Re: pf-ről
Trisz Előzmény: #357325NBM!
Én alapvetően szeretem a poénkodást, a humort. A te humorodat is kedvelem. Ezen a bejegyzéseden is jót röhögtem. Viszont szeretném, ha kicsit helyére tennénk, mert szerintem ez így nem igaz és csak mint hangulatfelelős, kicsit igyekszel "megdolgozni a pénzedért". :)
Én azt tapasztalom, hogy a kereskedésben nincs pánik, viszont rossz a hangulat a fórumokon. Többek között az ilyen nickeknek köszönhetően is mint amilyen te vagy.
Véleményem a következőkre alapozom: 180 napos átlagforgalom 14,6 millió, 30 napos átlag 4,2 milla.
Tegnapi forgalom 6,1m , tegnapelőtt 3,1m 28-án 9,1m volt. Tehát az nem igaz a kereskedési adatok alapján, amivel itt jóízűen poénkodsz.
Az más kérdés, hogy milyen ember lehet az aki ettől érzi jól magát?
Én nem szeretném idegesíteni azokat akik benne vannak a papírban, de van egy olyan hátsó gondolatom, hogy mindenképpen szüksége van a pánikra a tényezőknek, mert szépen simán nem lehet elvenni a papírokat. Megy egy ideje az ijesztgetés a 40 alatti szintekkel és ezt nem is lehet kizárni .
Minden esetre a pánikot a kereskedés forgalmából lehet majd objektív módon módon megítélni és bejegyzésedből kivilágít, hogy te ezt alig várod. Ráadásul papír nélkül. Fura egy fazon lehetsz.