Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#357928 _pda_ Előzmény: #357920

szia

nem akarok nagyon belepofázni az életedbe de szerintem túl sok mindent kombinálsz a chartjaidban

-elliott

-alakzatok

-indikátorok

meg még mit tudom én mit :)

szóval, szerintem egyszerűbb lenne az életed a szintek és az azokhoz kapcsolódó stopszintek figyelésével, illetve 1 azaz 1 ferde trendvonal átlépéssel, hosszú TF-en

még ezzel a három dologgal is nehéz dönteni, nem hogy még kombinálod 10 másik tényezővel

ez csak egy vélemény, mert mindíg hiányolod :)

jahhh, és flejtsd el a bux-ot ;-)

#357927 lyonell Előzmény: #357920

de a mindent shortos kiszedő gyors felben egyetértünk,erre gondoltam én is a múlthéten,és sell in may.

#357920 Hathor Előzmény: #357816

Sziasztok..

Gondolkodtam megint az eseményeken, gondoltam leírom gondolatomat.

Reggel beraktam USA topikba az alábbi kérdéses rajzot, hogy megy-e le elliott C kint, vagy dupla alj lesz? Úgy néz ki Cpont megint kilőve, jól halad dupla alj nyakvonalára S&P, bár még nem törte ki, de valszeg meglesz a napokban, ahogy nézem.

Reggeli képem:

http://postimage.org/image/1928f95tw/

Most esti kép nyakvonal előtt:

http://postimage.org/image/2a67270w4/

Bosszant, hogy kint és itthon sem teljesültek a C.pontok éves távlatokban a nagy hullámokban, de ebben a kinti elliott végben sem. Nem lehet számolni vele.

Tegnap írtam napközben, hogy érdekes lesz ha kint dupla alj lesz, itt meg elliott C.re megyünk a két havi elliottban. Egyelőre valami ilyesmi képet fest, ma nem tudtunk menni, OTP borzasztóan gyenge volt ma. Mol előtt le a kalappal, átmenekültek bele, egyedüli jól festő képe van, miért ne? Telcsi csinálja kis osztalékos kavalkád műsorát, Ricsit meg már mondtam napközben, azt én leírtam.

Gyönyörűen állt ma rajtunk kívül minden index, 2% körüli kinti indexek nem voltak ritkák.

Mi is történt itthon? Eddig senkitől nem láttam kommentben, hogy milyen frankó a csomag.

Viszont: ma Moodys és Trichet is kifejtette, hogy nem tetszik a program nekik. Tegnap Nomura, Goldman szintén ezt nyilatkozta. Megerősítették a bóvli előtti kategóriát, moodys által. Nem valami kellemes hírek ilyen gyönyörű index szárnyalások mellett.

Nemsoká, pár órán belül jön OTP gyorsjelentés, na az érdekes lesz még mi jön ki, de annak reakciója méginkább. Ha gáz van itthon, akkor mindegy ajó gyors, lehet tömni, ha rossz, akkor pláne.

Nemzetközileg nézem ezt a mai kitöréses gyertyát, jól néz ki, minden elliott így indult ekkora fehér gyertyával. A folytatás hasonló, de lassabb ütemben.

Kint eljöhet az utolsó gyorsulós szakasz, nem zárom ki az utolsó 5ös hullámot fel.

El tudom képzelni, hogy sell in may-ig elmennek az indexek és akkor tájt jön a korrekciós szakasz.

Röviden ennyi a ma esti gondolatom, a piac ettől eltérhet.

Yo8!

#357816 BudFox Előzmény: #357805

1.44 % -os Sp futures és 1326 os prompt mellett

jól felkötöttek mindent.... őrület.

OTP is támaszra mászott vissza, Richter is, Mol meg....na hagyjuk.

innen szép esni :-))

23.540

#357743 BudFox Előzmény: #357732

otp -ben úgytudom 5550 -volt a támasz...már sokadszorra onnan pattant felfele..most, ha alatta marad az erősen "bearish" szerintem.

#357735 BudFox Előzmény: #357732

otp -ben úgytudom 5550 -volt a támasz...már sokadszorra onnan pattant felfele..most, ha alatta marad az erősen "bearish" szerintem.

#357730 BudFox Előzmény: #357725

Bravó .-))

OTP -t a devizahitelesek megsegítése körül kibontakozó mizéria miatt adták be szerintem..

és mi a következő "setup" ?