Azért várnak bődületesen rosszat, hogy örömködni lehessen:)
Azért várnak bődületesen rosszat, hogy örömködni lehessen:)
De ha rosszabbra várják, és csak kevésbé lesz rossz, az valójában jó hír, ugye? :)
nézzétek csak a holnapi munkaerő adatot ? bődületesen rosszat várnak :
Non-Farm Employment Change várt : 180K előző : 36K
a munkanélküliségi rátát is rosszabbra várják..
szerintem csak a mostani olaj áresés miatt van a futures pluszban..de nem értem hogy miért ennyire ? semmi sem javult meg.
A grafikonon látható régebbi bearish slingshot akkor ugyanúgy megvolt az oti óráson is, a mostani bullisht pedig az oti nem mutatja. Akkor le is ment az árfolyam.
Ez a szépséghibája :) Engem is zavart a semmi forgalom :)
KT 810 , juj dejó
csak azt nem értem hogy USA miért van az egekben most...történt valami rendkívüli ? vagy csak a nagyok tudnak már megint előre valamit.
Én forgalmat néznék hozzá szvsz.
850es kt igazán csemege, hogy a lavina vigye el magával a hatit...
Na, ez az!
Bocsi, EZ NEM AZ! Küldöm mindjárt a jót :)
én nem vagyok nagy, mondjuk az egy két, vagy 10-15kontihoz képest nagyobb, de én is kivárok. Vannak szűküléseim, OTPben is, még ezekből messzebb a kilépés, így marad a várakozás, nem is hiányzik a trade sem most, így elvagyok várakozva.
Óráson beérett a bullish slingshot. A zöld vonalat kell nézni
http://kepfeltoltes.hu/110216/BUX1112_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
FX sem különb, adatig nem lesz semmi, utánna gatyát felkötni :)
mondjuk jellemző, HA véletlenül itthon vagyok, nem történik semmi :D
Vmi gyönyörű ami itt határidős kereskedés néven megy...
nekem meg olyan érzésem van, hogy a nagyobbak kivárnak
nemtom mire? valaki?
Azt szeretném kérni az Erstésektõl/Portfóliósoktól, hogy nézzék már meg, hogy mennyiért kínál nekik a brókercégük DKJ-et (pl.: D110309, D110427, D110727, D110921), illetve mennyiért tudnák eladni bármelyik DKJ-t. (A KBC-s árakkal szeretném összehasonlítani, de sajnos publikusan nem hozzáférhetõ ez az infó). Köszönöm.