mi is követjük őket!:)
Richterre ráférne egy kis korrekció, aztán mehet 35000-re:)
Holnap remélem OTP nem köp bele a levesünkbe.
Magyar piac zárásakor kb ilyen szinten volt hambi is,úgyhogy gondolom majd a reggel felvert futikra lesz az őrület...vagy bármi másra amire menni lehet :D
Tegnap még 12e-t akarták dowban leverni ma meg 250 ponttal fentebb vannak,normális...
Gondolom Otit ha napok óta így adják holnap sem fogják venni,viszont Rg nek érik a kori,Molly pedig úgy tűnik 24e-ért sem drága...
zában egyébként beálltam short egy részét zárni, 23525re, de felkötötték a bulit...
Akkor maradjunk ennyiben, ha kb. egy a gondolat
a dupla alj megadja a löketet, az utolsó elliott hullám meg a beteljesedést.
A rajzok a gondolataim részét képezik. Lehet írogatni nélkülük is, de én felvállalom azokat, és megfigyelésekre használom.
PDA: neked nem írok külön hszt.. mert így is sokat írok.
Tudom megbeszéltük, kerülni kell buxot ezen vagyok én is. Nincs is gondolatom nyitni, de itt is eljön az ideje majd, amikor érdemes lesz nyitni, megvárjuk, addig tanulmányozzuk,holnap nem is leszek, gyereknél farsang lesz délelőtt az oviban, nem hagyom ki, még 2%os indexek mellett sem.
de vazz,le kéne kereskedni csak nem buxban,pont ma gondoltam rá mwgnézem daxban a 8100-at,hátha.Aszt hisezm hétfőn elkezdek longpozit épiteni mondjuk 5-ö sével innen,6630-as stoppal,meglátjuk bátraké a szerencse.
:)
megint.
Mivel nem kereskedem, így ez a legtöbb amit tehetek, és vizsgálom a dolgokat :)
Tudom, hogy számodra ezek nem érdekesek, meg extrém tépés, beadásban valóban lehetnek fals dolgok benne, de hidd el idővel beérik a rajz is, rövid forgásokban nem biztos.