Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: A netes trolloknak a provokálás a lételemük

#358391 Zotya32 Előzmény: #358365

Elvileg márc. elejét mondták a riportban. Esélyes, hogy holnap mehetnek. Amúgy lényegtelen, nem hiszem, hogy ők nyerik meg a bef.alap 'pályázatát'

Re: nincs cím

#358320 macika Előzmény: #357687

csak egy szó: transzparencia NULLA

fb tagok kirúgva

trükkök ezrei az apportok körül, a mai napig

kiszervezés, beszervezés

bennfentesek szórtak (kácsor, bucika, stejjer, kg stb)

kisböfik száma mindeközben megduplázódott

jelen esetben:

40Ft-nál (történelmi alj) unézz ki megállt "újra" az esés.

történelmi alj újra és újra - egy A kategóriás papírnál - ez szégyen sajnos a vezetőségre nézve!

Re: pf-ről

#358020 Trisz Előzmény: #357651

Én nagy tisztelője vagyok a hölgyeknek. Ez pedig szvsz egy nagyon csajos bejegyzés volt. Úgy hogy maradok maximális tisztelettel.

(Egyébként Macit nem akartam bántani. Még írtam is, mennyire kedvelem őt.)

Szívből jövő kézcsókom. (minden felhang nélkül a legőszintébben)

#357651 Sly-- Előzmény: #357630

Szerintem esze ágában sincs Macikának pánikot kelteni és nem vár Ő itt semmit sem, sőt még arra sem vágyik, hogy valaha is Phylaxiája legyen. Csak leírta, amit látott.

Kicsik adják és azok veszik. A cég nem áll alatta, hogy megállítsa a csorgást. Forgalommal vagy anélkül, de sajna ez van. Forintozás.

#357642 Trisz Előzmény: #357622

Véleményedet tiszteletben tartva, nekem más a véleményem.

Valahol tőzsdei szakirodalomban olvastam, (ha érdekel, utána nézek) hogy a média tárgyilagossága erősen gátolva van. Azok az újságírók, médiaszereplők, akik szembe mennek meghatározó érdekekkel, azok kimaradnak fontos információkból. Egyszerűen nem lesznek meghívva tájékoztatókra, durvább esetben félreinformálják őket nem hivatalos formában, stb. Tehát a médián belül is alaposan megfontolja azt egy médiaszereplő, hogy mit vállal fel. Személyes tapasztalatom van üzleti bonyodalmakon keresztül, hogy még a "bevállalós" média is csak szűk határokon belül partner. Ha valaki nagyon elszánt ebben az irányban, akkor én csak a jogi irányt tudom elképzelni járható útként. Az viszont közismerten elég göröngyös.

#357632 Trisz Előzmény: #357624

Aki csak hangulatért érez felelősséget, az persze nem látja a támaszt. Pedig ott van csak az eladási oldalt kell nézni. És az kerül egyre lejjebb egy ideje. Az pedig ellentmondás a szememben, hogy azt állítod egyik bejezésedben, hogy pánik van, másikban pedig, hogy a kicsik veszik. Azért ennél többet várok tőled. :)

#357630 Trisz Előzmény: #357325

NBM!

Én alapvetően szeretem a poénkodást, a humort. A te humorodat is kedvelem. Ezen a bejegyzéseden is jót röhögtem. Viszont szeretném, ha kicsit helyére tennénk, mert szerintem ez így nem igaz és csak mint hangulatfelelős, kicsit igyekszel "megdolgozni a pénzedért". :)

Én azt tapasztalom, hogy a kereskedésben nincs pánik, viszont rossz a hangulat a fórumokon. Többek között az ilyen nickeknek köszönhetően is mint amilyen te vagy.

Véleményem a következőkre alapozom: 180 napos átlagforgalom 14,6 millió, 30 napos átlag 4,2 milla.

Tegnapi forgalom 6,1m , tegnapelőtt 3,1m 28-án 9,1m volt. Tehát az nem igaz a kereskedési adatok alapján, amivel itt jóízűen poénkodsz.

Az más kérdés, hogy milyen ember lehet az aki ettől érzi jól magát?

Én nem szeretném idegesíteni azokat akik benne vannak a papírban, de van egy olyan hátsó gondolatom, hogy mindenképpen szüksége van a pánikra a tényezőknek, mert szépen simán nem lehet elvenni a papírokat. Megy egy ideje az ijesztgetés a 40 alatti szintekkel és ezt nem is lehet kizárni .

Minden esetre a pánikot a kereskedés forgalmából lehet majd objektív módon módon megítélni és bejegyzésedből kivilágít, hogy te ezt alig várod. Ráadásul papír nélkül. Fura egy fazon lehetsz.

#357622 zeeh_ Előzmény: #357617

Ha egy KEG-re, Genesisre, Hybridboxra nem ugrik rá a PSZÁF keményen, akkor erre se fog sajnos. A részvényeseknek kellene keményen összefognia és elvinni az ügyet valamelyik médiáig (na nem a Gazdasági Rádióba :))).

A nyilvánosság ereje általában hatni szokott.

#357619 Zotya32 Előzmény: #357616

nem hiszem azt; ez már nagyon durva; gondolom vannak olyanok akik nem 40k-val bohóckodnak, mint én. Még akkor sem lehetnek nyugodtak, ha voltak olyan szerencsések, hogy nem 120-as átlaggal vették/tartják.

#357616 Sly-- Előzmény: #357611

Persze, hogy megússzuk. A füle botját sem fogja mozdítani senki, mint ahogy eddig sem.

#357611 Zotya32 Előzmény: #357487

40

és nem 1 darab miatt

ha nem lesz fordulat hamarosan, akkor kíváncsi leszek, hogy megússzuk-e botrány nélkül a közgyűlést...

#357487 kerikoma Előzmény: #357395

Sziasztok!

Látom tegnap belenyaltunk a 40-be. Ma szvsz ott lesz az öntögetés. Katasztrtófa...