Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: Kiütés

#357826 Amatoregy Előzmény: #357667

mikor? Éjszaka (mármint ma) meg se közelítette a tegnap esti szintet. De jól láttam, hogy ma volt kötés benne?

#357721 Rossing01 Előzmény: #357667

Az összes certinél mindig "megesik", hogy éjszaka kereskedési időn kívül 1 pillanatra eléri a kiütési árat. Kevencem az volt, egy korábbi silver short certinél miután kiütötték felhívtuk az erstet és megkérdeztük, h mi alapján ütötték ki, mert nem érte el a korlát árat semmikor, erre a válasz az volt,h "valaki vett-eladott kiütési ár alatti certit", azaz a certi vételi ára alacsonyabb volt, mint a kiütési árhoz tartozó certi ár ezért vették ki a certit. Persze aztán csinált egy -1%-ot a silver.

Re: nincs cím

#357671 Ibiza Előzmény: #357608

alul longolom felül shortolom.. most a felső határon van.. 1450-nél üt ki a certi.. 45-nél eldobom.. (vagy még veszek ,)

innen érdemes sztem.. kockázatos de megéri.. olajjal együtt mozog némi időeltéréssel.. olaj sem lehet tartósan magas..időnként imf meg pár állam önti az aranyat drágán és akkor lejjebb megy.. az ázsiai ciklikusság is már szerintem lefelé van.. 1350-1250 a céláram.. 1360nál rakok rá egy stopot utána mennyen ha akar le.

#357610 Netmaster Előzmény: #357609

Azért jön be a dax, mert a fórummotor elszúrta a linket, az ilyen ?-t tartamlazókat el szokta időnként, és lehagyja a kérdőjel utáni részt. És gondolom a DAX ott valami default, azért jön be az a semmire.

#357608 Hathor Előzmény: #357381

Régen néztem be ide. Ibiza tényleg nem a legjobb itt shortolni aranyat!

Minden esetre mindenki szabad döntése, semmit nem lehet tudni, volt egy tetőzés, amiből felnézett most.

Ezen a képen nem látszik mert hosszabb napos csatornát, trendet raktam fel, de hátha segít valamit döntésedben. Tudjátok, hogy én nem nézek elemzők írásait, így sajátaimon amit látok, azt rakom be. Forexet meg véletlenül sem olvasok, mert nem kereskedem benne élesben, csak demon max, de már 2hónapj a lassan úgy sem, illetve volt pár eur/usd longom, de az is csak azért mert haverommal versenyeztem, annyira shortolta 1.37es szintről, hogy 1.37.5től nyomtam neki egy longot, akkori elliott alapján 13.5ös célárral, alatta lezártam, tegnap megint nyitottam egy zászlóra longot, azt ma zártam le, meg megint egy kis rövid longot, de azt is nyerőben zártam.

Itt az arany napos hosszú képem:

http://postimage.org/image/25beabhvo/

lehet ránézek ezüstre is, utolsó tradem volt, amikor a legalján 1.27körül nyitottam egy longot :) mondjuk krán le is zártam, mert játék volt, azóta rá sem néztem, de szépen fejött.

Kiütés

#357602 nelson75

Most hívtak az Erstétől hogy a turbo short certijük kiütötte magát, de még kereskedési idő előtt így storno az egész. Érdekes hogy a sajtát külső hivatkozásuknál sem érte még el a kiütési árat...

#357441 nelson75 Előzmény: #357427

4.96-on fordult, de hosszú még az éjszaka. Sajnos hülye voltam és beragadtam, sokat kellene még esnie.

#357414 Amatoregy Előzmény: #357404

"jó, ez olyan, h kérek egy liter kenyeret ;-)"

egy kenyeret kérsz. :DD

Felétek 1 kg-os felénk meg 2 kg-os...

#357412 Csilla76 Előzmény: #357404

persze ez tényleg nagyon bután hangzik, de én ezt így kimondottan nem használom. no mindegy, meg fogom tanulni, kész.

#357404 _pda_ Előzmény: #357401

jó, ez olyan, h kérek egy liter kenyeret ;-)

a többit meg tedd magadévá saját érdekedben, hiszen ezen értékek kiszámolása nélkül, poziba sem léphetnél :)

#357401 Csilla76 Előzmény: #357378

ja, nekem is lot of money kell de sofort:-), ja forexezek, a plus500on..magyar nyelvet kértem. és nem használom a lotot. jó nekem az egység is:-)

#357394 Csilla76 Előzmény: #357373

azóta már tudom, elolvastam. a pipet is:-)

mm:money management, rr:risk rewards: arány-kockázat sikeresség. még nem számoltam ki soha....elgondolkodtató. betehetnéd a kezdők topikjába is:-D

#357393 Amatoregy Előzmény: #357383

nem volt. csak általában mt4/forex az ki szokott merülni az arany, ezüst, gáz olajban.

az árupiac meg ennél jóval bővebb...