Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#357644 fordgtshelby5000 Előzmény: #357561

Nagyon érdekes a mozgása-de ha nem akar lefelé menni-akkor bizony felfelé fog----ilyen kitörő lelkesedésben sincs ereje----érdekes!Délután sok minden el fog dölni-egy biztos-a ft ellen spekulálni nem olcsó dolog----a fed pénznyomda pedig dolgozik !

#357643 fordgtshelby5000 Előzmény: #357562

Hullám van hegy és völgy vagy domb és völgy---idő és türelem---el fogod adni nyerőben és még én is fogok keresni chf shorton ---előbb-majd longon is----ami nem esett le februárban majd leesik márciusban-szerintem !

#357590 lyonell Előzmény: #357561

De ha meg nem sikerül ma holnap letörni most nézem,mehet 228-ig,szóval én inkább arra állnék,nagyobb a tér fel.Vagy benéz 205-

ig de oonan fel szerintem.

#357563 Euroman Előzmény: #357562

egy része chf-ből lett átváltva, akkori csúcson, 1.071-en...akkor ez jónak tűnt, tegnap már 1,086 is volt, de mikor átváltottam, akkor a csúcs 1,0755 volt, ahhoz jónak tűnt az árfolyamom

#357562 Euroman Előzmény: #357555

bízom valamelyik eu ország összeomlásában, és egy pár napos pánikban....most semmiképpen nem adom el, mert 7 számjegyű a bukó....kisebb bukóval megválnék tőle....időm van, megpróbálom kiülni

#357555 fordgtshelby5000 Előzmény: #357520

Kemény a szinted-én most is néztem a stohastik nem akar naposon lemenni...február 3-án volt egy extra beszállási pont reggel fél kilenc környékén----most a napos cci már 156 minusz----de a stoh nem tetszik nekem......22---ha lemenne 10 alá belevennék a tőkém harmadával így még várok.

Bár most inkább a chf swapjaim szeretném zárni -de a 210 alá menetel nem nagyonmegy neki-egyenlőre!

#357544 ikszf Előzmény: #357517

Ész nélkül nem, de gondolom nem azért "cserélik le" a monetáris tanács tagjait, mert tetszik nekik az alapkamat. A kormányprogram része volna egy a mainál alacsonyabb kamatkörnyezet.

Érdekes lesz amúgy a kamatcsökkentés hitelessége és az indoklás, ha az eddigi emelésekkel egyetértettek az elemzőházak (vagy inkább segítettek Simor-nak megindokolni, hogy aztán nekik is jó legyen :) Kéz a kézben emelgettek, most majd ott is kezdődik a szembeszél).

Ha hitelesek akarnak maradni, akkor kivárják az adandó alkalmat, és akkor majd vastagabban fog a ceruza.

#357520 Euroman Előzmény: #357517

dec végén 199-ért, azt 210-nél dobtam ki....örültem a nyerőnek,majd mikor 217-ről ballagott vissza, akkor 205-nél vettem abban a reményben, hogy 210 fölé ballag megint....szóval most 205 a nullszaldós áram

#357517 fordgtshelby5000 Előzmény: #357462

Azért ők is látják , hogy észnélkül nem lehet majd csökkenteni-szerintem.A huf nagy gyengülése + infláció-azért kettős a dolog-----a dollárod nagyon magasan vetted?Az én véleményem szerint az euro túlárazott már a dollárhoz képest----szerintem 1.34-1.35-közé vissza kell jönnie-onnan mehet majd akár 1.40-re is---akkor már a dollár 200 fölé kellene, hogy menjen-szerintem +

#357462 Euroman Előzmény: #357460

jó lesz a kamatcsökkentés..legalább elgyengül ez a seggtörlő huf....és még kevesebben viszik a bankbetétbe a pénzt....lófax kamat és még abból kamatadó, plusz még a kormány szaglászása...

#357460 ikszf Előzmény: #357432

Ez a nagy gond. Egy plnhuf-ot azért még kirakhatnál az oldaladra, mert fontosabb, mint jó pár kint lévő huf kereszt.

Még drága a huf short a szereplőknek, de az új monetáris tanács felállása után remélem olcsóbbá teszik nekik pár kamatcsökkentéssel :)

#357133 fordgtshelby5000 Előzmény: #356807

Nem gond-időm rengeteg-csak ne szutyakoljon...egy a lényeg vagy fel vagy le-csak mozogjon-ha menne felfelé...chf swap úgy 2000k-ig nyitnék-----TA alapján----ráérek....vagy a dollár alapom hoz pénzt vagy a chf shortom---előbb egyik utána másik!

#356872 ikszf Előzmény: #356807

Sajnos semmi huf specifikus dolog nincs ebben. Együtt mozgunk zlotyival.

De már nagyon várom azt a pillanatot, hogy visszamásszunk a háromszögbe, és mehet a kukába az is :) (ha bekövetkezik)

#356476 fordgtshelby5000 Előzmény: #355422

Szegény huf-ot mindenki elfelejtette?

Én technikailag chf gyengülést várok euroval és ft-tal szemben is.....van egy kis chf shortom----usd-t már vettem fizikait-ahogy látom 195-nél az alsó bollinger addig lejöhet....naposon cci már minusz 71----kezd nagyon vevős lenni nálam !Ráadásul euro-usd-nek is van miből gyengülnie---ez is usd erősödésre utal---dax és dow snp is mehet technikailag felfelé-----jó lenne a chf swapom 208 alatt zárni----drukkolok!